University of California, Irvine - School of Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

UC Irvine School of Law åbnede sine døre for studerende i august 2009, den første nye offentligretskole i Californien i mere end 40 år. UCI Law søger at skabe den ideelle lovskole for det 21. århundrede ved at gøre det bedste arbejde med at uddanne advokater til at udøve lov på det højeste niveau af erhvervet. Rekrutteret fra prestigefyldte skoler, fakultetet rangeret sjette i landet i videnskabelig indflydelse i en nylig undersøgelse. Studerende har adgangskompetencer, der kan sammenlignes med de studerende i de 20 bedste lovskoler. Skolens innovative pensum understreger praktisk uddannelse, tværfaglig undersøgelse og offentlig service.

Hvad er specielt om UCI Law


FANTASTISK FAKTA/>

Tegnet af top-lovskoler blev fakultetet rangeret 7th i nationen i videnskabelig indflydelse i en nylig undersøgelse bag Yale, Harvard, Chicago, Stanford, NYU og Columbia. Fremragende undervisning er også højt prioriteret, og mange fakultetets medlemmer har vundet undervisningspriser på deres tidligere institutioner.

CUTTING-EDGE INNOVATION

Grundlagt i 2009 søger UC Irvine School of Law at skabe den ideelle lovskole for det 21. århundrede ved at fremhæve praktisk uddannelse, tværfaglig undersøgelse og offentlig service.

REAL-LIFE ERFARING

Alle studerende praktiserer rent faktisk lov (under omhyggeligt tilsyn) i forbindelse med UCI Law, der begynder i det første år Lawyering Skills kursus - hvor de tager indtagssamtaler med juridisk bistand eller offentlige forsvarsbureauer - og kulminerer med væsentlig klientrepræsentation i en intern juridisk klinik inden eksamen.

UDSTÅENDE STUDENTER

Otteogtreds procent af UCI Law grads, der sad til bar eksamen i juli 2012, februar 2013 eller juli 2013 har nu bestået baren i mindst en jurisdiktion. (Til dette punkt har vi haft 134 kandidater med en barprøve, og 118 eller 88% er nu bestået.) De jurisdiktioner, hvor vores kandidater har bestået baren, omfatter Alaska, Californien, Hawaii, Massachusetts, Maryland, New Jersey, New York, Pennsylvania og Texas.

Små klasser

Student-fakultetet er 10 til 1, hvilket betyder at klasserne er mindre og professorer har mere tid til de enkelte studerende.

ATTORNEY MENTORS

Hver ny studerende er tildelt en advokat mentor fra det lokale juridiske samfund for at give vejledning i akademiske og karriereforhold.

AKTIV PROBONO

Over 90% af eleverne har været involveret i Pro Bono-programmet og deltog i mange projekter, hvor de ydede juridiske tjenester under advokatovervågning. Studerende opfordres til at logge 120 pro bono timer om tre år.

TILFREDSTEDE STUDENTER

2016 Lovskoleundersøgelsen om Studentforlovelse viser, at UCI-loven langt overstiger det nationale gennemsnit når det kommer til studenttilfredshed. Omkring 95% af vores studerende over alle tre klasser vurderer deres samlede UCI Law erfaring som fremragende eller godt, og omkring 95% siger, at de sandsynligvis vil deltage i UCI Law igen, hvis de kunne begynde.

SUCCESSFUL PLACEMENTS

Vores elever har i årenes løb brugt deres somre og begyndt deres karriere i en række juridiske rammer, herunder store, mellemstore og små advokatfirmaer, offentlige organer, interesseorganisationer, generalkonsulenter og andre alternative karrierer.

PRESTIGIOUS CLERKSHIPS

Dommere i en række føderale distrikts- og appelinstanser og stats appel og højesteret har ansat UCI Law-studerende til at fungere som deres post-graduate law clerks. Disse clerkships spænder både landet og det føderale retssystem.

UKOMMELIG PLACERING

Law School er beliggende i smukke kystnære sydlige Californien, 40 miles syd for Los Angeles og 90 miles nord for San Diego.

Placeringer

Irvine

Address
East Peltason Drive,401
92697 Irvine, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig