Læs den officielle beskrivelse

Mission statement

Indiana University Robert H. McKinney School of Law ligger på Indiana's byforskning og sundhed science campus. Som den eneste lovskole i vores pulserende hovedstad er vi forpligtet til tilgængelighed, overkommelighed, mangfoldighed og ekspertise i den offentlige juridiske uddannelse. McKinney School of Law tjener sine studerende og samfund som et center for juridisk uddannelse og videnskabelig undersøgelse. Vores studerende forfølger et grundigt studietrin nedsænket i et miljø af offentlig service og samfunds engagement. Ved at fremme en moden følelse af integritet og en bevidsthed om et stadigt voksende advokatfag giver vi studerende mulighed for at lykkes som borgere, fagfolk og ledere.

International anerkendelse

IU McKinney LL.M. Programmet blev for nylig anerkendt af den internationale jurist, der navngav det på tre af sine prestigefyldte LL.M. Programprislister:

 • Karrieremuligheder
 • Bedste Law School Experience
 • Bedste værdi

Erklæring om uddannelsesmål

En McKinney kandidat vil være parat til at:

 • Opbygge en eksisterende base af juridisk viden og færdigheder til at lykkes i kandidatens valgte karrierevej
 • Udøve lyd faglig dømmekraft og opfylde etiske ansvar;
 • Udvise en høj grad af kompetence inden for juridisk analyse, ræsonnement, forskning og skrivning
 • Demonstrere visdom i mundtlig kommunikation i den juridiske sammenhæng
 • Tjene som leder eller bidragende teammedlem i faglige rammer
 • Overgang let til lov praksis eller anden regering, non-profit eller privat sektor beskæftigelse;
 • Udnyt et netværk af faglige relationer; og
 • Værdsætter det ekspertise, som en advokat kræver individuel, livslang indsats.

Hvorfor IU McKinney Law?

At træffe beslutningen om hvor du forfølger en juridisk uddannelse vil påvirke resten af dit liv. På McKinney Law mener vi, at du vil finde den bedst mulige blanding af teoretisk grundforbindelse og praktisk træning, hårdt arbejde og sjov i et udfordrende og støttende miljø.

Vi tilbyder faglig ekspertise og professionel mulighed:

Fantastisk fakultet: Professorer i McKinney Law er eksperter inden for deres interesseområder og er ivrige efter at hjælpe dig med at mestre juridiske begreber og lære at "tænke som en advokat." De fleste har professionel erhvervserfaring i loven før undervisningen, så dine kurser vil blande sig teoretisk og praktisk viden om loven. Kontakt fakultet for at diskutere dine akademiske ambitioner og karrieremål!

Kraftig og nyskabende læseplan: Når du er færdig med grundlaget for din juridiske uddannelse i dit første år, er der en række forskellige niveauer på populære områder, samt 120 valgfag hvert år, herunder små seminarer og banebrydende emner. Tjek alle vores kursustilbud.

Erfaringslæring: At lære at gøre er et kritisk element i moderne juridisk uddannelse. På IU McKinney får du rigelig mulighed for at få praktisk juridisk erfaring. Vi tilbyder syv live-klientklinikker, moot court, juridiske anmeldelser, færdighedsuddannelse, pro bono arbejde og en lang række eksternships og clerkships. Se hvordan du kan sætte loven i praksis. Som den eneste lovskole i hovedstaden har vores studerende prioriteret adgang til banebrydende muligheder.

I centrum af det hele: Vores beliggenhed i hovedstaden Indianapolis - hjertet af statens regering og erhvervsliv - styrker alt om den studerendes oplevelse. Dette er en af de sikreste og mest iøjnefaldende byer i landet. Sport, kunst, grønne områder, museer, shopping og meget mere venter dig i Circle City.

Overkommelig pris og generøs stipendiefinansiering: Komplette anslåede omkostninger til vores program findes på vores hjemmeside . De lave omkostninger ved vores offentlige skoleundervisning kombineret med de lave leveomkostninger i Indianapolis og generøse stipendier gør ofte IU McKinney til en overkommelig og attraktiv mulighed for internationale studerende.

Støttende atmosfære: Vores venlige fakultet og personale, for ikke at nævne vores 10.000 plus alumni (møde nogle af dem), der arbejder over hele verden i forskellige sektorer og erhverv, vil du have succes og vi vil gøre vores bedste for at se, at du gør det!

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLM

Indiana University Robert H. McKinney School of Law

Når du er klar til at tage det næste trin i din advokatkarriere, kan en Master of Laws (LL.M.) -grad fra IU McKinney School of Law hjælpe. LL.M. programmet tilbyder seks ... [+]

Når du er klar til at tage det næste skridt i din juridiske karriere, kan en mastergrad (LL.M.) grad fra IU McKinney School of Law hjælpe.

LL.M. Programmet har flere formål:det giver i øjeblikket praktiserende amerikanske advokater et sted at finpudse deres færdigheder og uddybe deres videnbase om et bestemt emne.det hjælper licenserede advokater fra andre lande lærer at kende amerikansk lov som forberedelse til at overføre baren i USA.Det giver en fokuseret læseplan for juridiske lærde, der er interesseret i at fremme deres viden inden for et bestemt lovområde for at forberede sig på SJD / Ph.D. i lov og en akademisk karriere.

Designet til at levere dybdegående viden inden for et bestemt område, McKinney LL.M. Ansøgere optages i LL.M. program før du vælger et sporvalg.... [-]

USA Indianapolis
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk

LLM program

Day in the life

IU McKinney Law Program on Law and State Government

Online program

General Info

Intro to Indy

Legal writing

IU Robert H. McKinney School of Law
Address
Lawrence W. Inlow Hall 530 W. New York Street Indianapolis, IN 46202-3225
Indianapolis, Indiana, USA
Hjemmeside
Telefonnummer
+1 317-274-8523