Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1873, Mercer University School of Law har en lang tradition for at producere praksisnære klar advokater, der er klar til at øve og engageret til at tjene. Skolen har fået ry som en fremragende leverandør af juridisk uddannelse med en intens fokus på studerende og fakultet interaktion.

Mercer Law School har en stolt arv af innovation, kvalitet og service, og det bygger på denne arv at opfylde de nuværende udfordringer, som den juridiske profession står over for.

Vores fakultet og medarbejdere fører an i udviklingen af ​​pensum, pædagogik og forskning, der bevæger erhvervet frem mens der opholder sig tro mod vores historiske identitet som et sted, der værdsætter personlig interaktion, færdighedstræning, og etik og professionalisme.

whylaw_1

Hvorfor Mercer Law

Din rejse til at blive en Mercer advokat begynder her - at få at vide de vidunderlige mennesker, programmer og steder, der gør Mercer lov karakteristisk blandt sine jævnaldrende. Hvad adskiller os fra andre lovskoler? De bevidste valg, vi har foretaget i vores pensum, ned-på-jorden fakultet, som underviser, og tæt sammentømret kultur, der gør læring sjovt og succes opnåelige.

Måske disse ting bør være standard blandt lov skoler. De er ikke, men vi er nationalt anerkendt for dem. Denne overbevisende kombination af fornemme uddannelse, fremragende undervisning, og uovertruffen støtte fortsætter med at drive Mercer Law School og dens elever fremad.

Vi virkelig sætter pris på din interesse i Mercer Law School og håber din rejse med os på vores hjemmeside tvinger dig til kom og besøg os og lære mere.

Unik Fællesskab

Hos Mercer Law School, studerende nyde en lille, støttende fællesskab. Fakultetet og personale er forpligtet til individuel succes for alle studerende. Professorer 'døre er åbne for studerende, og studerende har gavn af en usædvanlig grad af individuel opmærksomhed. Mange medlemmer af Macon og Atlanta bar tjene som supplement fakultet; studerende drage fordel af en lang række externship muligheder; og statslige og føderale clerkships er tilgængelige her.

Vi er en del af en dynamisk privat universitet hvilke funktioner andre kandidatuddannelser som medicin, business, og farmaci; udestående musik og kunst tilbud; og en stærk atletisk program. Mercer University er medlem af den sydlige konferencen og den eneste private universitet i Georgien til at stille med et NCAA Division 1 program. Med mere end 8.300 indskrevet i 12 skoler studerende og kollegier på campusser i Macon, Atlanta, og Savannah, og i fire regionale akademiske centre rundt om i staten, er Mercer konsekvent placeret blandt landets førende institutioner sådanne publikationer som US News & World Report og Princeton Review.

Loven skolens nærhed til Atlanta giver alle muligheder for en international by inden for en kort afstand. Atlanta værter talrige advokatfirmaer, flere Fortune 500 hovedkvarter, forskellige statslige operationer, og en vifte af sport og kultur spillesteder.

Hos Mercer Law School har vi det bedste fra begge verdener: en lille skole i et støttende fællesskab, med forbindelser til en af ​​landets mest indflydelsesrige byer. Mercer Law School tilbyder sine studerende mulighed for at lære mere, og leve mere, i en indstilling, der værdsætter hårdt arbejde, kollegialitet, og offentlig service.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLM

Mercer University School of Law

The Masters i Komparativ Retslære (MCJ) grad i International Business and Trade Law på Mercer University School of Law er et karakteristisk program designet til at give u ... [+]

Masters i Comparative Jurisprudence

The Masters i Komparativ Retslære (MCJ) grad i International Business and Trade Law på Mercer University School of Law er et karakteristisk program designet til at give udenlandske advokater både akademisk og praktisk uddannelse.

Programmet indeholder:

Et års studium på Mercers Atlanta og Macon universitetscampusser (Juni - maj) Certifikat i engelsk sprog Uddannelse Akademisk og praktisk uddannelse med fokus på international business og handelsret Mulighed for at deltage i en Externship i Atlanta med en kommerciel virksomhed, advokatfirmaet eller offentligt organ

Curriculum

Sommer Begyndelsen af ​​juni til slutningen af ​​juli (6 timer) Introduktion til US Legal System og Kultur Introduktion til Legal English... [-]

USA Macon
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Mercer Law: In Good Company