Suffolk University Law School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I mere end 100 år har Suffolk Law produceret nogle af landets mest fornemme juridiske fagfolk. Med en vægt på praksis i den virkelige verden og erfaringsmæssig læring er Suffolk Law et uovertruffen sted at starte, bygge og lancere en succesrig karriere og liv i loven.


120465_suffolk1.jpgSom en af de største advokatskoler i USA har Suffolk Law en ekspansiv læseplan, der kombinerer et stærkt akademisk fundament med ekspertise inden for en række specialområder. Din uddannelse inkluderer praktiske læringsprogrammer, nationalt kendte fakulteter og faktiske advokatudøvere, der bygger teori med praksis for at forberede studerende til at arbejde i det 21. århundrede.

Mission

Suffolk University Law School , der ligger i Boston, er dedikeret til at byde studerende velkommen fra alle baggrunde og omstændigheder og uddanne dem til at blive meget dygtige og etiske advokater, der er godt forberedt til at tjene i deres lokale samfund, over hele nationen og over hele verden. Da advokatens rolle har udviklet sig og udvidet sig siden Suffolk blev grundlagt i 1906, søger Law School at udvikle sine studerende de færdigheder, der er nødvendige for at tjene erhvervets skiftende behov i et stadig mere forskelligartet, globalt og teknologisk afhængigt samfund. Som en af landets største advokatskoler imødekommer Suffolk denne udfordring ved at give studerende et grundlæggende fundament i juridisk uddannelse, en bredde af kurser og programmer og fremragende uddannelse af et forskelligt og tilgængeligt fakultet, der beskæftiger sig med stipendium og service til deres erhverv og samfund . Suffolk har som mål at give sine studerende adgang til en fremragende juridisk uddannelse, inspirere til en forpligtelse til retfærdighed og give sine kandidater mulighed for at nå deres karriereudfordringer.

120466_suffolk2.JPG

Placeringer