Karoli Gaspar University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den juridiske forgænger vores universitet var den reformerte Theological Academy of Budapest, der blev grundlagt i 1855 og tildelt University status ved det ungarske parlament i 1900. I 1993 generalforsamling den ungarske reformerte kirke tog beslutningen om at etablere en multifakultære University, og denne beslutning blev godkendt senere i år den 21. september af parlamentet i Republikken Ungarn. Gennem oprettelsen af ​​Karoli Gáspár Universitet, har den ungarske reformerte kirke opfyldt målene for sine forfædre. Vores University, i overensstemmelse med ånden i universitas scientiarium, har til formål at hæve status for ikke kun kirken, men også nationen gennem sin uddannelsesmæssige, undervisning og akademisk arbejde.

Forpligtelsen af ​​Karoli Gáspár University er at drive de fornemme traditioner reformerte Colleges of Sárospatak (grundlagt i 1531), far (grundlagt i 1531), Debrecen (grundlagt i 1538), Kolozsvár (grundlagt in1622) og Nagyenyed (grundlagt i 1632 ). Ud over uddannelse af præster, med henblik på akademisk forskning, uddannelse til stillingen som underviser og for graden af ​​Doctor of Philosophy, og tildeling af grader, dens mål og formål er at give BA og MA niveau grundlæggende uddannelse på flere områder og filialer af stipendium og at være i stand til at udføre akademisk forskning, i overensstemmelse med ovennævnte traditioner og i den ånd af reformationen.

Den ungarske Akkreditering udvalg, i beslutning no.1 den 6. juni 2000 om standarden for uddannelse og akademisk forskning, der udføres på Karoli Gáspár University, givet vores universitet akkrediteret status som følge af, at vores uddannelses- og forskningsaktiviteter i overensstemmelse med de love gældende, og er derudover i overensstemmelse med udtalelse ungarske Akkreditering udvalg og med deres retningslinjer for uddannelsesmæssige standarder.

Sammen kan vi få inspiration på vejen til viden, moral eller goodwill.

Hver tredje niveau undersøgelse indebærer en væsentlig komponent, deltagelse i international uddannelse. Vores University lægger særlig vægt på mulighederne for deltidsansatte undersøgelser udvekslingsprogrammer.

Talrige programmer i Den Europæiske Union gør aktiv deltagelse af de studerende i mobilitetsprogrammer muligt. Efter grundlæggelsen af ​​vores universitet vi først udviklet relationer med den hollandske region, men nu har vi udvidet vores forbindelser med nabolandene, oversøiske og med religiøse og offentlige universiteter over hele EU.

Vi modtager løbende finansiel og faglig støtte fra Sokrates og programmet for livslang læring / Erasmus, Leonardo da Vinci eller CEEPUS programmer for Europa-Kommissionen. Vores universitetets afdelinger opretholder hovedsageligt studerendes og læreres mobilitet relationer, men vi gør overveje yderligere udvikling som fælles uddannelsesmoduler, udvikling af læseplaner og udviklingen i de nye uddannelser. Vores mål er at styrke den europæiske dimension af den fuldstændige anerkendelse af meritter erhvervet i udlandet, udvikling af kvaliteten af ​​uddannelse og undervisning i fremmedsprog, udvidelse af projekter baseret på internationale relationer, sammenligning af forskellige uddannelsesstrukturer og politikker og anvendelsen af almindeligt vundet indsigt.

Om Budapest og Ungarn

Det område af Ungarn er knap 100.000 kvadrat km med 10 millioner indbyggere, hvis sprog tales ingen andre steder i verden. Trods eller på grund af denne unikke, har det ungarske folk boet i centrum af Europa i over 1.100 år. De naturlige, kulturelle og historiske rigdomme skal opleves i Ungarn er afspejlet i sin høje koncentration af UNESCO World Heritage Sites, hvoraf mange kan findes i hovedstaden.

Budapest er en hive førsteklasses musik og kunst, med en af ​​verdens bedste operahuse og et væld af museer og gallerier. Sine festivaler af alle slags (kan de være kunst, musik, eller gastronomi) foregår hele året. Balaton-søen, ideel til sejlads og solbadning, er den største sø i Centraleuropa. I nærheden ligger den berømte kurby Hévíz, hvor du kan nyde fornøjelsen af ​​at bade i en naturlig termisk sø, selv i den kolde vinter. Ungarns fjedre har støttet en badning kultur går tilbage til romertiden. Uanset om du er ude efter afslapning, forfriskning, foryngelse eller nyttiggørelse, kan Ungarn ikke undlade at opfylde dine behov.

Hvis du kan lide at holde aktiv og komme tilbage til naturen, er der utallige afmærkede ruter til vandring, cykling eller ridning, ofte gennem fantastisk natur.

Dette land er fødestedet for verdensberømte opfindere, videnskabsmænd, opdagelsesrejsende, komponister og sportsstjerner.

E-mail: international@kre.hu og llm@kre.hu.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Law LLM »

Studier

Denne skole tilbyder også:

LLM

LLM i europæisk og international erhvervsret

på universitet Fuldtid 1 år October 2019 Ungarn Budapest

En etårig mester-niveau akkrediteret program med fuld tid dagligt kursustilbud til advokater i hjertet af det centrale-Europa ved Det Juridiske Fakultet på The Karoli Gáspár University i den reformerede kirke i Ungarn, Budapest. [+]

Et etårigt akkrediteret masterprogram på engelsk med fuldtidsdaglige kursustilbud for advokater i hjertet af Centraleuropa ved Det Juridiske Fakultet for Károli Gáspár Universitet for Reformed Kirke i Ungarn, Budapest.

Varighed: september 2018-juni 2019 Undervisning mødested: Budapest, Ungarn (EU) Ansøgningsfrist: 30. april 2018 PROGRAMSTRUKTUR

Dette er et fuldtidsprogram på 60 ECTS. Programmet tilbyder 24 forskellige kurser med fokus på forskellige aspekter af europæisk og international forretningsret. Ca. halvdelen af ​​alle kurser er valgfri med forskellige sorter af specialisering. Undervisere er anerkendte fagfolk inden for deres felt, både som forskere og praktikere fra advokatfirmaer, retsvæsen og top-niveau internationale eller nationale juridiske organisationer. Besøgsforelæsere fra en række andre lande er også medtaget i programmet. Programmet afsluttes med forsvaret af kandidatopgaven og afslutningen af ​​den afsluttende eksamen.... [-]