Læs den officielle beskrivelse

The University of Tulsa College of Law, en privat institution med en samlet tilmelding på mindre end 400, giver muligheder juridisk uddannelse til JD, cand.jur fælles grad, og certifikat kandidater til ledelse og akademisk ekspertise.

TU College of Law giver en akademisk stringent, men alligevel rar atmosfære, hvor studerende bliver praksis klar gennem deltagelse i pro bono programmer, prisvindende juridiske tidsskrifter, studenterorganisationer, konkurrencedygtige processpil teams, og en on-campus juridisk klinik. TU College of Law har en lav elev-til-professor ratio, der tilbyder de studerende en meget personlig uddannelse og tilskynde til udvikling af stærke faglige netværk. Eleverne har også adgang til en af ​​de bedste professionelle udviklings- kontorer i nationen, hvis graduate placering satser er konsekvent højere end det nationale gennemsnit.

TU College of Law er stolt af at være vært for et aktivt involveret alumni fællesskab af mere end 6.000, hvoraf mange har udviklet særdeles fornemme karriere som advokater, dommere, lovgivere, ledere Corporate Counsel, og fællesskab. Alumni er involveret med nuværende studerende gennem en række programmer, herunder mentorordningen, der giver praktik og externship muligheder og præsentere foredrag på campus.

The University of Tulsa College of Law tilbyder:

10.5: 1 elev-til-fakultet forholdet En af de mindste lovskoler på US News and World Report Top 100 Jurastudier liste Dedikation til service gennem pro bono programmer, studenterorganisationer og en juridisk klinik En af de laveste undervisning priser i landet blandt privatretlige skoler Garanteret muligheder for praktisk erfaring begynder det første år Førende bæredygtig energi og ressourcer lov og Native American law-programmer

Karriere acceleration er en del af kursusaktiviteter på TU Law. Vores kandidater succeser er unparalleled.Join os! Tulsa Law tilbud 5 forskellige graduate lovgivning og politiske grader, 2 for ikke-jurister (Master of retspraksis) og 3 for advokater (LL.M.):

Cand.jur (LL.M.) - I person undersøgelse TU Laws graduate LL.M pensum fokuserer på energi og naturlige lov ressourcer, olie og gas, miljøret, tribal økonomisk udvikling, indiske (Native American) selvbestemmelse, oprindelige folks rettigheder, og forsvaret af tribal suverænitet.

Master of Retslære - Online Study Med 40 års erfaring i den indiske, energi, naturressourcer og miljø juridisk uddannelse, The University of Tulsa energi og naturressourcer lov pensum inspirerer Master of Retslære i Energy Law (MJEL) Kandidater at undersøge de retlige og politiske strategier for at nå de vigtigste mål for energi pålidelighed, bæredygtige forsyninger af naturressourcer og et sundt miljø.

Karriere Strategier Master Candidate Karriere Strategier

Vellykket Master Degree studerende tage en proaktiv tilgang til deres egen karriere udviklingsstrategi. Hos TU Law, er Master Degree studerende støttet og vejledt med følgende programmer, tjenester og ressourcer til at få de færdigheder, de behøver for at maksimere mulighederne for karriere i løbet af deres embedstid med os:

Career Strategy Services, Ressourcer & Programmer for kandidatstuderende Efter eksamen Energi og indiske lovgivning og politik Jobs (Landsdækkende)

Indlæggelser Masters of Retslære Ansøgningsfrister Forår 2015: December 8, 2014 (Klasser starter 12 januar 2015)

Sommer 2015: 1 maj 2015 (Klasser startdato TBA)

LLM Ansøgningsfrister Forår 2015: 31 oktober 2014

Efterår 2015: April 1, 2015

Der er tre forskellige LLM grader. Vælg hvilken grad du er interesseret i for den relevante indlæggelser processen:

LL.M. i Energi og Naturressourcer Law LL.M. i American Indian & Indigenous Law LL.M. i amerikansk lov om udenlandske advokater

Kom og se os i person! - Tjek venligst Rekruttering Kalender

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLM

College of Law - The University of Tulsa

Den LL.M i indisk lovgivning program er fleksibel. I samråd med fakultetet, kan de studerende skræddersy et fagområde ikke bare til indisk lovgivning i almindelighed, men ... [+]

LL.M i American Indian & Indigenous Law

Den LL.M i indisk lovgivning program er fleksibel. I samråd med fakultetet, kan de studerende skræddersy et fagområde ikke bare til indisk lovgivning i almindelighed, men til specifikke sub-specialer, de ønsker at udvikle sig. Programmet er tilgængelig som enten en akademisk spor (understreger naturligvis arbejde) eller en forskning spor. Begge spor kræver at fuldføre et minimum af 24 kredit timer fra den indiske lov pensum.

Eleverne opfordres til at foretage en foreløbig valg af hvilket spor de agter at forfølge, når de træder ind i programmet. Det indledende valg, men er ikke bindende for den studerende. Fakultetet er forpligtet til at arbejde individuelt med hver enkelt elev til at opfylde særlige faglige behov.... [-]

USA Tulsa
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
College of Law - The University of Tulsa

Den LL.M i amerikansk lov om udenlandske kandidater program består af en fuldstændig studieforløb over to semestre. For at imødekomme behovene i den internationale LLM st ... [+]

Den LL.M i amerikansk lov om udenlandske advokater program består af en fuldstændig studieforløb over to semestre fra august til maj. For at imødekomme behovene i den internationale LLM studerende, College of Law tilbyder specialiserede kurser i USA juridisk uddannelse og amerikanske juridiske skrivning, analyse og metode til den internationale advokat.

Studerende vil fuldføre yderligere seks til otte klasser og vil modtage råd og vejledning i deres valg af kurser. Eleverne opfordres til at vælge fra nogen af ​​de mange valgfag, der tilbydes af TU College of Law og de andre graduate afdelinger af The University of Tulsa.

Hertil kommer, at programmet giver udenlandske advokater mulighed for at udvikle en forståelse af amerikansk lov, samt en mulighed for at specialisere sig i et bestemt område i lovgivningen, såsom international erhvervsret. Studerende i programmet nyder større fleksibilitet beskæftigelse i deres egne lande, samt muligheden for at udøve advokatvirksomhed i stater, der tillader udenlandske advokater til at sidde for bar eksamen.... [-]

USA Tulsa
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
College of Law - The University of Tulsa

Den LL.M i Energi og Naturressourcer Law program består af en fuldstændig studieforløb over to semestre fra august til maj hvert år. Studerende vil blive forventes at ful ... [+]

LL.M i Energi og Naturressourcer Law

Den LL.M i Energi og Naturressourcer Law program består af en fuldstændig studieforløb over to semestre fra august til maj hvert år. LLM grad kræver et minimum 24 point med et minimum kumulative kvotient på 2,0 på en 4-punkts skala. Studerende vil blive forventes at fuldføre kurser på Energy Research, analyse og Skrivning; Olie og Gas lov (Basic og Advanced); Miljø- eller international miljølovgivning; Forvaltningsret og klimaændringer.

Derudover vil de studerende vælge fra andre kurser i College of Law Sustainable Energy and Resources Law (SERL) pensum, såsom Energy Regulation; Water Law; International Energy and Natural Resources Law; og Naturressourcer og Miljø lov om Federal Lands. Udenlandsk uddannede LLM kandidater også tilmelde sig en et semester kursus designet til at introducere amerikansk lovgivning.... [-]

USA Tulsa
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

The University of Tulsa College of Law | US News Top 100