University of South Wales Online Programmes through UNICAF

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

OM OS

UNICAF har samarbejdet med University of South Wales for at tilbyde en lang række kurser.

Den University of South Wales er en af ​​de største i Storbritannien, der tilbyder flere muligheder og bedre udsigter for studerende. Universitetet leder dagsordenen på tværs af en række brancher med fakulteter, herunder:

  • Forretning og Samfund
  • Computing, Engineering og Science
  • Creative Industries
  • Biovidenskab og Uddannelse
UNICAF er en del af en uddannelsesorganisation (EDEX), som har campuser og læringscentre på internationale steder, herunder Cypern, Grækenland, Rumænien, Kina og Afrika. UNICAF arbejder sammen med en række velkendte partnere som University of South Wales i forbindelse med levering af tværnational uddannelse.

Partnerskabet mellem University of South Wales og UNICAF samler ressourcerne og mulighederne i begge organisationer til at tilbyde innovative læringsløsninger og -programmer, som leveres helt online til behovene hos en bred vifte af fagfolk.

UNICAFUNICAF er et af de mest generøse stipendier til rådighed. Programmet understøtter studerende, der er hjemmehørende i Afrika og giver mulighed for studier mod online-programmer, der tilbydes i partnerskab med University of South Wales til meget lavere omkostninger.

Det primære formål med UNICAF Scholarships Programmet er at gøre uddannelsen overkommelig for studerende fra Afrika og at give afrikanske studerende mulighed for at forfølge avancerede akademiske studier og opnå internationalt anerkendte kvalifikationer.

Udbudte programmer har et stærkt fagligt og fagligt fokus leveret med et internationalt perspektiv for at sikre, at eleverne er forberedt på arbejde på den globale markedsplads og modtager et afkast på deres uddannelsesinvesteringer. UNICAF, som universitetets sydlige Wales online-leveringspartner, gør universitetets programmer tilgængelige online eller gennem understøttet åben læring, der leverer et moderne e-læringsmiljø og personlig elev og akademisk undervisning og support.

Partnerne har stor erfaring med levering af kvalitet, nyskabende undervisning og læring og tilvejebringelse af vedvarende faglig udvikling, hvilket er et afgørende element i en europæisk strategi for at levere en kvalitet HE-oplevelse i et stramt klima og svære budgetpres.

University of South Wales er ansvarlig for den akademiske kvalitet af programmerne og den tildeler graderne.

UNICAF
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Law LLM » Se Health MSc » Se BAs » Se MA » Se MSc » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

LLM

Llm (master of laws)

Online på universitet Fuldtid Deltid September 2019 USA New York Grækenland Athens Rumænien Bucharest Det Forenede Kongerige London Ægypten Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cypern Cyprus Online + 25 mere

University of South Wales LLM kursus giver dig en fleksibel tilgang til postgraduate studie, hvor du kan skræddersy dit kandidatuddannelse til dine specifikke behov og karriere aspirationer. Du kan udforske en bred vifte af juridiske emner, herunder handelsret, international handelsret, konkurrenceret, arbejdsret og intellektuel ejendomsret. [+]

LLM (Cand.jur)

University of South Wales LLM kursus giver dig en fleksibel tilgang til postgraduate studie, hvor du kan skræddersy dit kandidatuddannelse til dine specifikke behov og karriere aspirationer. Du kan udforske en bred vifte af juridiske emner, herunder handelsret, international handelsret, konkurrenceret, arbejdsret og intellektuel ejendomsret.

Uddannelsesmæssige mål

Kurset har til formål at:

Forbinde engagement med teoretiske og aktuelle spørgsmål i debatten om aktuelle, spidse områder om bekymring. Udvikle avanceret juridisk viden for at sikre en grundig analyse af nøgleområder inden for moderne lov og praksis Udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at håndtere de juridiske regler vedrørende det relevante lovområde og evnen til at analysere og kritisere disse regler i en praktisk og akademisk sammenhæng. Placer disse studier i passende konceptuelle rammer med en række akademiske discipliner og indsigter. Udvikle de nødvendige færdigheder til at anvende en række juridiske og politiske dokumenter, herunder primære og sekundære kilder fra EU, Det Forenede Kongerige og andre juridiske jurisdiktioner. Udvikle forskningsevner, der er nødvendige for deltagelse i et projekt eller en anden faglig opgave, der kræver udbredelse af viden, forståelse, anvendelse, evaluering, analyse og syntese inden for det relevante lovområde. Giver mulighed for at fokusere på nutidige og muligvis kontroversielle områder inden for lov og politikudvikling for at engagere sig i en informeret debat. pathway ... [-]

Videoer

UNICAF - is by your side on the road to success

Build your brilliant future you've always dreamed of!

Kontakt
Besøgsadresse
1745 Broadway
New York, New York, 10019 US
Besøgsadresse
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Athens, Central Athens, GR
Besøgsadresse
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

Bucharest, Bucharest, 060754 RO
Besøgsadresse
Kemp House, 152 City Road
London, England, EC1V 2NX GB
Besøgsadresse
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Cairo, Cairo Governorate, EG
Besøgsadresse
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, Greater Accra Region, GH
Besøgsadresse
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Fame & Shoprite),
Area 4,
Plot 67 Lilongwe,

Lilongwe, Central Region, MW
Besøgsadresse
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis District, MU
Besøgsadresse
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos, Lagos, NG
Besøgsadresse
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, SO
Besøgsadresse
Unicaf University, Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (opposite United Nations headquarters),
Longacres

Lusaka, Lusaka Province, ZM
Besøgsadresse
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Irbid Governorate, JO
Besøgsadresse
Cyprus Online, CY
Besøgsadresse
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Lusaka, Lusaka Province, ZM