Læs den officielle beskrivelse

USC Gould er en elite lov skole engageret i akademisk ekspertise. Vores succes består af en verdensklasse fakultet, et tæt og bredt uddannet studieorgan, en veluddannet campus, en tværfaglig studieplan og et støttende alumni netværk.

Fakultetet er nationalt anerkendt for sit stipendium på mange områder, dets tværfaglige fokus, offentlig service og ledelse i erhvervet. Vores lille klassestørrelse og lave professor-til-studerende-forhold skaber et intimt og kollegialt læringsmiljø.

USC Gould blev grundlagt i 1900 og var det sydlige Californiens første lovskole. Fra skolens tidligste dage indskrev vi kvinder og elever af farve. I dag opretholder vi en af landets mest forskelligartede lovstudenter og registrerer de mest internationale studerende. Dette skaber et miljø, der fremmer en bred vifte af perspektiver og erfaringer.

Vores beliggenhed i Los Angeles giver eleverne store muligheder i et af de største juridiske markeder og travleste domstole i USA.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLM

University of Southern California USC Gould School of Law

For personer med en første grad i lov fra uden for USA, få en grundlæggende forståelse for amerikansk lov med vores 1-årige LLM. Studerende kan udfylde en certificering s ... [+]

Master of Laws (LLM) grad

Vores Master of Laws (LLM) fokuserer på det amerikanske retssystem for internationalt uddannede advokater.

Den fuldtidslige, etårige LLM er ideel til international:

advokaterdommereembedsmændanklagerejuridisk rådgiverbankfolkseneste lov graduatesSpecialiseret Master of Laws (LLM) i International Business and Economic Law

Denne nye specialiserede LLM vil hjælpe eleverne med at forstå de love og politikker, der forener international handel og handel fra et globalt perspektiv.

Kurser vil dække emner i erhvervsorganisationer, global lovgivningspolitik, international handelspolitik og internationale forretningstransaktioner.

Studerende vil lære forhandling og grænseoverskridende transaktionsret ud over de organisatoriske og compliance aspekter af service globalt engagerede kunder.... [-]

USA South Los Angeles
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Southern California USC Gould School of Law

Den toårige Master of Laws (LLM) hos USC Gould giver dig mulighed for at tilbringe et år at lære om det amerikanske retssystem og juridisk engelsk, før du tilmelder dig i ... [+]

Toårig Udvidet Master of Laws (LLM) grad

Den toårige Master of Laws (LLM) ved USC Gould giver dig mulighed for at tilbringe et år at lære grundlæggende elementer i det amerikanske retssystem og mastering juridisk engelsk inden et år af LLM studier.

I løbet af det første år får du akademisk træning i juridisk læsning og forståelse, case briefing, juridisk analyse og mere samtidig med at du forbedrer dine engelske færdigheder. Små, personlige klasser giver dig mulighed for at tilpasse sig til at bo i USA og deltage i USC.

Efter vellykket gennemførelse af det første år vil du modtage et certifikat i US Legal Studies og blive indskrevet i USC Goulds LLM-program.

Hvorfor vælge den toårige udvidede LLM hos USC Gould?... [-]
USA South Los Angeles
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

University of Southern California - Campus Tour

Is the U.S. bar exam right for you?

LLM Degree Career Opportunities

Admit Day at USC Gould School of Law