Read the Official Description

Eötvös Loránd University (ELTE) - med hensyn til studerende- og medarbejdernummer, uddannelse og forskningens kvalitet og dets internationale forbindelser - er en prestigefyldt institution for offentlig videregående uddannelse i Ungarn, der opererer kontinuerligt siden starten 1635. Som en toprangeret forskningsuniversitet i Ungarn, er det den mest populære videregående uddannelsesinstitution blandt ansøgere samt alma mater af fem nobelpristagere og førende figurer inden for teknologi, offentlig politik og kultur i Ungarn. ELTE har udbredte internationale relationer. Den har bilaterale aftaler om samarbejde og udveksling med ca. 600 højere uddannelsesinstitution partnere. Det er et aktivt medlem af prestigefyldte internationale universitetsnetværk og involveret i fælles uddannelser. I øjeblikket studerer 29.000 studerende på otte fakulteter på ELTE med omkring 3.000 internationale studerende fra over 100 lande. ELTE tilbyder 45 bachelorprogrammer, 101 kandidatuddannelser, 295 uddelte læreruddannelser, store parringer og over 60 uddannelser, der udbydes på fremmedsprog (hovedsagelig engelsk) til internationale studerende. ELTE er Ungarns største videnskabelige virksomhed med 16 ph.d.-skoler og 126 ph.d.-uddannelser.

Annie Spratt / Unsplash

Fakta om ELTE

 • Ungarns bedste universitet baseret på foredragsholder og ekspertise
 • Det er øverst på ungarske universitetsrangeringer udarbejdet af 15-25-årige
 • Markedsundersøgelser viser, at det er et af de mest populære ungarske mærker
 • Højest rankede ungarske universitet i ARWU's globale universitetsrangering
 • Den eneste ungarske virksomhed blandt de 200 bedste europæiske universiteter i rankingen udarbejdet af Leiden Universitet
 • ELTE tilbyder det bredeste udvalg af videregående uddannelser i Ungarn
  • 8 fakulteter
  • 38 bacheloruddannelser
  • 96 kandidatuddannelser
  • 80 kombinerede bachelor-kandidatuddannelser
  • 8 lærerskoler og børnehaver, 3 nationalt anerkendte læreruddannelseskoler
  • 13 162 kurser
  • 64 sprog ved Det Humanistiske Fakultet
  • Mere end 50 fremmedsprogsprogrammer
 • Ungarns største videnskabelige virksomhed
 • 73 akademiske forelæsere (20% af alle ungarske akademikere)
 • 16 ph.d. skoler, 118 ph.d. programmer
 • 5 gymnasier
 • Ungarns mest populære universitet
 • 28.400 studerende
 • 20% af alle kandidater ansøgte om adgang til ELTE i 2015
 • Ifølge 86% af vores studerende leverer ELTE de bedste kurser på deres respektive områder i landet

Internationale forbindelser

Studerende på ELTE kommer fra mere end 70 forskellige lande.

Som en betroet partner til 450 højere uddannelsesinstitutioner og et aktivt medlem af 9 prestigefyldte internationale universitetsorganisationer, har vi stærke forbindelser over hele verden.

Mobilitet

Ved hjælp af vores fremragende programmer som Erasmus, CEEPUS, EØS- og Norway Grants, Campus Ungarn og bilaterale samarbejder, går mere end 1000 af vores studerende i udlandet eller kommer fra udlandet hvert år.

At lære fra det bedste

ELTE spiller regelmæssigt vært for en række internationale konferencer og lægger særlig vægt på at invitere førende forskere på forskellige områder til intensive workshops og foredragsserier.

Fælles programmer

EIT Ikt-Labs-masterprogrammet og masterprogrammet i historie på Atelierafdelingen for Det Humanistiske Fakultet (det første Erasmus Mundus-program koordineret af et ungarsk universitet) er to fremragende eksempler på vores programmer, der tilbyder certificeringer i samarbejde med de bedste europæiske universiteter.

Interinstitutionelt center for franske studier

Baseret på den fransk-ungarske bilaterale aftale er det centrale mål for Center Interuniversitaire d'Études Francaise (CIEF) at støtte uddannelsen af ​​det franske sprog samt fransk litteratur og kultur. Dets bibliotek med pædagogisk metodologi er unikt i Ungarn.

EIT ICT Labs

Denne MA og Ph.D. Programmet i informations- og kommunikationsteknologi er baseret på samarbejde mellem europæiske universiteter og virksomheder og har Budapest som eneste base i de central- og østeuropæiske regioner. ELTE er leder af Budapest Associate Partner Group.

Sommeruniversiteter

Den ELTE Ungarske Sommeruniversitet i Karpaterne giver ungdommen til ungarske mindretal i nabolandene mulighed for at udvide deres videnskabelige viden inden for et bestemt område inden for deres respektive områder: Det populære program har mere end 150 deltagere hvert år. ELTE tilbyder mange andre kurser, såsom ELTE Summer University of Hungarian Language og Culture, Health Technology Assessment, Heidelberg University - ELTE Joint Summer University Program.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Cursus

Eötvös Loránd University

Den moderne og progressive pensum er designet til at give eleverne den viden, der er nødvendig for at forstå de igangværende skatteproblemer i den verden, vi lever i. Vor ... [+]

Den moderne og progressive pensum er designet til at give eleverne den viden, der er nødvendig for at forstå de igangværende skatteproblemer i den verden, vi lever i. Vores undervisere sikrer en velafbalanceret uddannelse med hensyn til teori og praksis. Programmet løber i samarbejde med fremragende europæiske foredragsholdere som prof. Dr. Frans Vanistendael (æres professor i ELTE Law, tidligere akademisk formand for IBFD, tidligere dekan ved KU Leuven Belgium) Prof. Dr. Ekkehart Reimer (Heidelberg Universitets Institut for Offentlighed Professor dr. Greggi (professor i juridisk juridik fra Ferrara), prof. Dr. Niels bammens (ku leuven belgien), dr. Mr. Matthias valta (professor ved professor düsseldorf) og dr. Daniel Varro (postdoc University Assistant University of Vienna).... [-]

Ungarn District V.
September 2019
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

LLM

Eötvös Loránd University

Formålet med dette program er at forme internationalt anerkendte juridiske eksperter, der er klar til at tage udfordringer på globalt plan og er sikre på at håndtere komp ... [+]

Formålet med dette program er at forme internationalt anerkendte juridiske eksperter, der er klar til at tage udfordringer på globalt plan og er sikre på at håndtere komplekse problemer i et internationalt lovgivningsmiljø med højt tillid.

Dette er den første LL.M i europæisk og international erhvervslov i Ungarn, og den tilbyder en grundig uddannelse, der dækker det komplekse juridiske miljø i europæiske og internationale økonomier.

Den europæiske og internationale erhvervsliv LL.M er designet til at forberede en international gruppe af jurister for de globale udfordringer i det 21. århundrede. Programmet kombinerer state-of-the-art viden og færdigheder med en international orientering. Det vil bidrage til at udvikle deltagernes analytiske såvel som interpersonelle færdigheder inden for områder som logisk ræsonnement, argumentation og tvistbilæggelse.... [-]

Ungarn District V.
September 2019
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Eötvös Loránd University

Formålet med programmet er at forme internationalt anerkendte juridiske eksperter, der er klar til at tage udfordringer på globalt plan og er sikre på at håndtere komplek ... [+]

Formålet med programmet er at forme internationalt anerkendte juridiske eksperter, der er klar til at tage udfordringer på globalt plan og er sikre på at håndtere komplekse problemer i et internationalt lovgivningsmiljø med højt tillid.

Menneskerettigheder er blevet en væsentlig del af Den Europæiske Unions retsorden, ledsaget af et stadigt voksende socialt behov for bedre beskyttelse. Internationale aftaler om menneskerettighedsprincipper og -standarder påvirker nu også i stigende grad dannelsen af ​​den økonomiske politik.

ELTE lancerer løbende i den øverste del af lovskoler i Centraleuropa, Det Juridiske Fakultet, et program i europæiske menneskerettigheder for at samle ledende lærde, advokater og politikere. Fra og med 2016 fokuserer vores europæiske menneskerettighedsprogram på kompleks og kreativ problemløsning inden for menneskerettighedslovgivning og ønsker at sætte de studerende i stand til at tage nye tilgange i menneskerettighedssager om forskellige europæiske fora.... [-]

Ungarn District V.
September 2019
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Meet ELTE - English version