Læs den officielle beskrivelse

Siden 1895Den University of Pittsburgh School of Law Har forberedt eleverne til at blive fremragende advokater og ledere inden for juridisk erhverv og samfund. Kendt og respekteret globalt for vores stipendium, tilbyder vi kvalitets akademikere, en verdensklasse fakultet, endeløse muligheder for praktisk læring og exceptionel karriere forberedelse og placering. Vores pensum er stærkt på fundamentale og omfatter innovation, der fokuserer på emner lige fra kommercialisering af nye teknologier til konfliktløsning til cybersikkerhed.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLM

University of Pittsburgh - School of Law (PittLaw)

Master of Laws (LLM) grad giver udenlandske lov kandidater med kritisk uddannelse i common law juridiske tradition og det amerikanske retssystem i et akademisk år på Univ ... [+]

Master of Laws (LLM) grad giver udenlandske lov kandidater med kritisk uddannelse i common law juridiske tradition og det amerikanske retssystem i et akademisk år på University of Pittsburgh, der ligger i Pittsburghs pulserende Oakland kvarter.

Pitt Laws LLM-program giver advokater, der har afsluttet deres juridiske grad uden for USA, med mulighed for at studere lovvalgslovene og den amerikanske retsorden i USA.

Struktur

Studerende skal gennemføre et minimum på 24 studiepoeng for at blive færdiguddannet. Programmet gennemføres i et akademisk år fra august til maj. Deltagelse i deltidsansatte tages i betragtning fra sag til sag. CILE Akademisk direktør, administrerende direktør og programadministrator har en aktiv rolle i personligt rådgivning af hver LLM-studerende på deres kursusvalg, og hjælper dig med at planlægge et studieforløb, der er unikt tilpasset dine personlige behov.... [-]

USA Pittsburgh
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk