Læs den officielle beskrivelse

The Paralegal .edu Advantage

Center for Advanced Legal Studies har specialiseret sig udelukkende i uddannelse og uddannelse af paralegals siden 1987. På grund af vores kandidaternes evne og vores fakultets og medarbejders omdømme anerkender det juridiske samfund Centeret som leder i Paralegal uddannelse. Nedenfor er flere fordele, du kan forvente, når du vælger Center for Advanced Legal Studies.

Legitimationsoplysninger

Med hurtigere end gennemsnitlig jobvækst for advokater forventes jobkonkurrence blandt paralegaler at være stærke i overskuelig fremtid. Denne øgede job efterspørgsel øger behovet for den rette uddannelse og uddannelse for at lykkes i dette erhverv. CALS tilbyder 24 semester time Paralegal Certifikat og omfattende Associate of Applied Science Degree programmer for at gøre det muligt for dem, der er interesseret i lov at komme ind i erhvervet som en Paralegal .

Graduate i 8 måneder

Paralegal Certifikatprogrammet er designet til at give eleverne en overkommelig og tilgængelig vej til at blive en Paralegal . Dette program er strømlinet til at give uddannelse i de mest beskæftigelige og krævende områder af loven. Studerende kan tage deres klasser 100% online eller deltage i Houston, Texas campus for en traditionel klasseværelse oplevelse.

National Akkreditering

Akkreditering er en proces med ekstern kvalitetsvurdering, der anvendes af videregående uddannelser til at undersøge kollegier, universiteter og uddannelsesprogrammer for kvalitetssikring og kvalitetsforbedring. Centret er kontinuerligt akkrediteret siden 1987.

100% online mulighed

Vores Online Interactive Instruction ™ tager en frisk tilgang til online Paralegal uddannelse. Deltag klasser uanset hvor du er med din computer, laptop, iPad, iPhone og bredbåndsforbindelse til internettet. Studerende kan se og høre deres instruktører og klassekammerater i realtid, hvilket giver mulighed for grundig diskussion og interaktion i klasseværelset. Vi bringer klasseværelset til dig.

Økonomisk støtte

At træffe beslutning om at gå på college kan rejse nogle økonomiske spørgsmål. Hvad hvis det koster mere end du tror du har råd til? Hvilken form for økonomisk bistand kan du modtage? Studerende, der deltager i CALS, kan ansøge om afsnit IV-midler til at betale for deres uddannelse.

Specialiseret Paralegal College

Hvis du ønsker at starte en Paralegal karriere, kan det være en skræmmende opgave at forsøge at vælge, hvor du skal få din Paralegal uddannelse. Der er mange Paralegal programmer derude; Hvordan vælger du den der passer bedst til dig? Ved at vælge et kollegium, der specialiserer sig udelukkende i Paralegal uddannelse og træning, kan du fortsætte med den tillid, at din uddannelse og succes er skolens højeste prioritet.

Karriereydelser

Enhver Paralegal forbereder sig på at uddanne sig og være i god stand, er udstyret med jobsøgningshjælpemuligheder på traditionelle og ikke-traditionelle markeder. Vores Career Services team arbejder direkte med arbejdsgiverne for at hjælpe med at udfylde deres Paralegal og andre Paralegal stillinger. At hjælpe kandidater begynder deres Paralegal karriere er vores højeste prioritet.

Vores mission

CALS 'mission er at give de studerende de færdigheder og den praktiske og etiske viden, der er nødvendig for at udmærke sig som advokater og opfylde de juridiske, offentlige og samfundsmæssige behov.


Vores mål

Efter afslutningen af ​​deres studieprogram vil CALS 'kandidater kunne:

  • Indtast advokatfirmaet som Paralegal .
  • Effektivt bistå advokater i forbindelse med levering af juridiske tjenester.
  • Udvise praktisk viden i dokumentforberedelse og juridisk forskning.
  • Vis forbedrede færdigheder og viden om gældende softwareprogrammer.
  • Demonstrere etiske standarder og principper.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Paralegal

8-måneders Paralegal Certifikat Program giver eleverne 24 semester timer af lov specialkurser og opfylder eller overstiger programmets varighed krav af anerkendte Paraleg ... [+]

8-måneders Paralegal Certifikat Program giver eleverne 24 semester timer af lov specialkurser og opfylder eller overstiger programmets varighed krav af anerkendte Paralegal myndigheder og organisationer.

Online klasser mødes ugentligt til et interaktivt liveforedrag, hvor eleverne kan se, høre og stille spørgsmål fra deres instruktører. Vi bringer klasseværelset til dig. Traditionelle campus-baserede klasser er også tilgængelige.

Studerende ved Center for Advanced Legal Studies drager fordel af følgende:

Kvalificeret Fakultet - Kurser for juridiske specialiteter undervises af erfarne advokaterKarriereydelser - Dedikeret støtte til at hjælpe med jobsøgning efter eksamenCanvas LMS - Innovativt og intuitivt læringsstyringssystemBlackboard Collaborate Ultra - Se, høre og tale med dine instruktører og klassekammerater i realtidWestlaw - Premiere online juridisk forskningstjeneste for advokater og juristerProDoc - Avanceret software til automatiseret produktion af juridiske dokumenterMicrosoft Office 365 - Inkluderer Word, PowerPoint, Excel, Outlook og meget mere@ Paralegal .edu email - Din professionelle email adresse for at holde efter eksamen... [-]
USA Houston
September 2020
Engelsk
Deltid
8 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk

Paralegal