The Fletcher School, Tufts University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Forpligt dig til en levetid med global påvirkning

I mere end 85 år har Fletcher School of Law and Diplomacy arbejdet for at uddanne og forberede enkeltpersoner til positioner med nationalt og internationalt lederskab og indflydelse. Gennem en dyb og mangefacetteret forståelse af verdens mest presserende udfordringer og med de vejledende principper for gensidig fordel, sikkerhed og retfærdighed bestræber vores samfund sig på at opretholde stabiliteten og velstanden i det komplekse og stadig mere globale samfund i det 21. århundrede.

Forme fremtiden sammen

Studerende, fakultet og kandidater fra The Fletcher School arbejder for at fremme en arv fra at vedtage varige og meningsfulde ændringer i verden. De samarbejder med regering, erhvervsliv og internationale organisationer med et globalt perspektiv og forfølger en mere retfærdig og retfærdig morgen.

Specialiserede færdigheder til en stadigt skiftende verden

Fletchers programmer og læseplaner er kurateret og undervist af praktikere i internationale relationer med levetid af erfaring - ikke kun i klasseværelset, men i marken. En stærkt tværfaglig kandidatuddannelse, der er informeret om grundlæggende indsigt og styrket af en lang række oplevelsesmuligheder, giver Fletcher-studerende de værktøjer og perspektiver, de har brug for for at gøre en forskel i selv det mest turbulente globale klima.

En investering i dit potentiale

En karriere på den internationale arena og i tjeneste for det større gode er ingen lille virksomhed - og heller ikke en Fletcher-uddannelse. Men de, der er parate til at rulle ærmerne og vie sig til en streng og fordybende oplevelse, finder snart, at en kvalifikationsbaseret uddannelse i verdensklasse har fordele, der strækker sig langt ud over en kandidatgrad; det åbner døre for nye muligheder for varig global indflydelse i hele livslængden for usædvanligt meningsfulde karrierer.

En mission-drevet uddannelse

Verden har ændret sig betydeligt, siden Fletcher Skole åbnede sine døre i 1933. Vi har også udviklet og vokset, men vores kerneopgave er uændret: at uddanne fagfolk, der er forpligtet til at opretholde stabiliteten og velstanden i en kompleks, udfordrende og stadig mere global samfund. Vi fortsætter med at forberede de studerende til at udmærke sig i indflydelsespositioner, til at banke ny plads i karrierer, hvor de tjener lokale, nationale og internationale samfund og til at forfølge retfærdige og gensidigt fordelagtige løsninger på nogle af verdens mest ufravigelige udfordringer.

Mission-driven, student-guided

Fletchers akademiske filosofi bygger på troen på, at studerende bedst er rustet til at bestemme, hvilken specifik viden, færdigheder og kompetencer de har brug for for at få succes. Hver enkelt studerendes individuelle studieforløb tilpasses efter særlige interesser og karrieremål.

Med mere end 175 kurser og 22 studieretninger (inklusive en selvdesignet mulighed), der tilbydes hvert år, kortlægger Fletcher-studerende sjældent den nøjagtige samme akademiske vej. Valgmulighederne på Fletcher er lige så forskellige som vores studerendes interesser og forhåbninger.

Kend verden

Global gensidig afhængighed er en grundlæggende realitet i livet i det 21. århundrede. Fra rekonstruktion af samfund efter konflikt og fremme af markeder i nye økonomier, til analyse af sikkerhedstrusler og fremme af menneskerettigheder, overskrider vores tids udfordringer grænser og discipliner. En Fletcher-grad forbereder kandidater til at overvinde de politiske, sociale, juridiske, kulturelle og økonomiske udfordringer, der er fælles for disse problemer - undersøge dem fra alle vinkler i det globale professionelle landskab.

Forme fremtiden

Uanset om man tager fat på internationale politiske udfordringer som klimaforandringer eller borer i mere fokuserede spørgsmål som virkningen af grænseoverskridende kriminalitet på fredsprocesser, er en Fletcher-uddannelse orienteret om at løse problemer i den virkelige verden. Det betyder at tage en praktisk tilgang, informeret af praktisk viden og erfaring, men også tage et skridt tilbage for at reflektere og stille dybere spørgsmål.

Vores uddannelsesfilosofi er, selv om det er konsekvensorienteret, mere end blot at finde løsninger på veldefinerede problemer. Vi stræber også efter at forstå, hvorfor problemerne eksisterer, og fra hvis perspektiv de blev problemer, til at begynde med. Udnyttelse af denne dybde af forståelse og en tværfaglig ramme udvikler vores studerende et virkelig globalt perspektiv, der sætter dem i stand til at blive ansvarlige og effektive praktikere i internationale anliggender.

Mangfoldighed og inkludering hos Fletcher

Deltag i et samfund, der fejrer forskel

Mangfoldighed og inklusion er kernen i Fletcher-oplevelsen og spiller en væsentlig rolle i at udruste vores studerende med det globale perspektiv, de har brug for for at fungere som skiftemænd og ledere. Vores samfund er bygget på et fundament af gensidig støtte, respekt, inkludering og samarbejde, og vi tror, at aktivt at søge perspektiver, kulturer og oplevelser uden for vores egen referenceramme er kritisk for virkelig at forstå de problemer, verden står overfor.

Hos Fletcher mener vi, at vi bliver stærkere af vores forskelle, og at disse forskelle kan åbne døre til nye muligheder for at skabe varige, meningsfulde ændringer på verdensplan.

Vær en del af samtalen

Vi er vært for en række aktiviteter og begivenheder hele året for at hjælpe med at fremme forskellige stemmer og ideer på tværs af campus. Studenter- og fakultetsorganisationer giver mulighed for at opbygge meningsfulde forbindelser, og vi har oprettet politikker for at sikre, at Fletcher er et sikkert sted for hvert medlem af vores samfund.119702_FletcherSchool_schoolprofilepageimage.jpg

Placeringer

Medford

Address
Packard Avenue,160
02155 Medford, Massachusetts, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig