Thomas Jefferson School of Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen

Vores mission er at give en enestående juridisk uddannelse til et internationalt baseret, forskelligartet studerende organ. Mens vores bolig-JD-program har eksisteret i årtier, er vores online kandidatprogrammer et af de længste stående advokatskoler online-masterprogrammer i verden. Vi har været online siden 2008.

OM OS

Thomas Jefferson School of Law kandidatprogrammer blev rangeret som de seks bedste online forretningsretlige programmer af onlinemasters.com og stræber efter den højeste ekspertise. Thomas Jefferson er kendt for vores meget tilgængelige fakultet i verdensklasse. Vi implementerer også de mest sofistikerede online undervisningsmetoder, der er tilgængelige overalt på markedet.

ACADEMICS

Intellektuelle, markante, omfattende og forskelligartede akademiske program Thomas Jefferson School of Law innovative online kandidatprogrammer [Master's of Law (LLM) og Master's of Science of Law (MSL)] har nogle af følgende funktioner:

  1. Koncentrer dig på et af følgende områder: Skat, finansielle tjenester og formuestyring eller økonomisk overholdelse og risikostyring
  2. Komplet i så lidt som et år
  3. 100% online, praktisk at passe til din tidsplan
  4. Tilbydes gennem Californien akkrediteret advokatskole med tiltrædelse af alle kandidatuddannelser af Californien's Bar Examiners
  5. Fås til advokater og ikke-advokater

Der er også to (2) private LLM-programmer til rådighed - LLM i amerikanske juridiske studier og LLM i praksisfærdigheder .

Disse programmer er tilgængelige for alle, der allerede har en JD / LLB (eller tilsvarende) grad og kan afsluttes på så lidt som et år. De bor i vores smukke bygning i centrum af San Diego, Californien, hvor du kan få praktisk oplevelse og få mere specialiseret information om visse aspekter af loven.

Studerende i vores LLM i amerikanske juridiske studier program tilmelder sig af flere grunde, såsom at være berettiget til at tage eksamen i Californien, New York, Texas, Washington DC og Georgia. For bedre at imødekomme behovene hos klienter, der støder på amerikansk lovgivning.

Studerende i vores LLM i praksisfærdigheder er studerende, der bare ønsker at specialisere eller finpudse deres færdigheder i en bestemt facet af loven, og dette er en fantastisk måde at gøre det på.

For dem med en JD / LLB (eller tilsvarende) og LLM grad, er Thomas Jefferson stolt af at tilbyde en doktorgrad i retsvidenskab (JSD) 100% online.

Dette fem (5) år, 100% online-program er en god tilføjelse til din juridiske karriere, hvilket hjælper dig med at fremme dig og give dig en fordel i at fremme din karriere. Arbejder du med et team af opmærksomme professorer, vil du forske og forsvare en speciale, til sidst kommer du bort med en indgående viden om et emne, du vælger. Dette er et meget konkurrencedygtigt program, med overførselskreditter tilgængelige fra din LLM.

For mere information, udfyld en formular eller kontakt optagelser @ TJSL Edu, og vi vil med glæde diskutere alle disse programmer yderligere med dig.

Placeringer

San Diego

Address
Thomas Jefferson School of Law,
701 B Street, Suite 110

CA 92101 San Diego, Californien, USA