Læs den officielle beskrivelse

Om University of San Diego School of Law

University of San Diego (USD) Juridisk Skole er anerkendt for dets fakultets kvalitet, dybden af ​​sin læseplan og styrken af ​​sine kliniske programmer. Hvert år uddanner USD ca. 900 Juris Doctor og uddanner jurister fra hele USA og hele verden. Lovskolen er bedst kendt for sine tilbud inden for erhvervs- og selskabsret, forfatningsret, intellektuel ejendomsret, international og sammenlignende lov, offentlig interesse og beskatning. 28855_p3-28795_USD-Coast.jpg USD School of Law er en af ​​de 84 lovskoler, der vælges til Coifs Orden, et nationalt ærefællesskab for lovskoleeksamenere. Lovskolens fakultet er en stærk gruppe af fremragende lærde og lærere med nationalt og internationalt ry og er for øjeblikket 23. verdensklasse i all-time fakultet downloads på Social Sciences Research Network (SSRN). USD School of Law er godkendt af Rådet for afdelingen for juridisk uddannelse og optagelser til baren i American Bar Association. Skolen er også medlem af Association of American Law Schools. Grundskolen blev grundlagt i 1954 og er en del af University of San Diego, et privat uafhængigt, romersk-katolsk universitet, chartret i 1949.

akademikere

De akademiske kurser og programmer på University of San Diego School of Law er designet til at give en streng, omfattende, etisk juridisk uddannelse til vores studerende og forskere. Vores kursus tilbud er omfattende, tegning fra nogle af de største juridiske sind og dedikerede lærere i juridisk uddannelse i dag. Med grad programmer for dem, der kommer ind i advokatfirmaet eller for dem, der allerede er etableret i deres karriere, er USD School of Law hjem til en top-notch juridiske fakultet, verdenskendte juridiske klinikker og innovative pensum. 28857_P2-28792_USD_School_of_Law_-_Day.jpg

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


University of San Diego School of Law

Den LLM i Comparative Law program er designet til advokater og jurister på skolen graduates uddannet uden for USA. Kandidater til LLM i Comparative Law er indskrevet i to ... [+]

LLM i Comparative LawProgrambeskrivelse

LLM i Comparative Law-programmet er specielt designet til advokater og jurister på skolen, der er uddannet uden for USA.

Kandidater til LLM i Comparative Law er indskrevet i to obligatoriske kurser, Introduktion til amerikansk lov og juridisk skrivning og forskning. Ud over disse to krævede kurser vælger kandidater i Comparative Law-programmet deres kurser fra samme studieplan som JD-studerende og andre LLM-studerende.

Studerende, hvis modersmål ikke er engelsk, er også berettiget til at modtage ekstra tid på eksamen og brug af en oversættelsesbog, forudsat at de indleverer en TOEFL / IELTS-score på optagelsestidspunktet.

... [-]
USA San Diego
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of San Diego School of Law

I over 40 år har alumner fra University of San Diego School of Law 's LLM in Taxation-program fortsat med succes i hele Californien, USA og verden. Vores højt rangerede L ... [+]

LLM i beskatning

Programbeskrivelse

I over 40 år har alumner fra University of San Diego School of Law 's LLM i beskatningsprogram fortsat med succes med succes i hele Californien, De Forenede Satater og verden. Vores højt rangerede LLM-program giver studerende de teoretiske og praktiske rammer for at blive dygtige ledere inden for skatteret.

For at kunne ansøge om dette kandidatuddannelsesprogram skal du have modtaget din JD-grad fra en amerikansk lovskole, eller du skal have en lovgrad (f.eks. En juridisk kandidat) fra en akkrediteret institution i et andet land end USA .

LLM i beskatningsgrad kræver gennemførelse af 24 studiepoeng kursusarbejde inklusive tre obligatoriske kurser: selskabsskat (3 credits), partnerskabsskat (3 credits) og international skat (3 credits). Påkrævede kurser kan frafaldes af direktøren efter god grund, som enhver studerende viser. De resterende krævede kredittimer kan vælges fra vores brede udvalg af skattekursustilbud og (med tilladelse fra direktøren) andre relaterede kurser.... [-]

USA San Diego
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk

The Perfect Climate for Studying Law

University of San Diego School of Law

University of San Diego School of Law
Address
School of Law 5998 Alcalá Park
CA 92110-2492 San Diego, Californien, USA
Hjemmeside
Telefonnummer
+1 619-260-4596