Læs den officielle beskrivelse

En Model Law School: Vores internationale, sundhed lov, og intellektuel ejendomsret programmer er blandt de bedste i landet. National Jurist Magazine udnævnte os blandt top 25 lovskoler der giver det bedste offentlige interesse lov muligheder. Bladet også opført os blandt sine første "ære rulle lovskoler", der giver det bedste praktiske uddannelse.

Spændende Beliggenhed: Vi er beliggende i hjertet af University Circle, en blomstrende kulturelt kvarter i Cleveland, Ohio. Clevelands "comeback næret af kunst og kultur" fik det valgt, blandt byer verden over, som et sted at besøge i 2015 af New York Times, Los Angeles Times, Fodor og Travel and Leisure.

Bred Pensum: Vi tilbyder JD, LLM, og SJD grader. LLM studerende tage de fleste af deres klasser med JD og SJD studerende. Vi tilbyder fire LLM grader: International Business Law, Intellectual Property Law, USA og globale juridiske Studier, og den internationale strafferet.

Stolte historie: Graden i USA og Globale Retlige Studier, først tilbydes i efteråret 1992 var blandt de første LLM grader, der tilbydes i USA udelukkende til kandidater af udenlandsk lov skoler. De andre LLM grader er blevet tilbudt i næsten 10 år. Vi har partnerskaber med førende juridiske fakulteter i udlandet - såsom Comillas pavelige universitet i Madrid, Middlesex University i London, University of Paris Dauphine, East China University of Statskundskab og lov i Shanghai, og Southwest University of Statskundskab og lov i Chongqin - fra som mange af vores LLM studerende tilmelder.

Vores voksende tilstedeværelse: Vi har uddannet 1.000 LLM studerende fra snesevis af lande på fem kontinenter. Vores kandidater praktiserer og underviser lov i førende advokatfirmaer, virksomheder og universiteter. I 2015-2016, Office of Foreign Graduate Legal Studies indskrevet 73 llms og 25 SJD studerende.

Ekspert Fakultet: Vores juridiske fakultet er rangeret 25th i nationen i videnskabelig effekt. De er noteret eksperter inden for deres områder, og deres første prioritet er succes for vores elever. Vi har en indbydende miljø, der tilskynder samarbejde mellem professorer, administratorer, medarbejdere, studerende og tidligere studerende. Når du tilmelder dig vores jurastudiet, du er en del af vores juridiske familie.

En tilsluttet Institution: Vi er en del af Case Western Reserve University, en højt rangeret forskningsinstitution med over 5.800 ph.d. og professionelle studerende og mere end 5.000 studerende. Universitetet er også hjemsted for Weatherhead School of Management, Case School of Engineering, School of Dental Medicine, Francis Payne Bolton School of Nursing, School of Medicine, School of kandidatstudier, Jack, Joseph og Morton Mandel School of Applied Social Sciences, og College of Arts and Sciences. Vores universitet indskriver mere end 1.800 internationale studerende fra lande over hele verden.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Cursus

Case Western Reserve University School of Law

Fire ugers sommer introduktion til amerikanske sædvaneret og amerikanske juridiske forskning, skrivning og analyse, og en mulighed for at forbedre de retlige engelskkunds ... [+]

The Summer Sprog og Law Institute er et intensivt fire-ugers træning erfaring udelukkende til udenlandske juridiske fagfolk og studerende. Instituttet er designet til at:

Introducere de studerende til praksis og studiet af loven i USA; Give de studerende en praktisk introduktion til amerikanske juridiske forskning og analyse; og Forbedre elevernes engelskkundskaber gennem en integreret engelsk til lovlige formål program.

Foretages dagligt på School of Law, som er placeret på den naturskønne urban campus Case Western Reserve University i den kulturelle centrum af Cleveland University Circle, instituttet er en avanceret program, der skal udvide og polske udenlandske studerendes allerede stærke engelsk kommunikation færdigheder, mens introducere dem til amerikanske sædvaneret praksis og forberede dem til rigor af amerikansk jura studiet.... [-]

USA Cleveland
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk

LLM

Case Western Reserve University School of Law

Fokus på patenter, varemærker, ophavsrettigheder og forretningshemmeligheder. ... [+]

Master of Laws (LL.M.) i Immaterialret er designet til at give kandidater af udenlandsk ret skoler med en dyb forståelse af læren og politik USA intellektuel ejendomsret, herunder patenter, varemærker, ophavsrettigheder og forretningshemmeligheder.

Intellektuel ejendomsret er blevet et fokus på det globale marked og information økonomi, der præsenterer nogle af de vigtigste og mest komplekse problemer, som retssystemer samt de forretningsmæssige, underholdning og teknologi samfund.

Den etårige program kræver heltidsundervisning og 24 timers kursus kreditter.

Krævede kurser US aftaleret for LL.M. (3) - patentlov (3) eller Intellectual Property Survey (2) - lov om ophavsret (3) eller International Immaterialret (3) - varemærkeret (3) eller International Immaterialret (3) - US Legal Writing (2 ) - US Videnskabelig Legal Writing (1) - Foreign Graduate Seminar (1, efterår) + (1, forår) i løbet af Foreign Graduate Seminar, studerende arbejder mod det specialiserede LL.M. grad i Immaterialret skal have en grad af H på forskning papir, der kræves i andet halvår, på en intellektuel ejendomsret emne. Karakteren af ​​H svarer til en B + eller bedre. Studerende, der modtager karakteren S om forskning papir modtager en LL.M. i USA og Globale Retlige Studier og et certifikat i Immaterialret. Valgfag: ... [-]
USA Cleveland
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Case Western Reserve University School of Law

Fokus på amerikansk erhvervsjura, som anvendes til internationale transaktioner. ... [+]

Master of Laws (LL.M.) i International Business Law er designet til at give kandidater fra lov skoler uden for USA mulighed for at studere amerikansk erhvervsret som anvendt på internationale transaktioner.

Programmet forbereder de studerende til stillinger i internationale advokatfirmaer, in-house juridiske afdelinger af multinationale selskaber, offentlige stillinger og andre for-profit og non-profit organisationer, der driver virksomhed på internationalt plan.

Den etårige program kræver heltidsundervisning og 24 timers kursus kreditter.

Nødvendig Kurser: US aftaleret for LL.M. (3) Forretning Associations (4) US Legal Writing (2) US Videnskabelig Legal Writing (1) Udenlandske Graduate Seminar (1, efterår) + (1, forår) ... [-]
USA Cleveland
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Case Western Reserve University School of Law

Fokus på international strafferet og procedure, den humanitære folkeret, og national sikkerhed lov. Andet semester externship til rådighed for studerende, der starter i e ... [+]

LLM i International Criminal Law - for både udenlandske og amerikanske kandidater

Undervist af førende eksperter på området, dette program giver de studerende, som har en grad i lov med en dybdegående viden om international strafferet og procedure, den humanitære folkeret og national sikkerhed lov. Det vil ruste dem til at praktisere international strafferet, før internationale domstole eller nationale domstole. Den etårige program er baseret på vores jurastudiet, men de studerende har mulighed for at tage deres andet semester på en international domstol. Graden er også tilgængelig for amerikanske studerende på en deltid over to år.

Den etårige program kræver heltidsundervisning og 24 timers kursus kreditter.... [-]

USA Cleveland
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Case Western Reserve University School of Law

Fokus på amerikansk lov, med fleksibel læseplan, bedste LL.M. forberedelse til en amerikansk bar eksamen. ... [+]

The Master of Laws (LL.M.) i USA og Globale Retlige Studier er en generel LL.M. program med det mål at give udenlandske advokater en grundstødning i amerikansk lovgivning. Vi skræddersyr pensum til baggrunden og interesser hver elev. Fordi læseplanen er fleksibel, rådgiver vi llms forbereder en amerikansk bar eksamen for at vælge den LL.M. i USA og Globale Retlige Studier med klasser i bar-testede emner.

Den etårige program kræver heltidsundervisning og 24 kredit timers kursus kreditter.

Krævede kurser US aftaleret for LL.M. (3) - US Legal Writing (2) - US Videnskabelig Legal Writing (1) - Udenlandsk Graduate Seminar (1, efterår) + (1, forår) Certificering Programmer ... [-]
USA Cleveland
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

LLM Residential Program at Case Western Reserve University

Why Cleveland?