UNH Franklin Pierce School of Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Et studiestuderende og lærde

University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law's praksisbaserede tilgang til juridisk uddannelse sammen med dets omfattende og innovative læseplan sikrer, at studerende kandidater er klar til at blive ledere inden for deres felt.

F.eks. Giver International Technology Transfer Institute studerende praktisk læring og muligheden for at bidrage til videnskabelige gennembrud verden over, mens de samarbejder med organisationer som Verdensbanken, Verdensorganisationen for Intellektuel Ejendom, Det Forenede Staters handelsministerium og Verdens Sundhedsorganisation. Studerende i Intellektuel ejendomsret og transaktionsklinik hjælper klienter med forretningsforetagender, herunder IP-strategi og -udførelse, forretningstransaktioner og licens.

LL.M. og kandidatstuderende er trænet i teknikkerne til juridisk skrivning og forskning, som praktiseres i USA, og har fuld adgang til skolens akademiske succesprogram, herunder en mulighed for at tage en foreløbig advokateksamen - testen alle amerikanske advokater skal bestå for at praktisere - og et dedikeret fakultetsmedlem, der understøtter forberedelse til det juridiske klasseværelse og til advokateksamen.

UNH Franklin Pierces små klassestørrelser sikrer LL.M. og kandidatstuderende har adgang til deres professorer, og fakultetet lærer alle studerende at kende i deres klasser. Disse obligationer skaber en enestående akademisk oplevelse og sikrer LL.M. studerende kan skabe stærke sociale og professionelle netværk, der trives langt ud over eksamen.

Efter eksamen afslutter de studerende et globalt netværk af alumner fra mere end 80 lande, der fører IP-lov og politik i lande som Argentina, Nigeria og Taiwan, såvel som for globale tech-giganter, top advokatfirmaer og nationale IP-kontorer.

UNH Franklin Pierce School of Law tilbyder generøse stipendier til delvis undervisning til kvalificerede studerende i både vores bolig- og fjernundervisningsprogrammer. Ansøgere overvejes til stipendier baseret på gennemgangen af deres ansøgning om optagelse. Der er ingen separat ansøgningsproces for stipendier, men studerende skal på deres ansøgning angive, at de gerne vil blive taget i betragtning til stipendier.

UNH Franklin Pierce School of Law er akkrediteret af American Bar Association og ligger i Concord, New Hampshire, hjemsted for statens lovgiver, statskontorer samt lokale, statslige og amerikanske føderale domstole. Concord ligger kun en times kørsel fra Boston, og vi ligger mindre end en time fra bjerge, søer og Atlanterhavet. US News and World Report rangerer New Hampshire som den 2. stat, der skal leve, og den # 3 sikreste stat i USA.

Webstedets link: https://law.unh.edu/admissions/graduate-admissions

Placeringer

Concord

UNH College of Law

Telefonnummer
603-513-5300

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig