Læs den officielle beskrivelse

UNC School of Law blev grundlagt i 1845 og er en del af University of North Carolina i Chapel Hill, nationens første statsstøttede universitet. Skolen er blevet godkendt af American Bar Association siden 1928.
Carolina Law forbereder fremragende advokater og ledere til at tjene folket og institutionerne i North Carolina, nationen og verden. Hjemmet til mange centre og initiativer tilbyder skolen en stærk ekspertise inden for borgerlige rettigheder, bankvæsen, miljølovgivning, intellektuel ejendomsret, iværksætter- og værdipapirlovgivning, kritiske studier, konkurs og forfatningsmæssig undersøgelse.
UNC School of Law stræber efter at være en stor offentligret skole. I den forbindelse forfølger den en firefoldig mission:

  • At forberede fremragende advokater og ledere til baren, bænken, alle offentlige og private lovindstillinger og offentlig service,
  • At skabe nationale juridiske og politiske bidrag nationalt og internationalt gennem en ambitiøs dagsorden for forskning og stipendium,
  • At indgyde livslang etiske værdier, engagement i retssagen og et varigt engagement i pro bono og offentlig service og
  • At tjene det juridiske erhverv, folket og institutionerne i North Carolina, nationen og verden.

For kræsne studerende med høj kaliber er UNC School of Law ofte det perfekte valg. Når de forlader vores berømte smukke campus, gør de det som selvsikrede og principielle advokater for retfærdighed.
Vores alumner arbejder med sondring over hele kloden. Vi tæller mange nationalt anerkendte juridiske eksperter og ledende lærde blandt vores fakultet, som ved, at en dyb, funktionel og nuanceret forståelse af loven skal ledsages af en styring af de praktiske færdigheder i lawyering.
Vi opfordrer alle potentielle studerende til at undersøge konkurrencedygtige landskaber for juridisk uddannelse, og for de krævende beviser for ekstraordinær mulighed ser vi frem til at gøre vores sag og høre din.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLM

University of North Carolina School of Law

Det etårige LL.M. (Master of Laws) grad er for udenlandske advokater, der allerede har optjent primærretlige grader fra universiteter i deres hjemlande. Programmet byder ... [+]

Det etårige LL.M. (Master of Laws) grad er for udenlandske advokater, der allerede har optjent primærretlige grader fra universiteter i deres hjemlande. Programmet giver internationale advokater mulighed for at udvikle beherskelse af centrale områder af amerikansk lov på en af ​​landets øverste lovskoler, University of North Carolina i Chapel Hill (UNC-CH). LL.M. eleverne modtager juridisk uddannelse i amerikansk lov gennem UNC School of Laws nationalt anerkendte centre og områder med akademisk styrke inden for juridiske områder, der har stor efterspørgsel overalt i verden (f.eks. bank- og finanslov, energi / naturressourcer og IP-lov). LL.M. elever tager de fleste af deres klasser sammen med JD-studerende, så de kan dele deres internationale perspektiver, mens de lærer amerikansk lov. LL.M. eleverne kan fokusere på et specificeret fagkursus, der tilbydes inden for nogle få udvalgte lovområder; eller LL.M. studerende kan forfølge en mere generel amerikansk lov system dækning. Der er ikke en officiel grænse for størrelsen af ​​LL.M. kohort hvert år. Vi er imidlertid et nyere program og er derfor mindre i størrelse end mange andre LL.M. uddannelser. På grund af denne mindre størrelse af programmet, LL.M. studerende får stærk individuel opmærksomhed og hjælp fra LL.M. programadministration, LL.M. fakultet direktør, og lov skolen fakultet. LL.M. eleverne får yderligere ressourcer til to dekanens stipendiater og en honnørskribent, der tjener som peer mentorer og studentrådgivere til LL.M. studerende.... [-]

USA Chapel Hill
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 1 år
på universitet
Læs mere på dansk