Loyola University New Orleans College of Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Mere end 100 års akademikere, retfærdighed og service.

I 1914, den Loyola College of Law åbnede sine døre og har været åbne sind fremtidige fagfolk lov lige siden. Her, i haller og klasseværelser på skolens Uptown New Orleans campus, vi fremme jesuitiske tradition for akademisk stringens, kamp for retfærdighed, og at tjene andre gennem vores ABA-akkrediterede civil og common law-programmer. Federal dommere, statslige og lokale politikere, advokatfirma partnere, corporate advokater og ledere-de alle startede deres berømte lov karriere med en Loyola uddannelse. Som vi begynder vores andet århundrede, vi ser frem til at uddanne den næste generation af jurister forpligtet til at bruge loven til at gøre en forskel i verden.

College of Law på Loyola University New Orleans fra Loyola University på Vimeo.

ACADEMICS

Start her. Gå overalt.

Vi ved, at de studerende har deres egne unikke stier. Derfor er Loyola College of Law tilbyder et væld af muligheder for at passe hver elevs mål.

Vi er en af ​​de få skoler i landet, der tilbyder læseplaner i både civil og common law, hvilket giver dig muligheder for at praktisere loven i Louisiana, på tværs af landet, eller rundt omkring i verden. Tre fælles uddannelser og ni certifikater i specialiserede områder vil give dig den viden og legitimationsoplysninger, du har brug for at øve den type lov, der interesserer dig mest. Og fordi vi ved, at for nogle elever at gå til jura på fuld tid er ikke en mulighed på grund af livets krav, tilbyder vi deltidsansatte nat og dag-programmer, så du kan få din uddannelse på dine vilkår.

Degree Programs

 • Juris doktorgrad
 • LL.M. i USA lov
 • Individualiseret Study LL.M. for USJD Kandidater

Kombinerede Degree Programs

 • Juris Doctor (JD) / Master of Business Administration (MBA)
 • Juris Doctor (JD) / Master of Public Administration (MPA)
 • Juris Doctor (JD) / Master of Urban og Regional Planlægning

Certifikat programmer

 • Certifikat i civilretlige og Samlevende
 • Certifikat i Environmental Law
 • Certifikat i International Legal Studies
 • Certifikat i lov, Teknologi og Entrepreneurship
 • Certifikat i Social Justice
 • Certifikat i Beskatning Law
 • Certifikat i Immigration and Citizenship lovgivning og praksis
 • Certifikat i Health Law

lov Clinic

Stuart H. Smith Law Klinik og Center for Social Justice

Hvorfor New Orleans?

New Orleans er en levende by på egen hånd, og dens juridiske samfund er lige så aktiv. En række regionale og nationale virksomheder har kontorer i New Orleans, som gør mange store, mellemstore og boutique advokatfirmaer baseret i Louisiana.

Den College of Law tilbyder mange forskellige fokusområder for at tjene en forskelligartet population af virksomheder, iværksættere, miljøinteresser, entertainere, lokale og føderale regeringskontorer, militære behov, internationale interesser, familier, og samfundet som helhed.

New Orleans er også et vigtigt center for de føderale og statslige retssystemer. På det statslige niveau, det er hjemsted for Louisiana højesteret, Louisiana fjerde Circuit Court of Appeals, og talrige byretterne med civil- og strafferetlige jurisdiktion. På føderalt niveau, det er hjemsted for USA Femte Circuit Court of Appeals og USA District Court for Eastern District of Louisiana, samt forskellige føderale forvaltningsdomstole.

New Orleans, med sine traditioner og spændende landskab, fungerer som den perfekte kulisse for læring og arbejde hen imod retfærdighed.

Museer

New Orleans er hjemsted for en række af top-notch museer, herunder The National Verdenskrig Museum, The New Orleans Museum of Art, Ogden Museum of Southern Art, den Contemporary Arts Center New Orleans, The Cabildo.

Festivaler

Nogle af landets mest unikke og populære festivaler er baseret i New Orleans, herunder Mardi Gras, New Orleans Jazz og Heritage Festival, Voodoo Music + Arts Experience, French Quarter Festival, og mange flere.

musik

Selvom New Orleans har længe været betragtet som den amerikanske epicenter Jazz og Blues musik, byen indeholder mere end 80 levende musik spillesteder, der spiller vært til folk, Cajun, funk, rock og R & B musik.

Mad

New Orleans er nationens ultimative kulinariske smeltedigel! Langt over 1.000 restauranter spænder Greater New Orleans området. Uanset om du leder efter Creole og Cajun specialiteter, traditionelle sydlige hjem-madlavning, cutting-edge gastronomiske lækkerier, europæisk stil billetpris, eller de friskeste skaldyr i syd, vil du helt sikkert finde det i Big Easy.

sport

The Crescent City er hjemsted for New Orleans Saints NFL fodboldhold, New Orleans Pelicans NBA basketball hold, New Orleans Zephyrs AAA baseball hold, og New Orleans Jesters National Premier League Soccer team. For en komplet liste over New Orleans sportslige teams og begivenheder, kan du besøge www.sportsnola.com.

Besøg

Vi inviterer dig til at opdage Loyola University New Orleans College of Law i person. Kontakt venligst Tori Luwisch at planlægge en individuel besøg eller gruppe informationsmøde at opleve synet og lyden af ​​Loyola og New Orleans.

Placeringer

New Orleans

Address
526 Pine Street,
70118 New Orleans, Louisiana, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig