University of Southern California Gould School of Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om University of Southern California

University of Southern California er en af ​​verdens førende private forskningsinstitutioner universiteter. Et anker institution i Los Angeles og et globalt center for kunst, teknologi og international handel, USC er en af ​​lederne i indskrivning af internationale studerende, og tilbyder omfattende muligheder for praktikophold og studier i udlandet. Med en stærk tradition for at integrere liberal og faglig uddannelse, USC fremmer en levende kultur af den offentlige service og opfordrer eleverne til at krydse faglige såvel som geografiske grænser i deres søgen efter viden.

Om USC Gould School of Law

Den USC Gould School of Law tilbyder en premier inter-faglig uddannelse til højt motiverede studerende forbereder sig på en karriere, der vil spænde de kommende årtier. Som den juridiske profession fortsætter med at udvikle sig, er ingen skole bedre positioneret til at levere den uddannelse, vil være platform for den næste generation af advokater, der vil øve på verdensplan scene. Advokatbranchen er dynamisk, og USC lov har altid sat en ære i at tilpasse sine metoder til at give en juridisk uddannelse er skræddersyet til behovene i det aktuelle miljø, samtidig med at dets stærke centrale forpligtelser.

Velkommen til den eneste graden af ​​sin art for udestående internationale jurister og jurister.

USC er den første lovskole til at tilbyde en online Master of Laws (LL.M.) grad med mulighed for at opnå et kandidat certifikat i Business Law, Compliance, eller Entertainment Law & Industry; Begge disse kvalifikationer kan udfyldes online på kun tre semestre. Tilmeld dig i USC og lære om det amerikanske retssystem fra dit hjørne af verden.

hero04

Top 5 grunde til at vælge USC til din LL.M. Eller certifikatprogram

Beslutte, hvor at forfølge din LL.M. kan være en af ​​de vigtigste beslutninger i din karriere. Som den juridiske profession bliver stadig mere globaliseret, tjener en amerikansk Cand.jur grad fra USC beviser, at du kan udmærke sig i et flersproget miljø. Ud over den faste investeringsafkast, at en agtet USC kvalifikation har været kendt for at tilbyde, anbefaler vi, at du overveje følgende faktorer:

 1. Global Law School Omdømme
  Med en fornem 100-året arv af lederskab og ekspertise, er USC Gould School of Law kendt for at være meget selektiv og anerkendt som en af ​​de øverste lov skoler i verden.
 2. Ressourcer til internationale studerende
  Graduate & International Programs (G & IP) Office prale en fuld team af engagerede medarbejdere, der giver internationale studerende med en-til-en hjælp vedrørende kursustilmelding, akademisk støtte, karriereudvikling advisement og mere.
 3. Stimulerende læringsmiljø
  Vores kurser vil udfordre dig til at være en bedre tænker, selv mens du nyder kammeratskab og gensidig ambition med nogle af de dygtigste studerende hoveder kommer sammen fra forskellige lande, såsom Kuwait, Brasilien, Italien, Frankrig, El Salvador, Filippinerne, New Zealand, Guatemala, Jordan, Mexico, Uganda, Storbritannien og Kina.
 4. Summer Law & engelsk Program
  USC tilbyder et valgfrit, berigende fire-ugers sommerprogram på campus, der giver fremragende forberedelse til LL.M. Dette program giver en introduktion til det amerikanske retssystem og samtidig forbedre dit engelsk flydende og levere en mindeværdig livserfaring.
 5. Worldwide Trojan familie
  USC lov alumni alt mere end 10.000 på verdensplan. USC har en stærk global tilstedeværelse, og det viser i det faktum, at vores jurastuderende kommer fra de bedste universiteter rundt om i verden med imponerende akkreditiver. Hvert år, deltage mere end 8.000 internationale studerende USC fra mere end 100 forskellige lande. Ca. 25% af vores kandidater er internationale studerende.

Hvor Do USC Law Gradere arbejde?

Vores kandidater arbejder rundt om i verden i private advokatfirmaer, offentlige institutioner, offentlige interesse virksomheder og selskaber. De er:

 • Ledere i erhvervslivet, jura og regeringen
 • Partnere i verdens største advokatfirmaer
 • Administrerende direktører og formænd for multimillion-dollar virksomheder
 • Ledere af bevægelser borgerlige rettigheder

USC Gould School of Law og vores studerende har en global rækkevidde.

uscmap

Placering

Klassificeret # 19 Bedste Law School
USC rangerer blandt de Top 25 "National Universities" i USA
USC rangerer som en af ​​de bedste universiteter for International Student tilmelding

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Akkrediteringer

USC is regionally accredited by the Western Association of Schools and Colleges (WASC).
USC Gould School of Law is accredited by the American Bar Association (ABA).

Se Law Certificates » Se Law LLM » Se Online Certificates » Se Health Certificates »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Online erhvervsret certifikat

Online Fuldtid September 2019 USA Los Angeles

Fremkomsten af ​​den globale handel er hurtigt at gøre amerikansk lovgivning det internationale sprog i erhvervslivet. Optjening denne eksklusive USC legitimationsoplysninger kan øge en studerendes omsættelighed med top multinationale arbejdsgivere, der søger denne unikke specialisering. Dette certifikat er til rådighed for både amerikanske og internationale jurister. [+]

Den USC online Erhvervsret certifikat er åben for både internationale studerende og indenlandske JD kandidater, der kan benytte erhvervsret i deres karriere.

Dette certifikat program kan afsluttes som et enkeltstående program eller medtaget i LL.M. nødvendige kurser for at specialisere din uddannelse.

Når du tjene en kandidat certifikat i erhvervsret online fra USC, signalerer til arbejdsgiverne, at du har viden og færdigheder-fra organisatoriske og økonomiske aspekter til at håndtere beslutningstagning og kontraktforhandling-vigtigt at levere top-notch juridisk rådgiver i en erhvervsmæssig sammenhæng.

Fremkomsten af ​​den globale handel er hurtigt at gøre amerikansk lovgivning det internationale sprog i erhvervslivet. Optjening denne eksklusive USC legitimationsoplysninger kan øge en studerendes omsættelighed med top multinationale arbejdsgivere, der søger denne unikke specialisering. Dette certifikat er til rådighed for både amerikanske og internationale jurister.... [-]


Online overensstemmelsescertifikat

Online Fuldtid September 2019 USA Los Angeles

USC online Compliance Certificate er åbent for både internationale studerende og indenlandske JD kandidater fokuseret på en karriere i overensstemmelse. Den kan udfyldes som et selvstændigt program eller i forbindelse med LL.M. coursework at specialisere din grad. [+]

USC online certifikat i overensstemmelse kan give internationale studerende og indenlandske JD kandidater med avanceret compliance viden, der er klar til anvendelse på en række områder.

Den kan udfyldes som et selvstændigt program eller i forbindelse med LL.M. coursework at specialisere din grad.

Programmet er designet til at udstyre studerende med en avanceret forståelse af lovgivningen og overholdelse af lovgivningen, især inden for sundhedspleje, menneskelige ressourcer og overholdelse af lovgivningen. At tjene et fokuseret certifikat fra USC Gould School of Law kan gøre dig til en mere omsættelig professionel og hjælpe dig med at stige gennem rækken i denne voksende industri.... [-]


Online underholdningslov og industri certifikat

Online Fuldtid September 2019 USA Los Angeles

USC online underholdningslov og industri certifikat er åbent for både internationale studerende og indenlandske JD kandidater, der ønsker at forfølge en karriere i den hurtige underholdningsindustri. [+]

USC online certifikat i underholdningslov og industri er designet til indenlandske JD kandidater og internationale studerende, der ønsker at forfølge en juridisk karriere i underholdningsindustrien.

Certifikatprogrammet kan udfyldes som et selvstændigt program eller sammen med LL.M. coursework at specialisere din grad.

Med sine rødder i Los Angeles, verdens underholdnings hovedstad, er underholdningsloven certifikatet designet til at give dig den højeste juridiske ekspertise til at trives i film, tv eller medier.

Curriculum Underholdslov og industri certifikat Påkrævede kurser (12 studiepoeng) Kursus Kredit timer LAW 603 erhvervsorganisationer 4. LOV 710: Udarbejdelse af kontrakt 2 LOV 527: Intellektuel Ejendom: Ophavsret 2 LOV 551: Intellektuel Ejendom: Varemærke 2 LOV 522: Underholdningsloven og industrien 2 ... [-]

LLM

Online Masters of Law (LLM)

Online Fuldtid 3 semestre September 2019 USA Los Angeles

[+]

1 LOV 520 Introduktion til det amerikanske retssystem

[-]

Kontakt
Besøgsadresse
University of Southern California Gould School of Law
699 Exposition Blvd

Los Angeles, California, 90089 US