Penn State Dickinson Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Curriculum

  • Erhvervsjura
  • Cyberlov, databeskyttelse & Informationssikkerhed
  • Ældste lov
  • Sundhedslovgivning og politik
  • Almenvelsret
  • Sikkerhedslovgivning

112723_cropped.png

LL.M. Uafhængig undersøgelse og oplevelsesmæssig læring LL.M. studerende kan tage uafhængige studiekurser på op til 3 point i et hvilket som helst semester og højst 4 point i løbet af de to semestre i LL.M. program. Med godkendelse af lektor for akademiske anliggender, LL.M. studerende kan tilmelde sig eksperimentel læring kurser, der tilbydes på advokatskolen, herunder pro bono, kliniske og praktikprogrammer. LL.M. studerende kan ansøge om at blive i et tredje semester af juridisk undersøgelse med det formål at gennemføre et eksperimentelt læringsprogram eller forberede sig til en amerikansk advokateksamen.

Offentlig interesse og Pro Bono Reglerne for erhvervsmæssig adfærd forpligter enhver advokat uanset området for hans eller hendes praksis til at levere juridiske tjenester til de underrepræsenterede. Dickinson Law støtter dette krav og mener, at det at hjælpe de dårligt stillede er en af de mest givende dele af en advokats job. Law School's Miller Center Pro Bono-program sikrer, at studerende har muligheder for at deltage i pro bono-arbejde af almen interesse allerede i deres første semester. Dickinson Law tildeler stipendiatstipendier til sommerarbejde med almen interesse og skolens Bridge Fellowship and Loan Repayment Assistance Program hjælper studerende til at forfølge fuldtidsarbejde af almen interesse efter eksamen.

  • Latino / a Law Student Association (LLSA)

Karriereydelser For at hjælpe studerende med at forhandle dagens udfordrende jobmarked tilbyder Dickinson Law en række ressourcer, der går ud over de traditionelle karriereydelser. De omfattende netværk af loyale alumner fra både Penn State og Dickinson Law er forpligtet til at hjælpe vores studerende med at få succes med deres ønskede erhverv. Kandidater fra Dickinson Law nyder at belønne karrierer inden for forskellige områder af advokatpraksis såvel som inden for erhvervslivet, regeringen og den akademiske verden.

Placeringer

Carlisle

Address
150 South College St., Carlisle, PA 17013
Carlisle, Pennsylvania, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig