University of Baltimore School of Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Baltimore School of Law tilbyder streng praktisk uddannelse, der kombinerer doktrinære kurser, intensiv skriveundervisning, nationalt anerkendte klinikker og samfundsbaseret læring for at sikre, at dets kandidater er usædvanligt godt forberedt på at praktisere jura.

På University of Baltimore School of Law lærer du doktrin, perspektiv og færdigheder gennem traditionelle studier såvel som gennem kliniske og advokatkurser. Din juridiske uddannelse er beriget med arbejde på tidsskrifter og medlemskab af studenterorganisationer og regering samt ved deltagelse i centre med fokus på lokale, nationale og globale spørgsmål.

Som kandidat fra skolen vil du komme ind i advokatfirmaet usædvanligt godt forberedt på at analysere klienters juridiske spørgsmål, holde mundtlige og skriftlige præsentationer for domstole og administrative organer og fortaler for positive ændringer i en lang række spørgsmål. School of Law alumni tjener i fremtrædende offentlige stillinger, mange som advokater og dommere, der ændrer deres eget og andres liv gennem advokatyrket.

Placeringer

Baltimore

Address
North Charles Street,1401
21201 Baltimore, Maryland, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig