Læs den officielle beskrivelse

University of Mississippi School of Law blev den fjerde statsligt støttede loven skole i nationen i 1854, næsten ti år efter, at universitetet åbnede sine døre i 1848. Staten lovgiver erkendt et behov for formel lov undervisning i Mississippi, og "Juridisk Institut", som det blev titlen, blev etableret.

I januar 2011 loven programmet flyttede ind i et nyt hjem opkaldt efter Robert C. Khayat, en juraprofessor, der havde tjent som kansler for universitetet 1995-2009. En LEED-certificerede bygning beliggende på den sydlige ende af campus og designet med elevernes behov i tankerne, dens arkitektur blander godt med skønheden i Ole Miss campus.

Hvorfor UM lov?

Klargøring dig med at øve

Vores professionelle Skills Training Program tilbyder dig et fuldt spektrum af muligheder, så du kan designe din juridiske uddannelse til at passe din fremtid. Vi tilbyder følgende komponenter:

Centre og klinikker: Skolens syv programmer giver praktisk erfaring og akademisk uddannelse inden for områder lige fra erhvervsjura til levering af tjenesteydelser til de trængende.

Udgivelse muligheder: Mississippi Law Journal, Journal of Space Law og Sports Law Review giver muligheder for at finpudse juridiske skrivefærdigheder. National Sea Grant Law Center huser også tre vigtigste muligheder for studerende udgivelse: revlen, Vand Log og havet Grant Law & Policy Journal.

Moot Court Board: Klassificeret i top 25 på nationalt plan for de seneste fire år, giver Moot Court intensiv træning i appelinstans fortalervirksomhed, sender teams til interscholastic konkurrencer rundt om i nationen. Vores forsøg fortalervirksomhed bord og forhandling hold begge tilbyder elite konkurrencemæssige muligheder for studerende med interesse for mock forsøg og alternativ konfliktløsning. Vores miljølovgivning Moot Court hold har vundet en national konkurrence to år i træk!

Færdigheder Session: Tilbyder intensiv færdighedstræning de første to uger af hver forårssemesteret på en bred vifte af valgfag fra Trial færdigheder til virksomheden Udarbejdelse, Transaktionsbeslutning Praksis og juridiske spansk.

Externship Programmer: Studerende er placeret med ekstraordinære advokater og få klasseværelset instruktions støtte. Programmer omfatter Public Service Externship, Retsforfølgning Externship, Retligt Externship and Business Regulatory Externship.

Pro Bono Initiativ: Fokuserer på bygningen tjener lederskab i advokatbranchen og uddannelse deltagere i særlige juridiske færdigheder. Nylige projekter omfatter værgemål, barn-support modifikation, forældremyndighed og udvikling af en skattefri bistandsprogram.

Solo Praksis Program: Programmet giver de studerende med de færdigheder og tillid til at åbne et advokatkontor umiddelbart efter endt uddannelse. Kurser, mentorer og løbende support udstyre interesserede studerende med de nødvendige faglige færdigheder og forretningssans til at lykkes.

Excellent Akademikere: Vores akademiske programmer er udviklet til at give de studerende afsætningsmuligheder for forskning og skrivning. Deltagelse i små grupper seminarer og simulation erfaringer sikrer vores studerende er engageret og forstå udviklingen af ​​loven, juridiske institutioner og etiske spørgsmål. Vi tilbyder en Juris Doctor, en Juris Doctor / Master Skatteministeriet og en Juris Doctor / Master of Bogføring, samt et certifikat program i strafferet. Se vores fulde pensum.

Career Services: Den Career Services Office hjælper eleverne med at udvikle individualiserede karriereplaner, giver instruktion om jobsøgning færdigheder og letter adgangen til arbejdsgivere og beskæftigelse ressourcer, samt aktivt rekrutterer advokatfirmaer, dommere, offentlige institutioner, offentlige interesseorganisationer og andre potentielle juridiske arbejdsgiverne til at interviewe og ansætte vores kandidater. Kandidater har gået på at privat praksis og har også fundet givende job på NASA, Stennis Space Center, det amerikanske senat, KPMG, US Tax Court og amerikanske distriktet og Mississippi State domstole.

Student Leadership: Mere end 20 studenterorganisationer, såsom Law School studerende Association, amerikanske forfatning Society, Sort Law Students Association og Environmental Law Society, giver en balance mellem akademiske, sociale og service muligheder, med til at udvikle lederevner til at hjælpe dig i din juridiske profession.

Cool College Town

Navngivet af Travel & Leisure Magazine som en af ​​de "top 10 fedeste college byer i Amerika," Oxford prale attraktioner som dem på Courthouse Square, William Faulkner s Rowan Oak og den årlige Double Decker Arts Festival for at gøre det den ideelle kombination af historisk og hofte. Hvis du kan lide udendørs, vil du finde fiskeri, camping og vandsport på Sardes Sø. Hvis du nyder at deltage sportsarrangementer, derefter gnubbe i Grove ikke kan slå! Faktisk Sports Illustrated populære det No. 3 af 100 ting at gøre, før eksamen.

Meget overkommelige

Med overkommelige undervisning for Mississippi beboere og nonresidents, studerende opgradere fra vores jurastudiet med en lavere gæld belastning end landsgennemsnittet, der giver dem mulighed for at gå i offentlig tjeneste eller andre forretningsområder lettere. PreLaw Magazine har rangeret os femte i nationen i sin liste over Best Value Law Schools.

State-of-the-art anlæg

Designet til at forbedre de kliniske erfaringer for studerende, vor lov centrum er den eneste LEED-certificerede bygning i staten. Den er udstyret med en studerende lounge og gårdhave, studenterorganisationer suite, gruppe studere værelser, Career Services interview værelser, Moot Court suite, café og spisestue. Klasseværelser med avanceret teknologi tilbyder et fremragende læringsmiljø for vores studerende. Centret rummer også suiter for vores forskellige juridiske klinikker, Mississippi Law Journal, og har en forelæsning teater siddepladser 220 mennesker.

Stærke Alumni Netværk

Vores næsten 7.000 levende alumni praktiserer over hele verden, der giver et solidt netværk for studerende, der ønsker et job, en mentor eller den virkelige verden erfaring. Bemærkelsesværdige alumni omfatter forfatteren John Grisham, Memphis borgmester AC Wharton, USA senatorer Roger Wicker og Thad Cochran, og assisterende chef rådgiver for NASA-Stennis Meredith Blasingame.

Fakultet: Scholarship Baseret på virkelige verden erfaring

På grund af deres erfaring som praktiserende advokater og deres banebrydende forskning, vores fakultet medlemmer excel på at forberede de studerende til juridisk praksis. De har også forskellige interesser og erfaringer til at tjene vores studerende og omgivende samfund, samt det globale samfund. Uden for klasseværelset, loven skolens fakultet er på forkant med nye stipendium i en række discipliner.

Global Reach

Ikke alene har vores studerende opnå store arbejdspladser i hele Syd, mange af vores kandidater har gået på at privat praksis og offentlig service over hele nationen og verden. Vores rækkevidde strækker sig fra østkysten til vestkysten og ud over.

Gæstfri Kultur

Vi løbende høre vores juridiske fakultet, administration og studerende er nogle af de hyggeligste omkring. Vi er dedikeret til vores studerende succes, og med en lav elev-til-fakultet ratio, studerende har alle muligheder for at få den hjælp og støtte, de har brug for. Og er vores nye facilitet designet specielt til at fremme fællesskabet interaktion både blandt studerende og mellem studerende og fakultetet.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLM

The University of Mississippi - School of Law

University of Mississippi School of Law er en af ​​verdens førende inden for luft og plads loven uddannelse, forskning, og offentlig service. ... [+]

University of Mississippi School of Law er en af ​​verdens førende inden for luft og plads loven uddannelse, forskning, og offentlig service.

Denne LL.M. Uddannelsen er designet til både amerikanske og udenlandske trænede lov school kandidater er interesserede i en streng juridisk pensum i USA, internationale, og sammenlignende luft og plads lov. Det er den første og eneste LL.M. program i USA tilbyder en kombineret luft og plads lov postgraduat uddannet jurist på et ABA akkrediteret jurastudiet.

Applikationer accepteret løbende.

LL.M. Program Fordele Unik vægt i amerikansk luft og plads lov. Omfattende luft lov ekspertise og over 45 år i rummet lov. På campus eller online, på fuld tid eller deltid. Deltag, hvis kvalificeret, i Journal of Space Law. Omfattende luft og indsamling plads lov. Adgang til University of Mississippi Space Law Archives. American Bar Association akkrediteret jurastudiet. ... [-]
USA Oxford
September 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk

The History of the University of Mississippi School of Law