Læs den officielle beskrivelse

En ung og levende skole, der allerede har etableret sig som en leder, Vermont Law School er dedikeret til at give de studerende, undervisere og personale med en ekstraordinær pædagogisk samfund, der værdsætter individualisme, etik, personlig engagement og offentlig statsborgerskab.

Missionen vi værne styrkes ved vores mangfoldighed, vores dynamiske pensum og erfaringslæring muligheder, vores prestigefyldte fakultet og fremragende personale og støttende atmosfære, vi har skabt og næret.

Vores mål er at uddanne forandringsagenter, som fortsat vil blive styret af vores motto-"lov for samfundet og verden"-som de modregne ned deres individuelle stier mod succes som litigators, offentlige interesse advokater, miljø-og arealanvendelse eksperter fortalere borgerlige rettigheder, og aktivister. Nær og fjern, tilføje vores kandidater betydning for deres karriere ved at tjene som ledere i deres samfund og forvaltere af jorden. Ét og alt, er vi forpligtet til at have en betydelig positiv indvirkning på den verden, der omgiver os, og de mennesker, der bor i det.

Vores mission "At uddanne studerende i et mangfoldigt samfund, der fremmer personlig vækst, og som giver dem mulighed for at opnå fremragende faglige kvalifikationer og høje etiske værdier, som kan tjene som advokater og miljømæssige og andre fagfolk i en stadig mere teknologisk og indbyrdes afhængige globale samfund."

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Juris Doctor

Vermont Law School

Optjening en Juris Doctor fra Vermont Law School viser dedikation og engagement, ikke blot til advokaterhvervet, men at gøre en indvirkning gennem loven. ... [+]

Vermont Law School Juris Doctor (JD)

Optjening en Juris Doctor fra Vermont Law School viser dedikation og engagement, ikke blot til advokaterhvervet, men at gøre en indvirkning gennem loven.

Mens forberedelserne til almen praksis i alle 50 stater, vil du udvikle den viden og tilegne sig de nødvendige færdigheder til lederskab i miljøret, strafferet, konfliktløsning, energi, international og sammenlignende ret, arealanvendelse, eller vandressourcer lov.

Kernen pensum fokuserer på juridisk doktrin og analyse, fremhæver den bredere sociale kontekst af loven, og giver undervisning i de færdigheder og værdier, der kræves for en effektiv lovgivning praksis. I det første år, vil du bygge et fundament for juridisk undersøgelse via eksponering for grundfag, de teknikker til juridisk analyse, grundlæggende juridiske kompetencer og perspektiver på den oprindelse, funktion og udvikling af retssystemet. Under dit andet og tredje år, vil du bruge Vermont Law School omfattende kursuskatalog at fokusere på spørgsmålet områder, hvor du gerne vil arbejde og lede. ... [-]

USA Royalton
September 2020
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk

LLM

Vermont Law School

Designet til studerende, der har tjent en jurist uden for USA, LLM i amerikanske Retlige Studier forbereder de studerende til bar passage og karriereforløb. ... [+]

Vermont Law School LLM i amerikanske Retlige Studier

Designet til studerende, der har tjent en jurist uden for USA, LLM i amerikanske Retlige Studier forbereder de studerende til bar passage og karriereforløb.

LLM i amerikanske Retlige Studier pensum bygger et solidt fundament i henhold til amerikansk lov og retssystemer og fokuserer på færdigheder, viden og perspektiver er vigtige for succes i nationale og globale praksis. Du vil modtage ekstraordinær støtte - ofte en-til-en støtte - i tilfælde briefing, juridiske skrivning, eksamensforberedelse og genoptage skriftligt. En specialist i litteraturen kan hjælpe dig med engelsk grammatik, tegnsætning, og tone.

Vermont Law School berømte fakultet - der har erfaring i at føre sag store sager før den amerikanske højesteret, vidnede før kongressen, og førende organisationer i hele verden - er en del af en venlig og støttende fællesskab, der er forpligtet til studerende succes. ... [-]

USA Royalton
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Vermont Law School

Post-JD studerende med at finde enestående muligheder for intensiv undersøgelse i Vermont Law School Masters of Laws (LLM) programmer. ... [+]

Vermont Law School LLM i miljøret

Post-JD studerende med at finde enestående muligheder for intensiv undersøgelse i Vermont Law School Masters of Laws (LLM) programmer.

Rangeret nummer et miljølovgivning skole i landet, VLS tilbyder flere miljø og energi jura end nogen anden amerikansk lov skole og er landskendte i konfliktløsning og klinisk lov Kandidater yderligere at definere og fremme deres karriere gennem praksis af loven, forskning , undervisning, eller den offentlige orden.

LLM i miljøret er designet til Juris Doctor kandidater, der ønsker at fokusere deres karriere på miljøret og spørgsmål, herunder klimaændringer, arealanvendelse, naturressourcer, vandressourcer, eller politik miljøafgift. ... [-]

USA Royalton
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 5 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk

Vermont Law School