Læs den officielle beskrivelse

Massachusetts School of Law mission er at give en akademisk stringent juridisk uddannelse overkommelig understrege etik, fortalervirksomhed, ledelse og faglige kvalifikationer. MSLAW giver en tilgængelig og overkommelig juridisk uddannelse til morgendagens ledere i jura, handel og teknologi, som søger at bidrage til deres samfund som fortalere, advokater og ledere. Advokater har en betydelig indflydelse på vores samfund og MSLAW forbereder sine kandidater til at bruge denne magt til at hjælpe deres kunder, og opnå den samfundsmæssige fremskridt, at en lov grad traditionelt har givet.

At udføre sin mission, Massachusetts School of Law samler en forskelligartet gruppe af forskere, dommere, ekspert praktiserende læger og andre fagfolk til at give enkeltpersoner fra alle baggrunde en streng, professionelt fordelagtig, juridisk uddannelse overkommelige, således at de kan forbedre deres liv og bedre tjene deres lokalsamfund.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Juris Doctor

Massachusetts School of Law

En Juris Doctor grad er ikke bare en professionel grad i jura. Erhvervelse af en JD grad er det fundament, som vil åbne en verden af ​​muligheder i verden af ​​loven, bus ... [+]

Juris Doctor

Massachusetts School of Law giver en høj kvalitet, praktisk og økonomisk overkommelig juridisk uddannelse. Rolling indlæggelser udbydes og LSAT er ikke nødvendig. Massachusetts School of Law tilbyder laveste undervisning i forhold til enhver law school i New England.

Program Beskrivelse:

En Juris Doctor grad er ikke bare en professionel grad i jura. Erhvervelse af en JD grad er det fundament, som vil åbne en verden af ​​muligheder i verden af ​​loven, business, og utallige andre erhverv. På Massachusetts School of Law, har du mulighed for at fokusere din Juris Doctor i forskellige aspekter af loven, såsom business, borgerlige rettigheder, kriminel, international, personskade og mere.... [-]

USA Og over
September 2020
Fuldtid
Deltid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk