Læs den officielle beskrivelse

Penn State's Dickinson Law er forpligtet til at producere professionelle advokater udstyret med den doktrinære viden, praktiske færdigheder og ekstralegale kompetencer, der er nødvendige for at udmærke sig i et stadig mere globalt juridisk marked. Kendetegnene ved en Dickinson Law uddannelse er et innovativt pensum, der fra den første dag i lovskolen baserer sig stærkt på erfaringsmæssig læring for at forberede vores elever til at praktisere loven og et imødekommende og støttende samfund. Grundlagt i Carlisle, Pennsylvania, i 1834, er Dickinson Law den ældste lovskole i Pennsylvania og den femte ældste i landet. I løbet af de sidste 182 år har Dickinson Law graduates inkluderet landets mest fremtrædende advokater, dommere, regering og corporate ledere og juridiske lærere. Vores 1997 fusion med Penn State udvidede vores omdømme, netværk og joint-grad programmer - supplerer Dickinson Laws arv som en innovativ leder inden for erfaringsundervisning. For at sikre, at vi kan yde praktisk uddannelse til vores studerende, har Dickinson Law begrænset hver LL.M. kohorte på 20 studerende. Denne bevidst lille klassestørrelse sikrer, at eleverne får fokuseret opmærksomhed fra fakultetet, garanterer rigelige muligheder for at lære i praksis, og opfylder lovskolens løfte om at placere sine elever bedst for at sikre beskæftigelse på en konkurrencedygtig markedsplads.

Kerneprincipper Fakultetet for Penn State's Dickinson Law har vedtaget følgende kerneprincipper, som afspejler og styrer institutionens værdier og ambitioner:

1. At vogte vores elever i hele spektret af konkrete lawyering færdigheder, der er nødvendige for mest effektivt at udføre som juridiske fagfolk på lokalt, statsligt, nationalt, tværnationalt og internationalt niveau i det enogtyvende århundrede.

2. At engagere sig i en konstant søgen efter viden og visdom, som vi ikke blot deler med vores studerende, men også med juridiske fagfolk, lærde, politikere og andre, der er i overensstemmelse med Penn State's rolle som et verdensklasse forskningsuniversitet.

3. At med vilje bidrage med vores tjenester til universitetet og til lokale, statslige, nationale og internationale bestræbelser på at forbedre den globale forståelse, vores studerendes liv og velfærd og den verden, de vil leve i.

4. At stræbe dagligt til at skabe en følelse af fællesskab og gensidig støtte mellem og blandt fakulteter, studerende og medarbejdere og i vores samspil uden for lovskolen.

Curriculum

LL.M. Programmet er en 24-credit, et studieår studieår. Studerende skal tilmelde sig mindst 12 studiepoeng pr. Semester og kan tilmelde sig ikke mere end 17 studiepoints pr. Semester. Programmets grundlæggende kurser introducerer dig til vores unikke analytiske metoder. Studerende kan derefter vælge kurser fra vores "Lawyer As ..." læseplan divideret med specialiserede fagområder og skabe personlige spor baseret på interessepunkter. LL.M. studerende kan tilmelde sig en rig vifte af kurser, der tilbydes i lovskolen læseplan, herunder en fokuseret studieforløb på et af de specialiserede felter nedenfor:

 • Voldgift, mægling og forhandling
 • Forretningsret
 • Forfatningsmæssig og administrativ lov
 • Straffelov og procedure
 • Cyber ​​Law, Data Privacy
 • Ældste lov
 • Sundhedslov og politik
 • Intellektuel ejendom
 • International Trial Advocacy
 • Offentlig interesse lov
 • Sikkerhedslov
 • Skattelovgivning
 • Advokatforsøg og retssag

112723_cropped.png

LL.M. Uafhængig undersøgelse og oplevelsesmæssig læring LL.M. studerende kan tage uafhængige studiekurser på op til 3 point i et hvilket som helst semester og højst 4 point i løbet af de to semestre i LL.M. program. Med godkendelse af lektor for akademiske anliggender, LL.M. studerende kan tilmelde sig eksperimentelle læringskurser , der tilbydes på advokatskolen, herunder pro bono, kliniske og praktikprogrammer. LL.M. studerende kan ansøge om at blive i et tredje semester af juridisk undersøgelse med det formål at gennemføre et eksperimentelt læringsprogram eller forberede sig til en amerikansk advokateksamen.

Praktikophold Fordi Dickinson Law School ligger mindre end 20 miles fra statens hovedstad og mindre end to timer fra Washington, DC, har vores studerende mulighed for at praktisere med nationale advokatfirmaer; statslige organer på lokalt, statsligt og føderalt niveau private virksomheder; og nonprofit organisationer - og dermed gøre en fornemmelse af bymæssige, forstæder og landlige juridiske samfund.

Semester i praksis Dickinson Law-studerende har mulighed for at fortsætte deres overgang fra lovende elev til praktiserende advokat ved at deltage i lovskolens semester i praksis. Disse efterdybende programmer giver eleverne mulighed for at tilbringe et semester på fuld tid i en række juridiske rammer i Harrisburg, Pennsylvania; Washington DC; eller et internationalt mødested. Tidligere placeringer har medtaget:

 • Det Internationale Krigsforbryderdomstol for Det Tidligere Jugoslavien (Haag, Holland)
 • FN's højkommissær for flygtninge (Cape Town, Sydafrika)
 • International Bar Association (London)
 • Human Rights Watch
 • Internal Revenue Service
 • US Securities and Exchange Commission
 • US Department of Justice, Environmental Enforcement Section
 • US Department of Justice, Menneskerettigheder og Sædvanlige Sager
 • US Department of Treasury, Kontor for Udenrigsaktiver Kontrol
 • US Equal Employment Opportunity Commission
 • Projekt om regeringsovervågning (whistleblower advocacy agency)
 • Pennsylvania Office of Attorney General
 • Pennsylvania State System of Higher Education
 • YWCA Domestic Violence Legal Center

Fakultet Dickinson Law studerende lærer fra en karakteristisk og dedikeret fuldtids fakultet suppleret af et supplerende fakultet praktiserende advokater og dommere. Væsentligt har alle fakultetsmedlemmer i hele året brugt loven, og de fortsætter med at engagere sig nationalt og internationalt med juristerhvervet gennem pro bono retssager, mægling, rådgivende udvalg og stipendium. Fakultetet mener, at deres videnskabelige og undervisningsmissioner skal være komplementære. Som engagerede lærde accepterer de, at en solid forståelse af teorien er uundværlig for vores elevernes evne til at fungere som jurister i et stadig mere globalt, forskelligt og sofistikeret juridisk miljø. Fakultetet er fuldt engageret i samfundet og støtter vores studerendes succes. Længe før det blev i mode, omfavnede fakultetet en åben dørpolitik, der opfordrede eleverne til at stoppe ved fakultetets kontorer uden en planlagt aftale.

Offentlig interesse og Pro Bono Reglerne for professionel adfærd forpligter hver advokat, uanset hvorvidt hans eller hendes praksis er, at yde underrepræsenterede juridiske tjenester. Dickinson Law godkender dette krav og mener, at hjælpe de underprivilegerede er en af ​​de mest givende dele af en advokat job. Law Schools Miller Center Pro Bono Program sikrer, at eleverne har mulighed for at engagere sig i offentligt interesseret arbejde allerede i deres første semester. Dickinson Law Award-stipendier finansieres til sommeren offentlig interesse arbejde, og skolens Bridge Fellowship og Lånetilskud Assistance Program hjælpe eleverne til at forfølge fuldtidsbeskæftigelse arbejde efter eksamen.

112721_Studentorgfair2.jpg


Black Law Students Association (BLSA) Et inklusivt fællesskab Vi mener, at mangfoldighed beriger alles uddannelsesmæssige erfaring. Vi er så engagerede i at byde folk på forskellige kulturer og livsstil, da vi skal forberede dem til at blive den næste generation af praktiske advokater. Som et inklusivt samfund definerer Dickinson Law diversitet bredt til at omfatte racemæssige og etniske minoriteter, kvinder, handicappede, medlemmer af LGBTQ-samfundet, veteraner, førstegenerationsstuderende, voksenstuderende og alle andre, der har oplevet underordnet, marginalisering eller isolation i akademiske samfund på grund af deres identitetsstatus. Vi er glade for at støtte en bred vifte af studentaffinitetsorganisationer som:

 • Latino / a Law Student Association (LLSA)
 • Militær lov Caucus (MLC)
 • OutLaw (LGBTQ studentforeningen)
 • Women's Law Caucus (WLC)

Desuden integrerer Dickinson Laws kernekurser forskellige perspektiver og undersøger relevansen af ​​mangfoldighed i loven, den juridiske proces og praksis. Gennem lovskolens kurrikulære tilbud og sine ekstracurricular aktiviteter kan Dickinson Law studerende udvikle kulturelle kompetencer og bedre forstå mindretals synspunkter.

Alumni Network Ikke kun vil du blive en del af denne lange og stolte arv fra Dickinson Law graduates, men du vil også blive medlem af Penn State alumni netværk af mere end 700.000-det største aktive, dues betalende alumni netværk i verden. Dickinson Law har LL.M. alumner arbejder over hele verden.

Faciliteter Dickinson Laws fuldstændig renoverede historiske hjem i Carlisle, Pennsylvania, er bevidst designet til at fremme lovskolens engagement i samfundet. Denne LEED-certificerede facilitet har state-of-the-art klasseværelser og seminarværelser; et underskrift mord retssalen med et 200-sæders observatorium; et lovgivningsrum den tre-etages H. Laddie Montague, Jr. Law Library; gruppe-studie rum; Ridge Commons; en gård; og en café. Alle klasseværelser er udstyret med sofistikeret audiovisuel teknologi, der giver elever og professorer mulighed for at kommunikere i realtid med kolleger og fagfolk rundt om i verden.

Career Services For at hjælpe eleverne med at forhandle dagens udfordrende arbejdsmarked tilbyder Dickinson Law en række ressourcer, der går ud over traditionelle karriereydelser. De omfattende netværk af loyale alumner fra både Penn State og Dickinson Law er forpligtet til at hjælpe vores studerende med at lykkes i deres ønskede erhverv. Dickinson Law graduates nyde givende karriere i forskellige områder af lov praksis, såvel som i erhvervslivet, regeringen og akademiet.

Økonomisk bistand og stipendier Der er et begrænset antal meritbaserede stipendier til rådighed til højtydende LL.M. kandidater. LL.M. programundervisning, gebyrer og anslåede udgifter er anført på Dickinson Law-webstedet .

LL.M. Optagelser LL.M. Admissionsudvalg ved Penn State's Dickinson Law gennemgår gennemført ansøgninger løbende. Selvom Admissionsudvalget forsøger at underrette ansøgere, hvis filer er ufuldstændige, er det i sidste ende ansøgerens ansvar at sikre rettidig afslutning af hans eller hendes ansøgning. Mens de fleste studerende søger at tilmelde sig i efterårssemesteret (august), tilbyder Penn State's Dickinson Law muligheden for at starte LL.M. program i forårssemesteret (januar). Beslutninger om finansiel støtte og stipendier til Penn State's Dickinson Law LL.M. Programmet udgives rullende og følger meddelelse om adgang til LL.M. program. Vores LL.M. kohorten holdes bevidst lille med højst 20 studerende for at fremme større interaktion med JD-studerende og juristfakultet samt dommere og advokater i Harrisburg og Washington, DC-områderne. Penn State University er konsekvent rangeret blandt de bedste forsknings- og undervisningsinstitutioner i verden. Kom og studer med os på Penn State's Dickinson Law! For at lære mere om LL.M. Program ved Penn State Dickinson Law , kontakt den internationale programkoordinator, Sarah Guillén.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLM

Penn State Dickinson Law

LL.M. Program ved Penn State's Dickinson Law giver elever og advokater uddannet uden for USA en højtstående forståelse af det amerikanske retssystem. Programmets grundlæg ... [+]

LL.M. Program ved Penn State's Dickinson Law giver elever og advokater uddannet uden for USA en højtstående forståelse af det amerikanske retssystem. Programmets grundlæggende kurser introducerer dig til vores unikke analytiske metoder.

For at sikre, at vi kan yde praktisk uddannelse til vores studerende, har Dickinson Law begrænset hver LL.M. kohorte på 20 studerende. Denne bevidst lille klassestørrelse sikrer, at eleverne får fokuseret opmærksomhed fra fakultetet, garanterer rigelige muligheder for at lære i praksis, og opfylder lovskolens løfte om at placere sine elever bedst for at sikre beskæftigelse på en konkurrencedygtig markedsplads.

LL.M. Programmet er en 24-credit, et studieår studieår. Studerende skal tilmelde sig mindst 12 studiepoeng pr. Semester og kan tilmelde sig ikke mere end 17 studiepoints pr. Semester. Programmets grundlæggende kurser introducerer dig til vores unikke analytiske metoder. Studerende kan derefter vælge kurser fra vores "Lawyer As ..." læseplan divideret med specialiserede fagområder og skabe personlige spor baseret på interessepunkter.... [-]

USA Carlisle
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
150 South College St., Carlisle, PA 17013
Carlisle, Pennsylvania, US
Social Media