SMU Dedman School of Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om

Grundlagt i 1925, er SMU Dedman School of Law en toprangeret tier-en privatretskole beliggende i Dallas, Texas, og ligger i et kvarter med træer, kun få minutter fra byens centrum. Etableret i 1949 har lovskolens kandidatuddannelsesprogrammer spillet en vigtig rolle i uddannelse af nogle af de førende ledere rundt om i verden. Vi er stolte af vores globale alumni netværk - mere end 2.000 kandidater fra 80 lande, der har fremtrædende stillinger i regeringen, retspraksis, erhvervslivet, retsvæsenet og juridisk uddannelse verden over. SMU Dedman Alumni Network

Ekstraordinære Graduate Degree Programmer

SMU Dedman School of Law tilbyder kandidatuddannelser for både amerikanske og udenlandskuddannede advokater. LL.M. og SJD-programmer forbedrer karriere i den private praksis i lov, undervisning og offentlig service ved at undervise analyse og problemløsning færdigheder til at opfylde de komplekse krav i vores verden. Programmerne øger elevens forståelse af juridiske teorier og politikker, udvider elevens retlige horisonter og fremmer udviklingen af ​​juridiske forsknings- og skrivefærdigheder.

Studerende i livlig Dallas, Texas

SMU Dedman Law giver internationale studerende mulighed for at blive en del af et levende, forskelligartet, videnskabeligt samfund med fordelen af ​​at studere i Dallas - ikke kun et internationalt forretningscenter, men et dynamisk kulturcenter midt imellem øst og vestkyst i United Stater i en region kendt for sit milde, solrige klima. Dallas er den niende største by og Dallas / Ft. Værd atroplex udgør det fjerde største storbyområde i USA. Det er en sofistikeret by med et blomstrende arbejdsmarked, høj livskvalitet og relativt lave leveomkostninger. Det er et godt sted at bo og studere!

Globalt anerkendt fakultet

Fakultetet omfatter forskere og innovatører inden for en række områder, herunder forfatningsret, selskabsret, strafferet, miljølovgivning, sundhedslovgivning, intellektuel ejendomsret, national sikkerhedslovgivning, olie- og gaslovgivning, lov om offentlig interesse og skattelovgivning. Disse forskere inddrager regelmæssigt verden ved at optræde før kongreskomiteer, der arbejder med statslige og føderale reguleringsorganer og argumenterer for statslige og føderale domstole, arbejder sammen med virksomhedsledere og nonprofits og regelmæssigt optræder i medierne for at oversætte deres forskning eller tilbyde kommentarer til vigtige historier dagens. Studerende lov ved SMU giver eleverne adgang til en ekstraordinær fakultet engageret i rettidig og banebrydende forskning ofte informeret af mange års erfaring.

Læringserfaring

Udover vores forskellige læseplaner inviteres eleverne til at udnytte de mange aktiviteter uden for klasseværelset. På SMU Dedman Law vil din lærerfaring blive beriget gennem året rundt internationale konferencer og foredrag, der bringer fremtrædende internationale figurer til campus for at diskutere aktuelle globale juridiske spørgsmål. International LL.M. elever tager klasser med amerikanske JD-studerende og deltager i vores Inns of Court Program - et program, der introduceres under orientering, hvor eleverne forbinder i små grupper med kollegaer, fakulteter, elevledere, karriereådgivere og alumner for en fællesskabserfaring gennem deres tid på SMU Dedman School of Law . Et fakultet medlem vil fungere som din personlige akademiske rådgiver. Øvelse af advokater fra Dallas Bar Association International Law sektionen fungerer også som mentorer for vores studerende.

Internationalt fremtrædende alumni

Internationale kandidater fra SMU Dedman School of Law har påvirket hele verden. Vores internationale alumni netværk omfatter mere end 2000 kandidater i mere end 80 lande. Disse fagfolk kan findes på det højeste niveau af regering, juridisk praksis og forretning. SMUs internationale alumner repræsenterer et bredt spektrum af retssystemer, herunder dem fra Mellem- og Sydamerika, Mexico, Canada, Europa, Afrika, Indien, Sydøstasien, Kina, Mellemøsten og Stillehavsområdet. Vi stræber efter global geografisk mangfoldighed i vores studerende tilmeldinger og giver en høj grad af individuel opmærksomhed og støtte til hver international studerende. Sobchok Sukharomna '81 Højesterets præsident, Thailand Dr. Shen Shiaoming '81 International Juridisk Konsulent for Mackenzie

Studieliv

Lovenskolen ligger på det nordvestlige hjørne af SMUs hovedcampus - med klasseværelsesbygningerne, administrationsbygningen og lovbiblioteket, der danner det såkaldte "Law Quad". Denne ideelle beliggenhed giver nem adgang til mange af SMUs vidunderlige studielessourcer, herunder spisningstjenester, et premier fitnesscenter og sundhedsvæsen.

Bar eksamen egnethed

Internationale studerende, der ønsker at udøve lov i USA og kvalificere sig til optagelse i baren i en af ​​staterne eller District of Columbia, bør gøre sig bekendt med barens adgangskrav i den særlige jurisdiktion, hvor de planlægger at praktisere. Bar adgangskrav varierer fra stat til stat. Nogle stater kræver, at ansøgere har en JD-grad, og andre vil kun kræve et bestemt antal studiepoeng fra en lovskole i dette land. Texas tillader nu kvalificerede udenlandskuddannede advokater, der har gennemført en LL.M. grad at sidde til Texas Bar undersøgelsen. UNDERWOOD LAW BIBLIOTEK huse den største private lovsamling i sydvest. Fremtrædende ALUMNI SMU jurister er blandt de højesteret i Texas, medlemmer af den amerikanske kongres, en ambassadør, en guvernør, udenrigsministre og medlemmer af de højeste domstole over hele verden samt partnere i førende advokatfirmaer og generalrådgivere hos større virksomheder. Som den første lovskole i DALLAS er vi heldige at være i en by med en blomstrende økonomi, mange corporate hovedkvarter og et fremragende juridisk samfund. SMU Dedman School of Law fortsætter med at stræbe efter at udvikle det næste århundrede af ledere.

Placeringer

Dallas

Bobbye Heine, Assistant Director for Graduate Legal Programs, Email: bheine@smu.edu

Address
3315 Daniel Avenue


75205 Dallas, Texas, USA
Telefonnummer
+1 214-768-2658