Læs den officielle beskrivelse

Karoli Gaspar University tilbyder et etårigt akkrediteret LLM-program på engelsk på engelsk med fuldtidsdaglige kursustilbud til advokater i hjertet af Centraleuropa, Budapest.

  • Varighed: september 2019-juni 2020
  • Undervisningssted: Budapest, Ungarn (EU)
  • Ansøgningsfrist: 30. april 2019

Karoli Gaspar University

Den juridiske forgænger for vores universitet var Det Reformede Teologiske Akademi i Budapest, grundlagt i 1855 og tildelt universitetets status af det ungarske parlament i 1900. I 1993 tog generalforsamlingen i den ungarske reformerede kirke beslutningen om at etablere et universitets universitet Denne afgørelse blev godkendt senere i år den 21. september af Republikken Ungarns parlament. Gennem oprettelsen af ​​universitetet i Károli Gáspár har den ungarske reformerede kirke opfyldt sine forfædres formål. Vores universitet, i universitas videnskabsmandes ånd, sigter mod at rejse status som ikke alene kirken, men også nationen gennem dets pædagogiske, undervisnings- og akademiske arbejde.

Károli Gáspár Universitets engagement er at videreføre de fornemme traditioner for de reformerede kollegier i Sárospatak (grundlagt i 1531), Pápa (grundlagt i 1531), Debrecen (grundlagt i 1538), Kolozsvár (grundlagt 1622) og Nagyenyed (grundlagt i 1632 ). Udover uddannelse af religionsministre, med henblik på akademisk forskning, uddannelse af lærerens stilling og for ph.d.-doktorsgrad og tildeling af grader, er dets formål og mål at give BA og MA niveau grundlæggende uddannelse på flere områder og stipendier, og at være i stand til at udføre akademisk forskning i overensstemmelse med ovennævnte traditioner og i reformationens ånd.

Det ungarske akkrediteringsudvalg i afgørelse nr. 1 af 6. juni 2000 vedrørende uddannelsesstandarden og akademisk forskning udført på universitetet i Károli Gáspár gav vores universitetsakkrediterede status som følge af, at vores uddannelses- og forskningsaktiviteter er i overensstemmelse med lovgivningen i øjeblikket i kraft og er desuden i overensstemmelse med den ungarske akkrediteringsudvalgs udtalelse og med deres retningslinjer for uddannelsesstandarder.

Sammen kan vi få inspiration på vejen til viden, moral eller godwill.

Hvert tredje niveau undersøgelse indebærer en betydelig komponent, deltagelse i international uddannelse. Vores universitet lægger særlig vægt på mulighederne for deltidsstudier som udvekslingsprogrammer.

Mange programmer i Den Europæiske Union gør det muligt for studerende at deltage aktivt i mobilitetsprogrammer. Efter grundlæggelsen af ​​vores universitet udviklede vi først og fremmest relationer med den nederlandske region, men nu har vi udvidet vores forbindelser med nabolandene, i udlandet og med religiøse og offentlige universiteter over hele EU.

Vi modtager løbende finansiel og faglig support fra Europa-Kommissionens programmer for Socrates og Livslang Læring / Erasmus, Leonardo da Vinci eller CEEPUS. Vores universitets afdelinger opretholder hovedsageligt elev- og lærermobilitetsrelationer, men vi overvejer yderligere udviklinger som fælles uddannelsesmoduler, læseplanlægning og udvikling af nye studieprogrammer. Vores mål er at styrke den europæiske dimension ved fuldstændig anerkendelse af erhvervskreditter erhvervet i udlandet, udvikling af undervisningens kvalitet og fremmedsprogundervisning, udvidelse af projekter baseret på internationale relationer, sammenligning af forskellige uddannelsesstrukturer og politikker og anvendelse af almindeligt opnået indsigt.

Om Budapest og Ungarn

Ungarns område er knapt 100.000 kvadratkilometer med 10 millioner indbyggere, hvis sprog tales intet andetsteds i verden. På trods af eller på grund af denne unikhed har det ungarske folk levet i centrum af Europa i over 1.100 år. Den naturlige, kulturelle og historiske rigdom, der skal opleves i Ungarn, afspejles i dens høje koncentration af UNESCOs verdensarvssteder, hvoraf mange findes i hovedstaden.

Budapest er en bikube af førsteklasses musik og kunst, med en af ​​verdens bedste operahuse og en række museer og gallerier. Dens festivaler af enhver art (måske de er kunst, musik eller gastronomi) finder sted hele året rundt. Balaton-søen, ideel til sejlads og solbadning, er den største sø i Centraleuropa. I nærheden ligger den berømte spa by Hévíz, hvor du kan nyde fornøjelsen af ​​at bade i en naturlig termisk sø selv i vinteren. Ungarns kilder har støttet en badekultur, der går tilbage til romertiden. Uanset om du er efter afslapning, forfriskning, foryngelse eller genopretning, kan Ungarn ikke undlade at opfylde dine behov.

Hvis du kan lide at holde dig aktiv og komme tilbage til naturen, er der utallige markerede ruter til vandreture, cykling eller ridning, ofte gennem fantastisk natur.

Dette land er fødestedet for verdensberømte opfindere, forskere, opdagelsesrejsende, komponister og sportsstjerner.

Email: international@kre.hu og llm@kre.hu.

Szechenyi outdoor thermal baths during the morning light without people in Budapest, HungaryChain bridge on Danube river in Budapest city. Hungary. Urban landscape panorama with old buildings and domes of operaBudapest, Hungary - Beautiful aerial skyline view of Buda Castle Royal Palace and South Rondella at sunset with Szechenyi Chain Bridge over River Danube, Matthias Church and Parliament of Hungary

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLM

Karoli Gaspar University

Et etårigt kandidatniveau akkrediteret program med fuldtids daglige kursus tilbud til advokater i hjertet af Centraleuropa ved Det Juridiske Fakultet for Károli Gáspár Un ... [+]

Et etårigt akkrediteret masterprogram på engelsk med fuldtidsdaglige kursustilbud for advokater i hjertet af Centraleuropa ved Det Juridiske Fakultet for Károli Gáspár Universitet for Reformed Kirke i Ungarn, Budapest.

Varighed: september 2018-juni 2019Undervisningssted: Budapest, Ungarn (EU)Ansøgningsfrist: 30. april 2018PROGRAMSTRUKTUR

Dette er et fuldtidsprogram på 60 ECTS. Programmet tilbyder 24 forskellige kurser med fokus på forskellige aspekter af europæisk og international forretningsret. Ca. halvdelen af alle kurser er valgfri med forskellige sorter af specialisering. Deltagere er kendte fagfolk på deres område, både som akademikere og praktikere fra advokatfirmaer, domstole og internationale eller nationale juridiske organisationer på højt niveau. Besøgsforelæsere fra en række andre lande er også medtaget i programmet. Programmet afsluttes med forsvaret af kandidatopgaven og afslutningen af den afsluttende eksamen.... [-]

Ungarn Budapest
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Károli Gáspár Református Egyetem
Address
H-1091 Budapest, Kálvin tér 9.
Budapest, Ungarn