Læs den officielle beskrivelse

I 1916 etablerede Emory University en lovskole med en fakultet af store lærere med grader fra de højest ansete institutioner i æraen, et bibliotek med over 5.000 bind og en klasse på 27 studerende.

I dag kombinerer Emory University School of Law en praktisk og disciplineret udsigt til studiet af loven med en forpligtelse til at give sine elever erfaringsmæssige læringsmuligheder, der involverer dem i de varierede og integrerede roller loven spiller i vores samfund, samfund og verden. Emory Law studentcentrerede fokus , innovative programmer, eksterne skibe og engagement i videnskabelig forskning sikrer, at vores kandidater er villige til at få en umiddelbar indvirkning efter eksamen.

Mission

Gennem stipendium, undervisning og nedsænkning i verden og dets samfund er Emory Law mission at:

  • Fremstille stipendier og uddanne studerende om lovens rolle i at definere og imødegå sociale lidelser; struktureringskonflikt; udformning af effektive juridiske, politiske og markedsinstitutioner informere og begrænse regeringer og memorialisering samfundsmæssige forpligtelser.
  • Fremme retsstatsprincippet og de deraf følgende fordele ved ansvarlighed, individuelle rettigheder, social retfærdighed, blomstrende markeder og økonomisk udvikling.
  • Kultivere ledere, der tjener samfundet gennem roller i retsvæsenet, regeringen, juridisk uddannelse, lov om offentlig interesse, virksomheder og advokatfirmaer.
  • Forbered eleverne på en række karriere og stadigt skiftende juridiske, politiske, sociale og markedsmæssige forhold ved at tilvejebringe en streng uddannelse, der integrerer teori, doktrin og erfaringsmæssig læring.
  • Fremme ekspertise ved at stræbe efter mangfoldighed af dets elevkorps, fakultet og personale og ved at lette videnskabelig produktivitet og tværfaglig udveksling med medlemmer af universitetet, det bredere akademiske samfund i USA og i udlandet og juristerhvervet.

Historie

Grundlæggelsesårene

Professor Herschel W. Arant og biskop Warren A. Candler, kansler for Emory University, ønskede at skabe en lovskole, der ville være i liga med lovskolen i nationalt anerkendte universiteter, understrege "etik og idealer fra et gammelt og hæderligt erhverv , "og tilskynde lovens tjeneste.

I 1916 hedde Emory's bestyrelse den nye skole LQC Lamar School of Law. Lamar tog eksamen fra Emory College i 1845 og havde en fremtrædende karriere som statsmand, lærer og advokat. Den oprindelige placering (nu Carlos Hall) var en af ​​de oprindelige bygninger på Emory Quadrangle. Bygningen, med en yndefuld central trappe og georgisk marmorfasade, blev designet af den højt ansete arkitektonisk arkitekt Henry Hornbostel. 28 deltagere indskrevet i efteråret 1916.

Under ledelse af Samuel C. Williams, den første dekan, var lovskolen den første i Georgien, der blev tildelt medlemskab i Sammenslutningen af ​​American Law Schools. The American Bar Association klassificerede Emory som en "Klasse A" skole i 1923. De eneste andre skoler i Sydøstasien, der blev hædret med denne betegnelse var University of Virginia og Washington og Lee University.

E. Smythe Gambrell, en kandidat fra Harvard Law School, sluttede sig til adjungerende fakultet i 1924. Han tjente på fakultetet indtil før 2. verdenskrig og senere leverede den gave, der gjorde det muligt at opbygge den nuværende lovskolebygning-Gambrell Hall, der er opkaldt til minde forældres hukommelse.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLM

Emory Law

Emory University School of Law tilbyder en praktisk, disciplineret tilgang til studiet af lov, der involverer elever i de roller loven spiller i vores samfund, samfund og ... [+]

Emory University School of Law tilbyder en praktisk, disciplineret tilgang til studiet af lov, der involverer elever i de roller loven spiller i vores samfund, samfund og verden. Vores student-centreret fokus, innovative programmer og engagement i stipendier forberede kandidater til at gøre en øjeblikkelig og varig indvirkning.

Emory Law LLM kan fuldføres på heltid i ni måneder eller deltid i op til fire år. Flere koncentrationer er til rådighed, eller programmet kan tilpasses til en studerendes særlige interesser gennem den generelle studiemulighed. LLM-programmet er åbent for personer med en udenlandsk lovgrad og / eller en amerikansk JD-grad fra en ABA-akkrediteret lovskole.... [-]

USA Atlanta
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
9 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

MLS

Emory Law

Juris Master grad giver fagfolk grundlæggende juridisk uddannelse specifikke for deres interesseområder, hjælpe dem med at fremme deres karriere. Nye online studieformate ... [+]

Juris Master grad giver fagfolk grundlæggende juridisk uddannelse specifikke for deres interesseområder, hjælpe dem med at fremme deres karriere. Nye online studieformater er tilgængelige i sundhedslovgivning og forretningslovgivning til august eller januar tilmelding.

Juridisk uddannelse for ikke-advokater

Emory Law juris masterprogram, en 30-credit-time mastergrad i lov, er designet til at hjælpe ikke-advokater forbedre deres viden om loven og fremme deres karriere. Juris master kan hjælpe erfarne fagfolk eller universitetsstuderende udvide deres indflydelse på deres valgte område.

On-Campus Study

Emory Law campus på studieområdet kan afsluttes på fuld tid i ni måneder eller deltid i op til fire år. En bred vifte af koncentrationer er tilgængelige, eller programmet kan tilpasses til en studerendes særlige interesser.... [-]

USA Atlanta
Januar 2020
Fuldtid
Deltid
9 - 48 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk