Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i tilbyder bachelorer programmer.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler, der tilbyder bacheloruddannelser i . Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i her. Klik på "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over de bachelor udbudte uddannelser.

Find bachelor universiteter i og gennemse deres bacheloruddannelser at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige bachelor studiemuligheder i og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i direkte: udfylde "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Usbekistan

Westminster International University in Tashkent

LLB Usbekistan Tashkent September 2018

OM OSWestminster International University in Tashkent er en glimrende mulighed for de internationale studerende at studere i et dynamisk og forskelligartet læringsmiljø. At være en eksklusiv tværnational uddannelsespartner med University of Westminster (UoW), giver WUIT dig adgang til globalt anerkendt britisk kvalifikation. Deltag i vores blomstrende fællesskab af ambitiøse individer, ledet af inspirerende og højt kvalificerede vejleder. Hos WIUT er det vores hovedprioritet at opf… [+] ylde dine læringsforventninger ved at levere kvalitet, karriereorienterede kurser.For at få mest muligt ud af din tid hos os har vi masser af måder at give dig støtte til og hjælpe dig med. Vores Airport Meet and Greet serviceteam byder varmt velkommen til nye internationale studerende, der ankommer til Tashkent International Airport, og der er garanteret gratis indkvartering i 1. år. Studentenes støttegruppe er dedikeret til at sikre, at vores internationale studerende bosætter sig og føler sig hjemme.IndlæggelserAdgang til kurser på WIUT vil være baseret på godkendte adgangskriterier for University of Westminster (UK London). Det overordnede princip, hvorpå optagelsesbeslutninger er baseret, er, at ansøgerne sandsynligvis vil have gavn af og lykkes på kurset. Tiltænkte studerende skal møde alder, engelsk, matematik, uddannelsesmæssig baggrund og andre krav. [-]