Read the Official Description

Om Skole Velkommen til Pepperdine University Graziadio School of Business and Management. Uanset om du søger en fuldtids MBA eller ønsker at fuldføre din kandidat-eller bachelorgrad som en arbejder professionelt, det Graziadio School of Business og Management på Pepperdine University er et glimrende valg. Vores programmer understrege den virkelige verden undervises i små, interaktive klasser. Pepperdine fakultet medlemmer kombinere succesfuld forretning erfaring med fremragende akademiske akkreditiver for at fremme din læring. Syv graduate universiteter i Californien og aften og weekend klasser gør det muligt at færdiggøre din grad, mens du arbejder på fuld tid. Disse fordele støtte vores mission at udvikle ledere gennem et pensum, der er iværksætter i ånden, etiske i fokus, og med global orientering. Pepperdine har en positiv, iværksætterkultur informeret af to meget succesfulde erhvervsledere-vores grundlægger, George Pepperdine, og vores velgører, George L. Graziadio, Jr. Som studerende vil du drage fordel af denne rige iværksættersamfund tradition, som fremmer innovative løsninger på forretningsmæssige udfordringer . Ved eksamen, vil du deltage i en indflydelsesrig verdensomspændende netværk af mere end 30.000 alumner, herunder mange, der i øjeblikket førende organisationer over hele verden som præsidenter og direktører. Vi opfordrer dig til at gennemse vores hjemmeside og kontakte os for at opdage, hvordan den virkelige verden for virksomheden er mestret her på Pepperdine University. Graziadio School Mission Statement Universitetets grundlægger, George Pepperdine, var motiveret af et ønske om at hjælpe mænd og kvinder forberede sig på et liv i nytte i en konkurrencepræget verden. Han især talte for en merkantile uddannelser, kombineret med udviklingen af ​​kristne karakter. Det er hans udsigter, som tjener til at forankre mission business school. Missionen for George L. Graziadio School of Business and Management er at udvikle værdier-centrerede ledere for samtidskunst forretningspraksis gennem uddannelse, der er iværksætter i ånden, etiske i fokus, og med global orientering. Som en professionel skole vokser ud af den tradition for en Christian University, søger vi at have en positiv effekt både samfundet som helhed, og de organisationer og samfund, hvor vores studerende og dimittender er medlemmer. Derfor har vi bekræfter et højere formål for erhvervslivet praksis end den eksklusive udøvelse af aktionærernes formue. Vi mener, at en vellykket forvaltning søger kollektiv godt sammen med de enkelte overskud og er forankret i centrale værdier som integritet, stewardship, mod og medfølelse.    

Denne skole tilbyder også:

Juris Doctor

The Graziadio School of Business and Management, Pepperdine University

Den JD / MBA-program giver eleverne mulighed for at komprimere et femårigt program for undersøgelse i fire år. ... [+]

Pepperdine joint Juris Doctor / Master of Business Administration program omhandler voksende behov for supplerende uddannelse for advokater og forretningsfolk både at være konkurrencedygtige i dagens globale markedsplads.

Tilbydes på School of Law og Graziadio School of Business and Management, indeholder programmet en unik mulighed for studerende at få den nødvendige viden til at løse de stadig mere komplekse juridiske problemer, der vil opstå som amerikansk forretning vokser videre ind på verdensmarkedet. Den JD / MBA-program giver eleverne mulighed for at komprimere et femårigt program for undersøgelse i fire år. Studerende kan begynde med det første studieår på enten skolen. Klasser for programmet begynder i efterårssemestret hvert år.... [-]

USA Malibu Los Angeles Long Beach Pasadena Westlake Village Irvine  + 3 Mere
August 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk