Pepperdine University School of Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Takket være nationalt anerkendte fakulteter og programmer og et virkelig inspirerende sted, er studiet af lov ved Pepperdine University en enestående oplevelse. Lær hvorfor Pepperdine forbereder dig til en lovkarriere, som ingen anden skole kan ved at udforske vores unikke egenskaber.

Erfaringslæring

Vi træner dig ikke bare for at "tænke som en advokat", men at øve som en. Rangeret 8th i landet (den 2. højeste rangering i Californien) af National Jurist for erfaringsmæssig læring, svarer ikke Pepperdine blot til den folkelige opfattelse, at lovskoler skal lære vigtige færdigheder; Vi hjælper aktivt med at lede ansvaret for at uddybe lovlig uddannelse.

Personlig opmærksomhed

Praksis praksis i dag kræver kommunikationsfærdigheder, etiske standarder og udholdenhed, som førsteårsstuderende ofte ikke har udviklet.

Vores nye million dollar Parris Institut for Professional Formation begynder at vurdere og udstyre studerende til at være professionelle på deres allerførste dag på campus.

Mentor- og kvalitetsundervisning

Vores professorer har et dobbelt fokus på forskning / undervisning. Princeton Review rangerede for nylig vores fakultet den 6. bedste i landet med den højest mulige score for tilgængelighed.

Nationale anerkendte eksperter

Takket være vores lave student-fakultet ratio får vores studerende praktisk vejledning fra offentliggjorte lærde og eksperter på området.

Programmer designet til praksis

Vi tilbyder en bred vifte af uddannelser og specialiserede områder af interesse for at opfylde personlige og faglige mål. Vores joint degree-muligheder tilbydes i forbindelse med Pepperdine Universitys toprangerede skoler for erhvervsliv, guddommelighed og offentlig politik.

 • 1 kandidatgrad
 • 3 Juris Doctor muligheder
 • 7 LLM Grad muligheder
 • 5 institutter
 • 5 certifikatprogrammer
 • 5 fælles tilbud
 • 10 klinikker i hjemmet

Straus Institut for Tvistbilæggelse

Som mægling, voldgift og forhandlinger fortsætter med at eksplodere i popularitet i retssager og internationale anliggender, fejrede Pepperdines Straus Institute for Dispute Resolution et hidtil uset trettende år som det toprangerede tvistbilæggelsesprogram i landet ved at lancere en ny LLM-koncentration i international voldgift.

Et inspireret sted at studere

Nyd spændingen i en tempofyldt by sammen med det fredelige miljø i Malibu. Beliggende kun 35 miles nordvest for Los Angeles - et blomstrende knudepunkt for juridisk praksis og international kultur - vores 830-acre campus byder på betagende udsigt og en 40.000 kvadratmeter bibliotek facilitet.

Et sted for tro

Pepperdine fejrer sin kristne arv og det faktum, at et sådant fundament kan åbne dialog snarere end at afslutte det. Vores fakultet omfatter praktiserende medlemmer fra flere trosretninger.

Glazer Institut for Jødiske Studier udvider aktivt diskussion af jødedom med konferencer og oversøiske programmer.

Vores fokus på veteraner

Pepperdine hæder ikke blot de, der har tjent, men rekrutterer aktivt disse personer for deres følelse af samfundsansvar, engagement og professionalisme. Pepperdine's Yellow Ribbon Program giver veteraner gratis undervisning.

Der er 32 veteraner indskrevet for 2018-2019 akademiske år, med 6 veteraner, der lige begyndte deres 1L år.

Et Fællesskab, der forøger oplevelsen

På Pepperdine School of Law samler vi en forskelligartet klasse, der afspejler vores vision for en udfordrende og vellykket studie. Pepperdine Law er et sted hvor dine jævnaldrende både udfordrer og støtter dig.

 • Samlet JD-tilmelding: 482
 • Kvinder: 52%
 • Mangfoldighed: 33%

LLM, MDR og certifikatprogrammer

Pepperdine's LLM og Master's in Dispute Resolution (MDR) programmer tiltrækker studerende fra hele verden. Studerende varierer fra nyuddannede kandidater til erfarne advokater og dommere, der har deltaget eller pendlet til programmet fra Kina, Korea, Rusland, Grækenland, Moldova, Spanien, Pakistan, Jordan, Storbritannien, Tyskland, Sverige og meget mere.

Pepperdine har tiltrukket forskere fra prestigefyldte organisationer som Fulbright, Muskie, American States og Rotary Foundation.

En investering i værdi

Pepperdine Law fortsætter med at stige i offentlig opfattelse - tre af vores kandidater er blevet bekræftet som føderale dommere i de sidste to år, og vi er en af ​​kun 13 lovskoler, der oplevede en stigning i ansøgninger sidste år; faktisk øgede kun fire andre lovskoler ansøgninger til en højere sats.

Vores Campus

Beliggende i kystsamfundet Malibu, Californien, er Pepperdine University 830-acre campus blevet klassificeret som den smukkeste campus i nationen af ​​The Princeton Review.

Pepperdine Law er placeret på universitetets graduate campus og kan prale af et 40.000 kvadratmeter lovbibliotek med havudsigt, samt konferencelokaler, klasseværelser, en spisestue, rigelige teknologitjenester og boliger på campus.

Nærhed til Los Angeles er en ekstra fordel. Med et af de mest robuste juridiske samfund i verden tilbyder byen adgang til praktiske læringsmuligheder og praktikophold på en række forskellige områder - ejendomsret, international ret, underholdning og sport for at nævne nogle få. Både Malibu og Los Angeles tilbyder kultur, spisestue og fritidsaktiviteter, der understøtter en sund livsstil nær en af ​​de smukkeste kystlinjer i verden.

Oplev Pepperdine Law

Vi byder velkommen og opfordrer potentielle studerende til at besøge vores campus for at se, hvad Pepperdine Law har at tilbyde. Vores daglige besøg omfatter:

 • Lære om Pepperdine Laws talrige programmer og stærke samfund ved at tage en tur ledet af en nuværende studerende
 • Oplev vores intime læringsmiljø ved at deltage i en første års lovklasse undervist af et af vores fremtrædende lærermedlemmer
 • Mød en-til-en med en Adgangskonsulent for at få din ansøgning og adgangsspørgsmål besvaret
 • Opdage, hvordan en grad fra Pepperdine Law kan hjælpe dig i dine fremtidige bestræbelser

Placeringer

Malibu

Address
24255 Pacific Coast Highway, Malibu, CA 90263
Malibu, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig