UNH Franklin Pierce School of Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Et studiestuderende og lærde

University of New Hampshire School of Law er en intim og innovativ lovskole, der er forpligtet til at udvikle studerende, der nyder udfordrende dialog fra de første øjeblikke af orientering, omfavner praksisbaseret læring og står klar til at slutte sig til alumner, der er globale ledere i intellektuel ejendomsret, almen praksis, offentlig interesse og social retfærdighed samt handel og teknologi.

Vores Legal Residency-program giver eleverne mulighed for at arbejde inden for deres interesseområder i op til en hel semester, mens de modtager kredit, og vores Daniel Webster Scholar-program er det eneste praksisbaserede bar eksamen alternativ i landet. Vores placering i Concord, New Hampshires hovedstad og vores status som statens eneste lovskole tilbyder også mange pro bono- , externship- og Federal Work Study-oplevelser. UNH Law opdaterer løbende sin teknologi og programmer for at sikre, at kandidater er parat til at øve dagens lov.

Vores fakultet består af praktikere, der har erfaring inden for deres interesseområder. Den lille student / fakultet ratio fremmer samarbejde og kollegialitet. Siden grundlæggelsen i 1973 har Franklin Pierce Law Center, nu University of New Hampshire School of Law, været en global leder inden for innovativ juridisk uddannelse. Vores fokusområder hjælper dig med at forme din fremtidige praksis: Intellectual Property kan prale med den største fuldtids fakultet på området, og vores IP-bibliotek er den største i nationen; Handel og teknologi omfatter et razor kant fokus på e-lov; mens offentlig interesse og social retfærdighed træner eleverne i levering af juridiske tjenester til alle mennesker fra alle samfundslag.

Studerende studerer i et tæt samarbejdet, samarbejdsmiljø. Læreplanen lægger vægt på en intensiv praksisbaseret tilgang, der indebærer mange muligheder for praktisk læring. Vores omfattende alumni netværk i hele USA og rundt omkring i verden giver ubegrænsede muligheder for kandidater, der søger beskæftigelse.

Akkrediteret af American Bar Association, er UNH Law placeret i Concord, New Hampshire, hjemsted for statens lovgiver, statskontorer, samt lokale, statslige og amerikanske føderale domstole. Concord er kun en times kørsel fra Boston, og vi er beliggende mindre end en time fra bjerge, søer og Atlanterhavet.

Placeringer

Concord

UNH College of Law

Telefonnummer
603-513-5300