Læs den officielle beskrivelse

Om os

Siden indskrive sin første klasse i 1865, har George Washington University Law School produceret nogle af de fineste sind på tværs af det juridiske stipendiums spektrum.

Denne tradition fortsætter i dag, da GW Law graduates bruger den viden og de færdigheder, de får her til at påvirke de kritiske juridiske samtaler i vores tidspunkter. Skolen er akkrediteret af American Bar Association og er et charter medlem af Association of American Law Schools. Loven skolen ligger på GW campus i downtown kvarter kendt som "Foggy Bottom".

Historie

I de tidlige år af republikken, hvor nationen var ny kapital ikke mere end en lille samling af offentlige bygninger adskilt af græsarealer, rådede præsident George Washington Kongressen om at etablere et nationalt universitet på statsstedet.

Hans mål var at uddanne fremtidige generationer af embedsmænd og derved smede en national identitet baseret på "principper, der er venlige til den republikanske regering og med menneskers sande og ægte friheder." Han efterlod i sin testamente 50 aktier i Potowmack Canal Company til begravelse af et universitet ", som formuen og talent fra alle dele deraf kunne sendes til afsluttet deres uddannelse i alle grene af høflig litteratur- inden for kunst og videnskab - ved at tilegne sig viden i politikens principper

Selv om det var årtier før George Washingtons navnebror blev universitetet oprettet ved en kongres, blev George Washington University Law School etableret i 1865-den første lovskole i District of Columbia. I dag fortsætter skolen med at fremhæve aspirationerne i nationens første præsident.

DC

Den første advokatsskole i hovedstaden

Studerende har uovertrufne muligheder for at lære af ekspert fakultet og fornemme besøgende og til at forfølge praktikpladser, embedsmænd og beskæftigelse, alt sammen mens de nyder byens pulserende kultur, natteliv og spisning.

Med en historie på mere end 145 år i hjertet af Washington, DC, er livet på George Washington University Law School uløseligt forbundet med livet i det omkringliggende samfund. Vores campus ligger kun fire blokke fra Det Hvide Hus og inden for rækkevidde af Verdensbanken, Justitsministeriet, statsministeriet, føderale og lokale domstole og utallige almennyttige organisationer og ikke-statslige organisationer. GW Law-studerende har uovertrufne muligheder for at lære af eksperter på fakultet og fornemme besøgende og til at forfølge praktikpladser, embedsmænd og beskæftigelse, alt sammen mens de nyder byens pulserende kultur, natteliv og spisning.121473_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg

Fra dekanen

Velkommen til GW Law!

George Washington University Law School, der blev grundlagt i 1865, er et af de største, mest berømte og forskellige medlemmer af det juridiske akademi. Jeg inviterer dig til at udforske vores campus og samfund for at opdage en advokatskole, der er dybt forankret i tradition, meget lydhør over for ændringer i juridisk uddannelse og den juridiske profession og fuldt ud forpligtet til at producere effektive advokater og transformative ideer. Studerende kommer til GW Law, fordi de ønsker at ændre verden, og de udeksamineres som fagfolk, der er parate til at skrive, advokere, innovere, skabe og forfølge de højeste idealer om lov og retfærdighed.

Når du besøger vores websted, vil du se de mange måder, som vores institution i verdensklasse forbereder studerende til realiteterne på den globale juridiske markedsplads. Beliggende i hjertet af vores lands hovedstad, kombinerer GW Law fremragende juridisk undervisning med innovativ programmering og rigelige muligheder for praktikpladser, externships, mentorskap og netværk.

Et verdensklasse-fakultet. Kernen i GW Law-erfaringen er en robust pædagogik, der kombinerer stipendium, lære og praksis. At hjælpe med at udvikle vores studerende til effektive advokater er et fremragende fakultet, der ikke kun udgiver bredt citerede bøger og artikler, men aktivt omformer det juridiske landskab. Vores nationalt og internationalt anerkendte professorer er regelmæssigt involveret i retssager ved den amerikanske højesteret, internationale domstole og andre domstole. De giver også ekspertkommentarer til nyhedsmedierne, vidner om Capitol Hill, fungerer som konsulenter for forskellige regeringer og forfølger mange andre aktiviteter, der beriger skolens akademiske liv.

Hvor loven er lavet. GW Law er perfekt placeret geografisk for at give en unik Washingtonian juridisk uddannelsesmæssig oplevelse. Vores placering - i centrum af national og international lov, øverste regeringsembedsmænd, højesteretskommissioner - giver mulighed for vigtige Washington-talere til at hyppige vores klasseværelser, deltage i konferencer på vores campus og tale på mere end 100 særlige begivenheder årligt på vores advokatskole.

Real-World Experience. Vores engagerede studerende er forskellige, støttende, kreative, innovative og hårdtarbejdende. På GW Law giver vi vores studerende et dybt sæt muligheder for at studere, udforske, diskutere og stille spørgsmål til lov og juridiske principper i klasseværelset og i den virkelige verden. Mange studerende deltager i GW's Jacob Burns Community Legal Clinics, der repræsenterer klienter i reelle tilfælde under fakultetets tilsyn. De deltager også i advokatkonkurrencer, studerende-redigerede lovtidsskrifter, pro bono-projekter og hundreder af feltplaceringer hos regeringsorganer og førende nationale og internationale institutioner i Washington-området.

Ændring af verden. Vi håber, at du vil overveje at blive en del af vores samfund. Jeg opfordrer dig til at grave dybere og lære, hvad der gør GW Law til den ideelle destination for at tilegne dig de færdigheder, der giver dig mulighed for at forandre verden. Besøg os personligt for at turnere i vores faciliteter og få en bedre fornemmelse af, hvem vi er, hvad vi gør, og hvordan du kan ansøge om at blive medlem af os. Jeg ser frem til at byde dig velkommen til vores advokatskole.

Varmt,

CHRISTOPHER ALAN BRACEY

Interim dekan, viceprostost for fakultetsspørgsmål og professor i ret

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


George Washington University, Law School

Den generelle LL.M. Programmet giver den studerende mulighed for at designe sit eget studiekursus for at undersøge en række spørgsmål i amerikansk lovgivning. ... [+]

LLM-programmer

Master of Laws kandidater kan følge et program med generel undersøgelse, som kan tilpasses individuelt.

Alle kandidater til LLM-graden skal gennemføre i alt 24 kredittimer, inklusive kursusarbejde, der opfylder det skriftlige arbejdskrav. De, der arbejder hen imod en specialiseret grad, skal gennemføre det mindste krævede antal timer på kurser, der er anført nedenfor for det pågældende program. Relaterede kurser anbefales til det resterende kursusarbejde.

Generelt LLM-program

Instruktør: E. Hammond

Den generelle LL.M. Programmet giver den studerende mulighed for at designe sit eget studiekursus for at undersøge en række spørgsmål i amerikansk lovgivning. Studerende, der arbejder mod den generelle LL.M. bør konsultere den seniormedarbejder dekan for akademiske anliggender og den udpegede specialevejleder for at designe et omfattende studieprogram tilpasset den studerendes specifikke behov. Studerende ønsker måske at koncentrere deres studier på et eller flere områder, såsom forfatningsret, strafferet, arbejdsret, selskabsret eller sundhedslov, men kan vælge kurser fra alle områder af læseplanen. Speciale (6690-91) og mindst 20 point kræves. Hvis afhandlingen frafaldes, kræves der yderligere 4 point, inklusive to karakterer på grundlag af en forskningsartikel. Forskningsopgaven, der bruges til at opfylde det skriftlige arbejdskrav, skal være mindst 8.000 ord i længden, og kandidater i amerikansk advokatskole skal have en mindstekvalitet på B.... [-]

USA Washington
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
George Washington University, Law School

George Washington University Law Schools miljø- og energiretsprogram blev grundlagt i begyndelsen af den moderne miljølovs æra og har været på forkant med uddannelse inde ... [+]

Oversigt

George Washington University Law Schools miljø- og energiretsprogram blev grundlagt i begyndelsen af den moderne miljølovs æra og har været på forkant med uddannelse inden for området i næsten 50 år. I løbet af det sidste årti er programmet blevet udvidet til at øge vores fokus på energilovgivning, tilføje nye klasser og skabe et bæredygtigt energiinitiativ. Programmet udvides i dag betydeligt for at give den næste generation af miljø- og energiradvokater de værktøjer, de har brug for til at tackle de lokale, nationale og internationale udfordringer, som planeten og dens indbyggere står over for, herunder klimaændringer, fiskeriets udtømning, luftforurening, vand knaphed og udvikling af nye energikilder.... [-]

USA Washington
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
George Washington University, Law School

Alle kandidater til LLM-graden skal gennemføre i alt 24 kredittimer, inklusive kursusarbejde, der opfylder det skriftlige arbejdskrav. ... [+]

Oversigt

Der kræves mindst 16 kredittimer fra følgende kurser, inklusive 2 kreditter, der er klassificeret på grundlag af en forskningsartikel. For kandidater, der ikke er amerikansk advokatskole, skal pensumkravet omfatte selskaber (6250), medmindre de tidligere har afsluttet tilsvarende kursusarbejde. For kandidater i både amerikansk og ikke-amerikansk advokatskole kan virksomheder tælles med til kravet om 16-kredit erhvervs- og finansplaner.

Forskningsopgaven, der bruges til at opfylde det skriftlige arbejdskrav, skal være mindst 8.000 ord i længden, og kandidater i amerikansk advokatskole skal have en mindstekvalitet på B. For studerende, der vælger at skrive en speciale, kræves afhandling (6690-91) og mindst 12 studiepoeng inden for studieretningen.... [-]

USA Washington
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
George Washington University, Law School

George Washington University Law School har været førende inden for intellektuel ejendomsret og uddannelse i mere end hundrede år. Da GW Law etablerede et Master's of Pat ... [+]

Oversigt

George Washington University Law School har været førende inden for intellektuel ejendomsret og uddannelse i mere end hundrede år. Da GW Law etablerede et Master's of Patent Law-program i 1895, havde alumnerne allerede skrevet patenterne for Bell's the phone, Mergenthaler's linotype-maskine, og Eastmans roll filmfilm, blandt hundreder af andre opfindelser, og snesevis af flere alumner havde arbejdet i Patentkontoret. I løbet af det mellemliggende århundrede har GW Law styrket sin ekspertise inden for patentret med komplementære styrker inden for ophavsret, varemærke, kommunikation, computer- og internetregulering, elektronisk handel og genetik og medicin.

Kurser

Der kræves mindst 14 point fra de følgende kurser * inkl. 2 point klassificeret på grundlag af forskningsopgaven. Forskningsopgaven skal være mindst 8.000 ord lang, og kandidater i amerikansk advokatskole skal have en mindstekvalitet på B. For studerende, der vælger at skrive en speciale, kræves afhandling (6690-91) og mindst 10 point fra følgende kurser.... [-]

USA Washington
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
George Washington University, Law School

Kunder kræver, at deres advokater er dygtige i international og sammenlignende lov. Transaktionsadvokater skal være i stand til at forhandle komplekse internationale kont ... [+]

Dette program rangeres som nummer 5 i landet af US News

Peer-vurdering: 4,2 ud af 5

Georgetown University er rangeret som nr. 14 i Bedste Juridiske Skoler og nr. 1 i Deltidsret. Skoler rangeres efter deres præstationer på tværs af et sæt bredt accepterede indikatorer for ekspertise.

International ret kan involvere multinationale organisationer, internationale domstole og domstole og humanitære spørgsmål. Mange programmer tilbyder også studier i udlandet muligheder. Dette er de bedste folkeretsprogrammer. Hver skoles score afspejler dens gennemsnitlige bedømmelse på en skala fra 1 (marginal) til 5 (udestående), baseret på en undersøgelse af akademikere ved peer-institutioner.... [-]

USA Washington
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
George Washington University, Law School

Dette praksisområde har udviklet sig med verdens øgede forbindelse via brug af moderne teknologi og cyberspace og de tilhørende voksende sårbarheder fra fysiske og cybert ... [+]

Oversigt

Dette praksisområde har udviklet sig med verdens øgede forbindelse via brug af moderne teknologi og cyberspace og de tilhørende voksende sårbarheder fra fysiske og cybertrusler. Kurser på dette praksisområde udforsker brugen af internettet og teknologier samt sofistikerede cyberaktører og nationalstater, og hvordan de udnytter sårbarheder, stjæler information og penge og udvikler metoder til at forstyrre, ødelægge eller true vigtige tjenester. Feltet inkluderer en lov om anvendelse af sikring af den kritiske cyberinfrastruktur, cyberbrud, væbnede styrker og efterretningsoperationer i udlandet, bekæmpelse af terrorisme, sikkerhed i hjemlandet, styring af kriser, kongrestilsyn og klassificeret information. De to grundlæggende undersøgelseskurser er National Security Law og Cybersecurity Law and Policy. De resterende avancerede kurser forfølger mere detaljerede spørgsmål rejst i undersøgelseskurserne.... [-]

USA Washington
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
George Washington University, Law School

Efterhånden som den globale markedsplads bliver mere flydende og integreret, bliver kendskab til internationale og sammenlignende offentlige indkøb stadig vigtigere. Udvi ... [+]

Siden 1960 har GW leveret en streng læseplan, der spænder over tværfaglige uddannelser i offentlige indkøb. I dag udgør den føderale regerings årlige erhvervelse af tjenester, forsyninger og byggeri mere end 500 milliarder dollars. Statlige og lokale myndighedskøb øger markant mængden af offentlige indkøb og de tilknyttede muligheder for juridisk praksis. Efterhånden som den globale markedsplads bliver mere flydende og integreret, bliver kendskab til internationale og sammenlignende offentlige indkøb stadig vigtigere. Udviklingen af Verdenshandelsorganisationen har skabt ny dialog om den offentlige indkøbs rolle for både udviklingslande og udviklede lande. Vores forskellige kursustilbud og ekspert på fuldtids- og supplerende fakultet giver de fremtidige ledere og beslutningstagere i erhvervssamfundet her og i udlandet.... [-]

USA Washington
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
George Washington University, Law School

En vellykket advokat - hvad enten en retssager eller ej - skal mestre færdigheder, der er forbundet med retssagen, forhandling, bilæggelse, mægling og alternativ konflikt ... [+]

Retssager

En vellykket advokat - hvad enten en retssager eller ej - skal mestre færdigheder, der er forbundet med retssagen, forhandling, bilæggelse, mægling og alternativ konfliktløsning - herunder international tvistbilæggelse. George Washington Law Schools retssager og tvistbilæggelsesprogram udfordrer de studerende til at udvikle og forbedre de lovgivningskompetencer, der kræves for effektiv repræsentation i dagens komplekse praksis, mens de giver dem muligheder for at sætte disse færdigheder i handling.

GW Law er dedikeret til at give omfattende undervisning i faglige færdigheder og værdier, herunder akademiske muligheder i og uden for klasseværelset for Juris Doctor grad kandidater og et avanceret kursus i kandidatstudier i Litigation og tvisteløsning Master of Laws Program. Læreplanen supplerer den teoretiske undersøgelse af loven med den faktiske erfaring med at interviewe klienter; udarbejdelse, forberedelse og arkivering af indlæg og forslag; undersøge fakta; vises for regeringsorganer; mediere; mægle; og gennemføre retssager for dommere og juryer. Alt dette finder sted i hjertet af det juridiske samfund i Washington, DC, kun få minutter væk fra snesevis af vigtige nationale og internationale organisationer. Denne nærhed betyder, at GW Law-studerende ikke kun lærer faglige juridiske færdigheder, men også bruger dem på meningsfulde måder.... [-]

USA Washington
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
H Street Northwest,2000
20052 Washington, District of Columbia, USA