George Washington University, Law School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Siden indskrive sin første klasse i 1865, har George Washington University Law School produceret nogle af de fineste sind på tværs af det juridiske stipendiums spektrum.

Denne tradition fortsætter i dag, da GW Law graduates bruger den viden og de færdigheder, de får her til at påvirke de kritiske juridiske samtaler i vores tidspunkter. Skolen er akkrediteret af American Bar Association og er et charter medlem af Association of American Law Schools. Loven skolen ligger på GW campus i downtown kvarter kendt som "Foggy Bottom".

Historie

I de tidlige år af republikken, hvor nationen var ny kapital ikke mere end en lille samling af offentlige bygninger adskilt af græsarealer, rådede præsident George Washington Kongressen om at etablere et nationalt universitet på statsstedet.

Hans mål var at uddanne fremtidige generationer af embedsmænd og derved smede en national identitet baseret på "principper, der er venlige til den republikanske regering og med menneskers sande og ægte friheder." Han efterlod i sin testamente 50 aktier i Potowmack Canal Company til begravelse af et universitet ", som formuen og talent fra alle dele deraf kunne sendes til afsluttet deres uddannelse i alle grene af høflig litteratur- inden for kunst og videnskab - ved at tilegne sig viden i politikens principper

Selv om det var årtier før George Washingtons navnebror blev universitetet oprettet ved en kongres, blev George Washington University Law School etableret i 1865-den første lovskole i District of Columbia. I dag fortsætter skolen med at fremhæve aspirationerne i nationens første præsident.

DC

Den første advokatsskole i hovedstaden

Studerende har uovertrufne muligheder for at lære af ekspert fakultet og fornemme besøgende og til at forfølge praktikpladser, embedsmænd og beskæftigelse, alt sammen mens de nyder byens pulserende kultur, natteliv og spisning.

Med en historie på mere end 145 år i hjertet af Washington, DC, er livet på George Washington University Law School uløseligt forbundet med livet i det omkringliggende samfund. Vores campus ligger kun fire blokke fra Det Hvide Hus og inden for rækkevidde af Verdensbanken, Justitsministeriet, statsministeriet, føderale og lokale domstole og utallige almennyttige organisationer og ikke-statslige organisationer. GW Law-studerende har uovertrufne muligheder for at lære af eksperter på fakultet og fornemme besøgende og til at forfølge praktikpladser, embedsmænd og beskæftigelse, alt sammen mens de nyder byens pulserende kultur, natteliv og spisning.

121473_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg

Fra dekanen

Velkommen til GW Law!

George Washington University Law School, der blev grundlagt i 1865, er et af de største, mest berømte og forskellige medlemmer af det juridiske akademi. Jeg inviterer dig til at udforske vores campus og samfund for at opdage en advokatskole, der er dybt forankret i tradition, meget lydhør over for ændringer i juridisk uddannelse og den juridiske profession og fuldt ud forpligtet til at producere effektive advokater og transformative ideer. Studerende kommer til GW Law, fordi de ønsker at ændre verden, og de udeksamineres som fagfolk, der er parate til at skrive, advokere, innovere, skabe og forfølge de højeste idealer om lov og retfærdighed.

Når du besøger vores websted, vil du se de mange måder, som vores institution i verdensklasse forbereder studerende til realiteterne på den globale juridiske markedsplads. Beliggende i hjertet af vores lands hovedstad, kombinerer GW Law fremragende juridisk undervisning med innovativ programmering og rigelige muligheder for praktikpladser, externships, mentorskap og netværk.

Et verdensklasse-fakultet. Kernen i GW Law-erfaringen er en robust pædagogik, der kombinerer stipendium, lære og praksis. At hjælpe med at udvikle vores studerende til effektive advokater er et fremragende fakultet, der ikke kun udgiver bredt citerede bøger og artikler, men aktivt omformer det juridiske landskab. Vores nationalt og internationalt anerkendte professorer er regelmæssigt involveret i retssager ved den amerikanske højesteret, internationale domstole og andre domstole. De giver også ekspertkommentarer til nyhedsmedierne, vidner om Capitol Hill, fungerer som konsulenter for forskellige regeringer og forfølger mange andre aktiviteter, der beriger skolens akademiske liv.

Hvor loven er lavet. GW Law er perfekt placeret geografisk for at give en unik Washingtonian juridisk uddannelsesmæssig oplevelse. Vores placering - i centrum af national og international lov, øverste regeringsembedsmænd, højesteretskommissioner - giver mulighed for vigtige Washington-talere til at hyppige vores klasseværelser, deltage i konferencer på vores campus og tale på mere end 100 særlige begivenheder årligt på vores advokatskole.

Real-World Experience. Vores engagerede studerende er forskellige, støttende, kreative, innovative og hårdtarbejdende. På GW Law giver vi vores studerende et dybt sæt muligheder for at studere, udforske, diskutere og stille spørgsmål til lov og juridiske principper i klasseværelset og i den virkelige verden. Mange studerende deltager i GW's Jacob Burns Community Legal Clinics, der repræsenterer klienter i reelle tilfælde under fakultetets tilsyn. De deltager også i advokatkonkurrencer, studerende-redigerede lovtidsskrifter, pro bono-projekter og hundreder af feltplaceringer hos regeringsorganer og førende nationale og internationale institutioner i Washington-området.

Ændring af verden. Vi håber, at du vil overveje at blive en del af vores samfund. Jeg opfordrer dig til at grave dybere og lære, hvad der gør GW Law til den ideelle destination for at tilegne dig de færdigheder, der giver dig mulighed for at forandre verden. Besøg os personligt for at turnere i vores faciliteter og få en bedre fornemmelse af, hvem vi er, hvad vi gør, og hvordan du kan ansøge om at blive medlem af os. Jeg ser frem til at byde dig velkommen til vores advokatskole.

Varmt,

CHRISTOPHER ALAN BRACEY

Interim dekan, viceprostost for fakultetsspørgsmål og professor i ret

Placeringer

Washington

Address
H Street Northwest,2000
20052 Washington, District of Columbia, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig