Læs den officielle beskrivelse

VELKOMST

Vores mission er at levere en fremragende juridisk uddannelse for en internationalt baseret, varieret studerende. Mens vores bolig JD-program har eksisteret i årtier, vores online Graduate Programmer er en af ​​de længste stående jurastudiet online kandidatuddannelser i verden. Vi har været online siden 2008.

OM OS

Thomas Jefferson School of Law Graduate Programs var rangeret # 13 af graduateprograms.com og stræber efter den højeste kvalitet.

Thomas Jefferson er kendt for vores højt-tilgængelige, verdensklasse fakultet. Vi implementere også de mest sofistikerede online undervisningsmetoder rådighed overalt på markedet.

ACADEMICS

Intellektuel, Distinguished, Omfattende og Diverse Academic Program

Thomas Jefferson School of Laws innovative online Graduate Programs (LLM) og Master of Science of Law (MSL)] har nogle af følgende funktioner:

  1. Koncentrer i et af følgende områder: skattespørgsmål, finansielle tjenesteydelser og Wealth Management, eller compliance og risikostyring
  2. Komplet på et år
  3. 100% online, praktisk til at passe din tidsplan
  4. Tilbydes via en ABA jurastudiet, med ABA samtykke til alle kandidatuddannelser
  5. Fås til advokater og ikke-advokater
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLM

Thomas Jefferson School of Law

Studerende vil lære om beskatning af personer og virksomheder fra ledere på området, herunder tidligere IRS agenter. Emnerne spænder fra: individuel beskatning, erhvervsb ... [+]

LLM: Beskatning

Thomas Jefferson School of Law har tilbudt en LLM i Beskatning siden 2008, og er førende på området. Studerende vil tjene en grad i international beskatning og finansielle tjenesteydelser med en koncentration i Skatteministeriet.

For mere information, vil e-mail graduateadmissions@tjsl.edu~~number=plural Eleverne lærer om beskatning af personer og virksomheder fra ledere på området, herunder tidligere IRS agenter. Emnerne spænder fra: individuel beskatning, erhvervsbeskatning, ejendom planlægning, og international beskatning. Med den stigende statslig regulering på området, dette er et voksende beskæftigelse og en moden tid til at få viden i arenaen.

... [-]
USA San Diego
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
Thomas Jefferson School of Law

Studerende vil lære om finansiel overholdelse for finansielle institutioner, og også afbødning af risici. Med den stigende statslig regulering på området, dette er et vo ... [+]

LLM: Compliance og Risk Management

Thomas Jefferson School of Law har tilbudt en LLM i Compliance og Risk Management siden 2009, og er førende på området. Studerende vil tjene en grad i international beskatning og finansielle tjenesteydelser med en koncentration i Compliance og Risk Management.

For mere information, vil e-mail graduateadmissions@tjsl.edu~~number=plural Eleverne lærer om finansiel overholdelse for finansielle institutioner, og også afbødning af risici. Med den stigende statslig regulering på området, dette er et voksende beskæftigelse og en moden tid til at få viden i arenaen.

Uddannelsen udbydes helt online, og kan være afsluttet i et år, mens du arbejder på fuld tid. Der er ikke noget bopælskrav. Finansielle muligheder støtte er til rådighed for støtteberettigede studerende.... [-]

USA San Diego
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
Thomas Jefferson School of Law

Studerende vil lære om formuepleje fra nogle af de fineste ledere i branchen. Thomas Jefferson School of Law partnere med American Academy of Financial Management for at ... [+]

LLM: Financial Services og Wealth Management

Thomas Jefferson School of Law har tilbudt en LLM i Financial Services and Wealth Management siden 2009, og er førende på området. Studerende vil tjene en grad i international beskatning og finansielle tjenesteydelser med en koncentration i Financial Services and Wealth Management.

For mere information, vil e-mail graduateadmissions@tjsl.edu~~number=plural Eleverne lærer om formuepleje fra nogle af de fineste ledere i branchen. Thomas Jefferson School of Law partnere med American Academy of Financial Management for at tilbyde yderligere certificeringer for at tage vores kurser. Som eksempler kan nævnes: Certified Asset Manager Chartered Wealth Manager og Chartered Portfolio Manager.... [-]

USA San Diego
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
Location address
Thomas Jefferson School of Law,
1155 Island Avenue

San Diego, Californien, CA 92101 US