SMU Dedman School of Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om

SMU Dedman School of Law blev grundlagt i 1925 og er en top-rangeret privat retskole beliggende i Dallas, Texas, og er beliggende i et træforet kvarter, kun få minutter fra byens centrum. Grundlagt i 1949 har advokatskolens kandidatuddannelsesprogrammer spillet en vigtig rolle i uddannelsen af nogle af de førende ledere i hele verden. Vi er stolte af vores globale alumninetværk - mere end 2.000 kandidater fra 80 lande, der har fremtrædende positioner inden for regering, juridisk praksis, forretning, retsvæsen og juridisk uddannelse over hele verden. SMU Dedman Alumni Network foto med tilladelse fra SMU Dedman School of Law

Ekstraordinære Graduate Degree Programmer

SMU Dedman School of Law tilbyder kandidatuddannelser for både amerikanske og udenlandskuddannede advokater. LL.M. og SJD-programmer forbedrer karriere i den private praksis i lov, undervisning og offentlig service ved at undervise analyse og problemløsning færdigheder til at opfylde de komplekse krav i vores verden. Programmerne øger elevens forståelse af juridiske teorier og politikker, udvider elevens retlige horisonter og fremmer udviklingen af ​​juridiske forsknings- og skrivefærdigheder.

Studerende i livlig Dallas, Texas

SMU Dedman Law giver internationale studerende mulighed for at blive en del af et levende, forskelligartet, videnskabeligt samfund med fordelen af ​​at studere i Dallas - ikke kun et internationalt forretningscenter, men et dynamisk kulturcenter midt imellem øst og vestkyst i United Stater i en region kendt for sit milde, solrige klima. Dallas er den niende største by og Dallas / Ft. Værd atroplex udgør det fjerde største storbyområde i USA. Det er en sofistikeret by med et blomstrende arbejdsmarked, høj livskvalitet og relativt lave leveomkostninger. Det er et godt sted at bo og studere!

Globalt anerkendt fakultet

Fakultetet inkluderer lærde og innovatører inden for en række områder, herunder forfatningsret, selskabsret, strafferet, miljølovgivning, sundhedslovgivning, intellektuel ejendomsret, national sikkerhedslovgivning, olie- og gaslovgivning, offentlig interesse lovgivning og skatteret. Disse lærde engagerer jævnligt verden ved at optræde for kongresudvalg, arbejde med statslige og føderale reguleringsorganer, argumentere for statslige og føderale domstole, arbejde med virksomhedsledere og nonprofitorganisationer og regelmæssigt vises i medierne for at oversætte deres forskning eller give kommentarer til vigtige historier dagens. At studere jura på SMU giver studerende adgang til et ekstraordinært fakultet, der beskæftiger sig med rettidig og avanceret forskning, ofte informeret af mange års erfaring. 21429_SMU_Law_LOW_RES_PROOFS_-_Students_around_campus-Lifestyle_-_Bret_Redman-187_1.jpg foto med tilladelse fra SMU Dedman School of Law

Læringserfaring

Udover vores forskellige læseplaner inviteres eleverne til at udnytte de mange aktiviteter uden for klasseværelset. På SMU Dedman Law vil din lærerfaring blive beriget gennem året rundt internationale konferencer og foredrag, der bringer fremtrædende internationale figurer til campus for at diskutere aktuelle globale juridiske spørgsmål. International LL.M. elever tager klasser med amerikanske JD-studerende og deltager i vores Inns of Court Program - et program, der introduceres under orientering, hvor eleverne forbinder i små grupper med kollegaer, fakulteter, elevledere, karriereådgivere og alumner for en fællesskabserfaring gennem deres tid på SMU Dedman School of Law . Et fakultet medlem vil fungere som din personlige akademiske rådgiver. Øvelse af advokater fra Dallas Bar Association International Law sektionen fungerer også som mentorer for vores studerende.

Internationalt fremtrædende alumni

Internationale kandidater fra SMU Dedman School of Law har påvirket hele verden. Vores internationale alumni netværk omfatter mere end 2000 kandidater i mere end 80 lande. Disse fagfolk kan findes på det højeste niveau af regering, juridisk praksis og forretning. SMUs internationale alumner repræsenterer et bredt spektrum af retssystemer, herunder dem fra Mellem- og Sydamerika, Mexico, Canada, Europa, Afrika, Indien, Sydøstasien, Kina, Mellemøsten og Stillehavsområdet. Vi stræber efter global geografisk mangfoldighed i vores studerende tilmeldinger og giver en høj grad af individuel opmærksomhed og støtte til hver international studerende.

 • Sobchok Sukharomna '81 Præsident for højesteret, Thailand
 • Dr. Shen Shiaoming '81 International Legal Consultant for Mackenzie & Albritton LLP
 • Den ærede SM Krishna '59 minister for eksterne anliggender for Indien (2009-2012)
 • Siriporn Chaiyasuta '85 generaladvokat, Chevron Europe, Eurasia og Mellemøsten Exploration & Production Limited
 • Moath Alhussain '11 Assoc. Counsel, Saudi Basic Industries Corporation
 • Antonio M. Garza '83 Tidligere amerikansk ambassadør i Mexico
 • Dr. Helmut Sohmen '66 Formand og præsident for BW Group
 • Dr. Hassan Okour '07 Tidligere dekan ved Qatar Law School
 • Jinsung Lee '88 præsident, Koreas forfatningsdomstol
 • Yukio Horigome '71 retfærdighed for Japans højesteret
 • Hans Heppe '97 International Partner, Locke Lord LLP Æres tyske konsul

Studieliv

Lovenskolen ligger på det nordvestlige hjørne af SMUs hovedcampus - med klasseværelsesbygningerne, administrationsbygningen og lovbiblioteket, der danner det såkaldte "Law Quad". Denne ideelle beliggenhed giver nem adgang til mange af SMUs vidunderlige studielessourcer, herunder spisningstjenester, et premier fitnesscenter og sundhedsvæsen.

Bar eksamen egnethed

Internationale studerende, der ønsker at praktisere jura i De Forenede Stater og kvalificere sig til optagelse i baren i en af staterne eller District of Columbia, skal gøre sig bekendt med kravene til adgang til barer i den bestemte jurisdiktion, hvor de planlægger at praktisere. Bar adgangskrav varierer fra stat til stat. Nogle stater kræver, at ansøgere skal have en JD-grad, og andre kræver kun et vist antal kursuskreditter fra en advokatskole i dette land. Texas tillader nu kvalificerede udenlandske uddannede advokater, der har afsluttet en LL.M. grad til at sidde ved Texas Bar-eksamen. UNDERWOOD LOVBIBLIOTEK huser den største private lovsamling i sydvest. Fremtrædende studerende fra ALUMNI SMU-loven inkluderer Texas Supreme Court-justits, medlemmer af den amerikanske kongres, en ambassadør, en guvernør, udenrigsministre og medlemmer af de højeste domstole i hele verden samt partnere ved førende advokatfirmaer og generelle rådgivere i større virksomheder. Som den første advokatskole i DALLAS er vi heldige at være i en by med en blomstrende økonomi, mange virksomhedshovedkvarterer og et enestående juridisk samfund. SMU Dedman School of Law bestræber sig fortsat på at udvikle det næste århundrede med ledere. 21430_28439363.jpg foto med tilladelse fra SMU Dedman School of Law

Placeringer

Dallas

Bobbye Heine, Assistant Director for Graduate Legal Programs, Email: bheine@smu.edu

Address
3315 Daniel Avenue
75205 Dallas, Texas, USA
Telefonnummer
+1 214-768-2658

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig