UConn School of Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den UConn School of Law er en af ​​de førende offentligretlige skoler i landet. Dens campus, noteret på det nationale register over historiske steder, er nok den smukkeste af enhver lov skole i USA. Den Law Library er en af ​​de største i verden, og blev for nylig udnævnt blandt de 50 mest Amazing University Libraries i verden af ​​Executive Programs. To miles fra centrum af Hartford er Law School ligger i et kvarter med store, victorianske hjem, hvor mange studerende, personale og fakultet bor.

Grundlagt i 1921, er Law School akkrediteret af American Bar Association og er medlem af Sammenslutningen af ​​amerikanske Jurastudier. Det tilbyder en professionel uddannelse af højeste kvalitet, der forbereder sine kandidater til en levetid på at opfylde service i enhver karriere, de vælger, herunder bar, regeringen, erhvervslivet og uddannelse. Skolens Programmet lægger vægt intellektuel disciplin og udvikling af de faglige analytiske færdigheder, der kræves til at reagere effektivt på den udfordring, vedvarende forandringer i loven og i det samfund, den tjener.

UConn Laws juridisk uddannelse afspejler en tro på, at livet i sindet er bedst stimuleres af en høj kvalitet af det civile diskurs blandt studerende og fakultet udført på en lille skala. Studieordningen er rig på kurser, Men klasser selv er ret små. Hver studerende har mulighed for at udforske lov og teori i en atmosfære, der fremmer en ånd af samarbejde og samarbejde. Intellektuelt ambitiøse, UConn Jurastuderende nyde fordelene ved den personlige give-and-take med klassekammerater og fakultet muliggjort af små klasser.

Skolen forbereder sine elever til at drive advokatvirksomhed i nogen jurisdiktion, uden nogen særlig vægt på Connecticut lov. De forskellige baggrunde, specialiteter og intellektuelle tilgange i fakultet sikre en bred vifte af pædagogiske stilarter og formater, inklusive klinisk undervisning, færdighedstræning, tværfagligt arbejde, og kurser og workshops beskæftiger problemet metoden. Law School har vedtaget en akademisk plan over vores strategier for de kommende år og fremhæve både vores styrker og vores planer for at styrke og opbygge vores områder med størst forskel.

Der er fire videnskabelige tidsskrifter på campus, hver administreret, redigeres og offentliggøres af de studerende. De er Connecticut Law Review, Connecticut Insurance Law Journal, Connecticut Journal of International Law, og Connecticut Public Interest Law Journal.

Campus er et par minutter væk fra State Capitol, domstole og agenturer samt kontorer Hartfords advokatfirmaer og virksomheder. Studerende har let adgang til alle disse institutioner for at studere, Externships, klinisk uddannelse og praksis, og beskæftigelsen.

Placeringer

Hartford

University of Connecticut School of Law

Address
University of Connecticut School of Law
55 Elizabeth Street

CT 06105-2290 Hartford, Connecticut, USA
Telefonnummer
+1 860-570-5172

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig