San Joaquin College of Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

På San Joaquin College of Law er din personlige vækst som advokat vores vigtigste mål. Fra vores studiekompetencekursus til tilmelding til de utallige praksiskurser, der er nedfældet i læseplanen, vil du se din potentielle blomstring. Klassestørrelser er små med i gennemsnit 25 studerende pr. Sektion, hvilket giver dig en enestående mulighed for at interagere med dine professorer og klassekammerater.

SJCL tilbyder en solid juridisk uddannelse - en, der ikke begrænser karriere- eller livsvalg på grund af svimlende gæld. I løbet af sin 40-årige historie har mere end 84% af SJCL-kandidater bestået California Bar Exam. Men SJCL søger at uddanne studerende til at være i stand til at praktisere jura og være fremragende advokater - intellektuelt, etisk og personligt - ikke bare passere baren.

Mulighederne for praktisk erfaring findes i overflod. Studerende i New American Legal Clinic hjælper hundreder af lovlige indvandrere om året og håndterer sager under professortilsyn fra indtagelse til opløsning. Praktikophold ved føderale og statslige domstole, distriktsadvokatkontorer, administrative agenturer, retshjælp og private firmaer er let tilgængelige, ligesom beskæftigelsesmuligheder i kontorhold.

Juridisk skole er en oplevelse og en proces. Gennem det opdager du, at du er i stand til mere, end du nogensinde har drømt om. Der er et sted og et behov for disse evner i San Joaquin Valley. Beskæftigelsesmuligheder har altid været tilgængelige i regionen, selv når de er knappe i andre områder. Din virkelige livserfaring i klinikker, praktikophold og kontorhold under advokatuddannelsen udvikler sig naturligvis til advokatstillinger, når du tiltræder advokaten.

Placeringer

Clovis

Address
5th Street,901
93612 Clovis, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig