Læs den officielle beskrivelse

Om Columbia Law School

Columbia Law School er kendt for den intellektuelle rigor af sin læseplan og det banebrydende stipendium af dets fakultet. Tegningsstyrke fra de store tværfaglige ressourcer i vores fornemte forskningsuniversitet - og den globale scene i New York City - vores studerende gennemfører deres juridiske uddannelse klar til at engagere verdens mest udfordrende spørgsmål på tværs af grænser, jurisdiktioner, emner, sektorer og brancher.

Kendte fakultet

Vores professorer er de førende lærde og toppraktiserende inden for deres områder, udformning af den offentlige orden og praksis af loven rundt om i verden.


Innovativ forskning

Columbia Law Schools forskningscentre og -programmer afspejler den brede vifte af ekspertise, der dækkes af vores fakultet. Vores centre og programmer trækker på strenge fakultet stipendium til at udforske grundlæggende, nye og tværfaglige områder af loven. De indkalder politikere, dommere, virksomhedsledere og akademikere fra hele verden og giver eleverne muligheder for at arbejde direkte med fakultet og erfarne forskningspersonale.


En global lovskole

Columbia Law School er i centrum for internationale stipendier og professionelle aktiviteter. Vores fakulteter, centre og institutter udvider deres indflydelse ud over campus og ind i det internationale samfund. Vores studerende har adgang til en række globalt orienterede muligheder baseret både i New York City og rundt om i verden. Vores kandidater er velforberedte for grænseoverskridende karriere, der spænder over de offentlige, private og nonprofit-sektorer.


En tradition for offentlig service

En af de første lovskoler med et bon bono krav holder Columbia Law en forpligtelse til at fremme offentlig service.

Social Justice Initiatives (SJI) giver karriereydelser og programmering til studerende og kandidater, der er interesseret i offentlig interesse, internationale menneskerettigheder, offentlig service / regering og juridisk frivilligt arbejde. SJI implementerer og overvåger også Columbia Law School's Pro Bono-program, som forbinder elever med advokatkontrolprojekter i det offentlige gode, samt lovskolens garanterede sommerfinansieringsprogram.


Erfaringslæring

Erfaringslæring er en grundlæggende måde Columbia Law School træner eleverne til at blive effektive, etiske advokater.

Begyndende med klassen 2019 kræver amerikansk barforeningens standarder, at hver JD-studerende tjener mindst seks eksperimentelle kreditter for at kunne uddanne.

Law School's robuste kliniske og externship programmer sætter eleverne i stand til at tackle virkelige juridiske problemer.

Karriereydelser

Columbia Law kandidater er eftertragtede af verdens bedste arbejdsgivere. Vores elever har opnået lederrolle hos fremtrædende sociale retfærdighedsorganisationer, advokatfirmaer, ngo'er, statslige enheder og akademiske institutioner.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLM

Columbia University, Columbia Law School

Columbia Executive LL.M. i Global Business Law er et accelereret hybridprogram designet til højt opnåede, erfarne advokater, der er klar til at fremme deres karriere, opb ... [+]

Columbia's Vanguard Executive LL.M. Program

Columbia Executive LL.M. i Global Business Law er et accelereret hybridprogram designet til højt opnåede, erfarne advokater, der er klar til at fremme deres karriere, opbygge et globalt netværk og føre føringen i komplekse grænseoverskridende transaktioner.

I dette intensive program vil du få et ekspertgrundlag i amerikansk forretningslov og fremme din forståelse for, hvordan disse kritiske juridiske begreber fungerer inden for en international ramme. Du vil lære fra Columbia's berømte corporate law fakultet og forbinde med en kohorte af advokater fra hele verden.

Designet til praktikere med mindst ca. fem års erhvervserfaring, har Executive LL.M. program giver dig mulighed for at fuldføre din grad inden for et kalenderår og med minimal tid brugt væk fra hjemmet. Dette accelererede program kombinerer online kurser med et intensivt 12-ugers ophold på Columbia Law School's campus i New York.... [-]

USA Manhattan
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
7 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

Columbia University, Columbia Law School