St. John’s University School of Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

St. John's Law

St. John's Law er inkluderende, accepterende og indbydende samfund, der afspejler den rige mangfoldighed i vores hjemby Queens, NY, "Verdens bydel." Fra klasseværelset til praktikpladser og klinisk arbejde i feltstudiet i udlandet, udvikler vores studerende de lovgivningsmæssige færdigheder, målrettet ekspertise og faglige forbindelser, de har brug for for at studere klar til praksis, alt sammen med støtte fra vores enestående fakultet, dedikerede karriererådgivere og globalt alumninetværk. Vores beskæftigelses- og bareksamensresultater rangerer os konsekvent blandt de bedste New York Law Schools, og uanset hvilken karrierevej de vælger, har vores studerende med sig St. John's Vincentian-værdier, idet de forstår, at lov er et kald, hvorigennem de kan leve retfærdigt og bedre verden.

132680_132520_www.stjohns.edu733AnitaStudentsHall20360x240.jpgSt. John's University School of Law / St. John's University School of Law

Mission

I overensstemmelse med den Vincentianske mission fra St. John's University forsøger St. John's School of Law at: Opnå akademisk ekspertise gennem en forpligtelse til streng undervisning, videnskabelig forskning og innovativ anvendelse af viden; Fremme af et mangfoldigt samfund med vægt på respekt for enhver persons rettigheder og værdighed; Engagere studerende til at søge årsagerne til økonomisk og social uretfærdighed og finde tilpasningsdygtige, effektive og konkrete løsninger; Giv en kandidat de færdigheder og værdier, der kræves for en vellykket deltagelse i et globalt juridisk erhverv.

Vores historie

St. John's University School of Law åbnede sine døre den 28. september 1925. Grundlagt 55 år efter åbningen af St. John's University af det Vincentianske samfund dedikerede skolen oprindeligt sig til at uddanne børn til personer, der var blevet nægtet adgang til økonomisk og uddannelsesmuligheder. I Law School's første år blev der afholdt undervisning i terminalbygningen ved 50 Court Street, Brooklyn. Klasser fyldte så hurtigt, at udvidelse var nødvendig næsten øjeblikkeligt. I august 1926 lejede skolen yderligere plads i tilstødende bygninger. Snart overvandt selv de, og skolen havde brug for en ny facilitet til at vokse. Efterfølgende flyttede den ind i en ny bygning på 14 etager på Schermerhorn Street 96 i centrum af Brooklyn.

Da universitets- og kandidatskoleansøgninger skyrocket i slutningen af 1960'erne, begyndte hele universitetet endnu en gang at føle sig begrænset. I 1970 afholdt Law School en banebrydende ceremoni for sin nye bygning på Queens Campus, hvor det meste af universitetet står i dag. School of Law flyttede ind i sit nye hjem i 1972 - at finde plads til flere klasseværelser, et ekspansivt lovbibliotek og kontorer til det voksende fakultet. St. John's Law blev senere udvidet igen takket være gavmilderen Leon Finleys generøsitet ʼ29, H85HON, hvilket skabte Finley Hall. Gennem generøsiteten Jerome ʼ48, 84HON og Maxine ʼ98HON Belson blev den ældre bygning renoveret. De kombinerede bygninger, Belson og Finley Halls, giver en attraktiv og rummelig facilitet for Law School.

132681_132522_www.stjohns.edu417jumphomepageslide.jpgSt. John's University School of Law / St. John's University School of Law

Law School har i øjeblikket mere end 15.000 levende kandidater og tiltrækker studerende fra over 200 colleges og universiteter over hele verden. Det nuværende studerende organ på cirka 800 repræsenterer studerende med mange baggrunde, som alle har udmærket sig på bachelorinstitutioner, og mange af dem har været ansat, inden de startede på deres juridiske studier.

St. John's Law giver en ekstraordinær uddannelse, der er baseret på grundlæggende aspekter af juridisk ræsonnement, skrivning, færdigheder og etik. Studerende får erfaring gennem skolens 19 centre og klinikker, lærer avancerede emner, der vil hjælpe dem med at få succes i dagens globale og teknologiske erhverv, studere i udlandet på St. John's campusse i Europa og bidrage til produktion og formidling af juridisk stipendium gennem tidsskrifter og publikationer, alt sammen under vejledning og vejledning af et dedikeret fakultet, administration og personale.

Law School er ubarmhjertigt fokuseret på resultater, der betyder mest for studerende, deres familier og alumner. St. John's er rangeret højt i staten for barpassage og ansættelse, og alumner donerer generøst af deres tid og ressourcer til at hjælpe nuværende studerende. Det heltidsansatte fakultet på 43 udgiver i landets øverste tidsskrifter og har skrevet bøger om forskellige emner, alt sammen mens de vinder ros fra studerende for kvaliteten af deres undervisning og mentorordning. Det supplerende fakultet, der består af over 100 advokater og dommere, underviser banebrydende fag og blander læseplanen med færdighedstræning.

Fra sin ydmyge begyndelse i Brooklyn fortsætter St. John's School of Law med at give uddannelsesmuligheder, hvor de studerende udeksesteres velegnet til udfordringerne fra det 21. århundrede.

132682_132521_www.stjohns.edu59kimathi360x240.jpgSt. John's University School of Law / St. John's University School of Law

Placeringer

New York

Address
8000 Utopia Parkway
11439 New York, New York, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig