Læs den officielle beskrivelse

USC Gould er en elite lov skole engageret i akademisk ekspertise. Vores succes består af en verdensklasse fakultet, et tæt og bredt uddannet studieorgan, en veluddannet campus, en tværfaglig studieplan og et støttende alumni netværk.

Fakultetet er nationalt anerkendt for sit stipendium på mange områder, dets tværfaglige fokus, offentlig service og ledelse i erhvervet. Vores lille klassestørrelse og lave professor-til-studerende-forhold skaber et intimt og kollegialt læringsmiljø.

USC Gould blev grundlagt i 1900 og var det sydlige Californiens første lovskole. Fra skolens tidligste dage indskrev vi kvinder og elever af farve. I dag opretholder vi en af landets mest forskelligartede lovstudenter og registrerer de mest internationale studerende. Dette skaber et miljø, der fremmer en bred vifte af perspektiver og erfaringer.

Vores beliggenhed i Los Angeles giver eleverne store muligheder i et af de øverste lovlige markeder og travleste domstole i landet. Fra Silicon Beach til downtown LA tilbyder USC Gould adgang til clerkships, externships og karrieremuligheder med lov- og firmafirmaer, offentlige interessebureauer og underholdning, medier og teknologivirksomheder. Lovskolens placering på USC's University Park Campus understøtter mange muligheder for tværfaglig uddannelse og forskning blandt de mange berømte skoler.

USC pionerer begreberne tværfaglig og klinisk juridisk uddannelse. Det første moderne retshjælpsprogram voksede ud af en USC Gould klinik etableret i 1929. Og i 1965 blev vi en af de første skoler for at få et tværfagligt fokus på studiet af loven. I dag er vores læseplan infunderet med kurser i krydset mellem en række nøglefag, og vi tilbyder 15 dual-degree programmer. Gennem vores mange klinikker, praktikum og eksternships får eleverne praktisk træning i praksis i loven og arbejder sammen med rigtige kunder.

Loven skolen har en støttende og stramt knust alumni befolkning på mere end 10.000 fagfolk over hele kloden. Den trojanske familie er et voldsomt loyalt og stærkt netværk, der er stærkt engageret i succesen for USC-kandidater. Vores alumner er partnere i verdens største advokatfirmaer, leder store internationale virksomheder og tjener lederroller i offentlige og offentlige serviceorganisationer. Mere end 500 USC Gould alumni har tjent som stats- eller føderale dommere.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLM

University of Southern California USC Gould School of Law

For personer med en første grad i lov fra uden for USA, få en grundlæggende forståelse for amerikansk lov med vores 1-årige LLM. Studerende kan udfylde en certificering s ... [+]

Master of Laws (LLM) grad

Vores Master of Laws (LLM) fokuserer på det amerikanske retssystem for internationalt uddannede advokater. Den fuldtids-et-årige LLM giver dig grundlæggende færdigheder og viden, der umiddelbart finder anvendelse på real-world retspraksis.

LLM er ideel til international:

advokaterdommereembedsmændanklagerejuridisk rådgiverbankfolkseneste lov graduatesHvorfor vælge LLM-graden ved USC Gould?

Genkendt af LLM Guide som et af de "Top 10 LLM-programmer i Californien", stimulerer vores LLM-læseplan kritisk tænkning og praktisk problemløsning ud over at give dig en grundig grundlægning i amerikansk lov.

Når du tilmelder dig USC Gould, vil du blive en del af et dynamisk og forskelligt lovskolens samfund, nurtured af en verdensklasse fakultet og akademisk støtte, tilmelde dig i små og kollegiale klasser og blive medlem af det globale trojanske familie netværk.... [-]

USA South Los Angeles
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Southern California USC Gould School of Law

Den toårige udvidede Master of Laws (LLM) ved USC Gould giver dig mulighed for at tilbringe et år at lære om det amerikanske retssystem og mastere juridisk engelsk, før d ... [+]

Toårig Udvidet Master of Laws (LLM) grad

Den toårige udvidede Master of Laws (LLM) ved USC Gould giver dig mulighed for at tilbringe et år at lære grundlæggende elementer i det amerikanske retssystem og mastering juridisk engelsk inden et år af LLM studier.

I løbet af det første år får du akademisk træning i juridisk læsning og forståelse, case briefing, juridisk analyse og mere samtidig med at du forbedrer dine engelske færdigheder. Små, personlige klasser giver dig mulighed for at tilpasse sig til at bo i USA og deltage i USC.

Efter vellykket gennemførelse af det første år vil du modtage et certifikat i US Legal Studies og blive indskrevet i USC Goulds LLM-program.... [-]

USA South Los Angeles
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk