Paralegal

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

The Paralegal .edu Advantage

Center for Advanced Legal Studies har specialiseret sig udelukkende i uddannelse og uddannelse af paralegals siden 1987. På grund af vores kandidaternes evne og vores fakultets og medarbejders omdømme anerkender det juridiske samfund Centeret som leder i Paralegal uddannelse. Nedenfor er flere fordele, du kan forvente, når du vælger Center for Advanced Legal Studies.

Legitimationsoplysninger

Med hurtigere end gennemsnitlig jobvækst for advokater forventes jobkonkurrence blandt paralegaler at være stærke i overskuelig fremtid. Denne øgede job efterspørgsel øger behovet for den rette uddannelse og uddannelse for at lykkes i dette erhverv. CALS tilbyder 24 semester time Paralegal Certifikat og omfattende Associate of Applied Science Degree programmer for at gøre det muligt for dem, der er interesseret i lov at komme ind i erhvervet som en Paralegal .

Graduate i 8 måneder

Paralegal Certifikatprogrammet er designet til at give eleverne en overkommelig og tilgængelig vej til at blive en Paralegal . Dette program er strømlinet til at give uddannelse i de mest beskæftigelige og krævende områder af loven. Studerende kan tage deres klasser 100% online eller deltage i Houston, Texas campus for en traditionel klasseværelse oplevelse.

National Akkreditering

Akkreditering er en proces med ekstern kvalitetsvurdering, der anvendes af videregående uddannelser til at undersøge kollegier, universiteter og uddannelsesprogrammer for kvalitetssikring og kvalitetsforbedring. Centret er kontinuerligt akkrediteret siden 1987.

100% online mulighed

Vores Online Interactive Instruction ™ tager en frisk tilgang til online Paralegal uddannelse. Deltag klasser uanset hvor du er med din computer, laptop, iPad, iPhone og bredbåndsforbindelse til internettet. Studerende kan se og høre deres instruktører og klassekammerater i realtid, hvilket giver mulighed for grundig diskussion og interaktion i klasseværelset. Vi bringer klasseværelset til dig.

Økonomisk støtte

At træffe beslutning om at gå på college kan rejse nogle økonomiske spørgsmål. Hvad hvis det koster mere end du tror du har råd til? Hvilken form for økonomisk bistand kan du modtage? Studerende, der deltager i CALS, kan ansøge om afsnit IV-midler til at betale for deres uddannelse.

Specialiseret Paralegal College

Hvis du ønsker at starte en Paralegal karriere, kan det være en skræmmende opgave at forsøge at vælge, hvor du skal få din Paralegal uddannelse. Der er mange Paralegal programmer derude; Hvordan vælger du den der passer bedst til dig? Ved at vælge et kollegium, der specialiserer sig udelukkende i Paralegal uddannelse og træning, kan du fortsætte med den tillid, at din uddannelse og succes er skolens højeste prioritet.

Karriereydelser

Enhver Paralegal forbereder sig på at uddanne sig og være i god stand, er udstyret med jobsøgningshjælpemuligheder på traditionelle og ikke-traditionelle markeder. Vores Career Services team arbejder direkte med arbejdsgiverne for at hjælpe med at udfylde deres Paralegal og andre Paralegal stillinger. At hjælpe kandidater begynder deres Paralegal karriere er vores højeste prioritet.

Vores mission

CALS 'mission er at give de studerende de færdigheder og den praktiske og etiske viden, der er nødvendig for at udmærke sig som advokater og opfylde de juridiske, offentlige og samfundsmæssige behov.


Vores mål

Efter afslutningen af ​​deres studieprogram vil CALS 'kandidater kunne:

  • Indtast advokatfirmaet som Paralegal .
  • Effektivt bistå advokater i forbindelse med levering af juridiske tjenester.
  • Udvise praktisk viden i dokumentforberedelse og juridisk forskning.
  • Vis forbedrede færdigheder og viden om gældende softwareprogrammer.
  • Demonstrere etiske standarder og principper.

Placeringer

Houston

Address
800 W Sam Houston Pkwy S,
Suite 100

77042-1912 Houston, Texas, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig