Emory Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I 1916 etablerede Emory University en lovskole med en fakultet af store lærere med grader fra de højest ansete institutioner i æraen, et bibliotek med over 5.000 bind og en klasse på 27 studerende.

I dag kombinerer Emory University School of Law en praktisk og disciplineret udsigt til studiet af loven med en forpligtelse til at give sine elever erfaringsmæssige læringsmuligheder, der involverer dem i de varierede og integrerede roller loven spiller i vores samfund, samfund og verden. Emory Law studentcentrerede fokus , innovative programmer, eksterne skibe og engagement i videnskabelig forskning sikrer, at vores kandidater er villige til at få en umiddelbar indvirkning efter eksamen.

Mission

Gennem stipendium, undervisning og nedsænkning i verden og dets samfund er Emory Law mission at:

  • Fremstille stipendier og uddanne studerende om lovens rolle i at definere og imødegå sociale lidelser; struktureringskonflikt; udformning af effektive juridiske, politiske og markedsinstitutioner informere og begrænse regeringer og memorialisering samfundsmæssige forpligtelser.
  • Fremme retsstatsprincippet og de deraf følgende fordele ved ansvarlighed, individuelle rettigheder, social retfærdighed, blomstrende markeder og økonomisk udvikling.
  • Kultivere ledere, der tjener samfundet gennem roller i retsvæsenet, regeringen, juridisk uddannelse, lov om offentlig interesse, virksomheder og advokatfirmaer.
  • Forbered eleverne på en række karriere og stadigt skiftende juridiske, politiske, sociale og markedsmæssige forhold ved at tilvejebringe en streng uddannelse, der integrerer teori, doktrin og erfaringsmæssig læring.
  • Fremme ekspertise ved at stræbe efter mangfoldighed af dets elevkorps, fakultet og personale og ved at lette videnskabelig produktivitet og tværfaglig udveksling med medlemmer af universitetet, det bredere akademiske samfund i USA og i udlandet og juristerhvervet.

Historie

Grundlæggelsesårene

Professor Herschel W. Arant og biskop Warren A. Candler, kansler for Emory University, ønskede at skabe en lovskole, der ville være i liga med lovskolen i nationalt anerkendte universiteter, understrege "etik og idealer fra et gammelt og hæderligt erhverv , "og tilskynde lovens tjeneste.

I 1916 hedde Emory's bestyrelse den nye skole LQC Lamar School of Law. Lamar tog eksamen fra Emory College i 1845 og havde en fremtrædende karriere som statsmand, lærer og advokat. Den oprindelige placering (nu Carlos Hall) var en af ​​de oprindelige bygninger på Emory Quadrangle. Bygningen, med en yndefuld central trappe og georgisk marmorfasade, blev designet af den højt ansete arkitektonisk arkitekt Henry Hornbostel. 28 deltagere indskrevet i efteråret 1916.

Under ledelse af Samuel C. Williams, den første dekan, var lovskolen den første i Georgien, der blev tildelt medlemskab i Sammenslutningen af ​​American Law Schools. The American Bar Association klassificerede Emory som en "Klasse A" skole i 1923. De eneste andre skoler i Sydøstasien, der blev hædret med denne betegnelse var University of Virginia og Washington og Lee University.

E. Smythe Gambrell, en kandidat fra Harvard Law School, sluttede sig til adjungerende fakultet i 1924. Han tjente på fakultetet indtil før 2. verdenskrig og senere leverede den gave, der gjorde det muligt at opbygge den nuværende lovskolebygning-Gambrell Hall, der er opkaldt til minde forældres hukommelse.

Placeringer

Atlanta

Address
Clifton Road,1301
30322 Atlanta, Georgien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig