Læs den officielle beskrivelse

Den Columbus School of Law skinner som en skjult perle inden juridisk uddannelse i Washington, DC Det er et akademi bestående af kollegiale og medfølende studerende, en støttende og fagligt fornem fakultet, og en dygtig og gode forbindelser alumni base, der står klar til at hjælpe nutidens studerende nå deres mål.

Vores studerende udmærke individuelt og kollektivt. De tjener stipendier, Externships og legater; nogle også offentliggør i juridiske tidsskrifter. Vores processpil og forsøg hold vinde anerkendelser i konkurrencer fra Puerto Rico til Wien til Hong Kong. CUA Jurastuderende fortaler for levende kunder gennem vores banebrydende juridisk klinik, daglig beviser sandheden i det gamle maksime: Jeg gør, og jeg forstår.

Fakultetet-elev-forholdet er lille. Professorer gå den ekstra mil for at hjælpe eleverne med anbefalinger og i at gøre professionelle sammenhænge. Hertil en lov skolemiljø kendt for kammeratskab, hvor de studerende ønsker at se hinanden lykkes, og du har grundlaget for en uforglemmelig jurastudiet oplevelse.

Lærere og magtsyge, vores fulde tid og adjungerede fakultet medlemmer er professorer, forskere, forskere, praktikere og juridiske kommentatorer af den første ordre. Nogle forbliver aktive i retssalen. Andre har forfattet benchmark tekster i fag som erstatningsret og børsret. De præsenterer ved konferencer og på paneler rundt om i verden. De er læst, citeret, nævnt, og respekteret. Frem for alt, er vores fakultet afsat til kvalitet i undervisningen af ​​lov og til udførelsen succes for vores elever.

Vores state-of-the-art bygning ligger kun få minutter fra hjertet af Washington, DC, nationens juridiske epicenter og den bedste by i Amerika for studiet af loven. Columbus School of Law har været medlem af Sammenslutningen af ​​amerikanske Law Schools (AALS) siden 1921, og American Bar Association (ABA) siden 1925.

Vi inviterer dig til at udforske vores websted og lære om, hvad der gør Columbus School of Law stå fra hinanden. Siden 1897, har loven skole hilste studerende på enhver tro og baggrund, undervisning, vejlede og hjælpe deres omdannelse til nogle af de allerbedste jurister i Amerika.

CUA Law Advantage

Beliggende i Washington, DC, Den Katolske Universitet America Columbus School of Law (CUA Law) er blandt de bedste valg, du kan gøre, hvis dit mål er at opgradere med de færdigheder - såsom kritisk juridisk analyse, juridiske skrivning, og effektiv mundtlig fortalervirksomhed - som er afgørende for en vellykket juridisk praksis i det 21. århundrede.

På hver tur, kan CUA Law tilgang til juridisk uddannelse sammenfattes med tre ord: Praktiske, fokuseret, og Forbundet, også kaldet CUA Law Advantage. Dette kombineret med en stærk sans for service og bliver placeret i landets hovedstad gør CUA Law en juridisk uddannelse oplevelse, der vil give dig mulighed for at vokse både fagligt og som individ.

Service

CUA Law har en unik mission service. Denne mission er eksemplificeret ved vores engagement i pro bono arbejde, en forpligtelse deles af studerende, undervisere og alumner ens. Kliniske færdigheder ligger i hjertet af, hvordan loven fungerer som et værktøj til at hjælpe og beskytte andre, især samfundets mest udsatte.

Studerende, der er tiltrukket af tjenesten har mange muligheder for at engagere sig i langsigtede og kortsigtede social retfærdighed projekter samt studenterorganisationer, der giver tilbage til den lokale FÆLLESSKABET. CUA lov hjælper også studerende, der ønsker at forfølge postgraduate stipendier og andre beskæftigelsesmuligheder i offentlighedens interesse og indstillinger offentlig tjeneste.

Mission Statement Law

Columbus School of Law er en integreret del af det katolske universitet i Amerika og det støtter og fremmer de mål og mål for universitetet som helhed, da de er blevet bekræftet i hele universitetets historie og er i øjeblikket angivet i universitetets mission statement. Disse mål og mål manifesterer sig i en kerne engagement idealer værdighed hver menneske; respekt for ukrænkelighed alle menneskeliv; retfærdighed forankret i det fælles gode; anerkendelse og beskyttelse af menneskerettigheder som gaver af Skaberen; omsorg for de fattige, det forsømte, og sårbare; og forpligtelsen af ​​kærlighed til hinanden. Som en lov skole, vi stræber efter at opdage, bevare og formidle sandheden i alle dens former; at opnå akademisk forskel i den katolske intellektuelle tradition; og for at sikre, i en institutionel måde, trofasthed til universitetets kristne inspiration.

Skolens følelse af institutionelle integritet og samfund afspejler dets troskab mod katolske idealer og overbevisninger. Som sådan er skolen forpligtet til at fremme sine allerede stærke bånd samfundet ved fortsat at fremme og opretholde respekten for og blandt fakultet, administratorer, studerende, personale og tidligere studerende og respekt for mangfoldigheden af ​​baggrunde, religiøse overbevisninger, synspunkter, og bidrag, som medlemmerne bringer til loven skolens fællesskab.

Vi samler en dygtig og varieret studerende og give de studerende en enestående faglig uddannelse designet til at forberede og motivere dem til at tjene med intelligens, integritet og handlekraft behovene hos kunder, lokalsamfund, nationen, civilsamfundet og det internationale samfund. Vi stræber efter at bibringe vores studerende et omfattende sæt af praktiske kompetencer, en bred vifte af doktrinære viden, og en urokkelig engagement i etiske praksis af loven. Ud over den første studieår vi opfordre eleverne til at overveje at deltage i strukturerede specialisering gennem en række institutter, klinisk undervisning, centre og programmer, der forbedrer de færdigheder, som er afgørende for at levere den højeste kvalitet juridisk repræsentation. Gennem levering af høj kvalitet instruktion, stringent stipendium, faglige præstation og samfundstjeneste, er jurastudiet forpligtet til at gøre væsentlige og varige bidrag til berigelse af viden, integriteten af ​​den juridiske profession, og forbedring af velfærd den bredere samfund, nationen, og Kirken.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Juris Doctor

The Catholic University of America - Columbus School of Law

CUA Law har en blomstrende Deltidsansatte Evening Division JD Program. Designet omkring de behov, arbejder fagfolk søger at supplere deres nuværende karriere eller begynd ... [+]

En imødekommende, støttende, og kvalitet læringsmiljø

CUA Law har en blomstrende Deltidsansatte Evening Division JD Program. Designet omkring de behov, arbejder fagfolk søger at supplere deres nuværende karriere eller begynder en ny, mødes alle klasser fra 6:30 til 21:30, mandag til torsdag.

Aftenen divisionens mangfoldighed har studerende, der er fagfolk fra mange brancher og baggrunde. De holder forskellige grader såsom Ph.D s, MD s, Masters og Bachelors. Nogle har altid ønsket at arbejde hen imod en lov grad, mens andre fandt en lov grad ville hjælpe med at åbne nye karrieremuligheder for sig selv. Og i nogle tilfælde er de personer, der har fokuseret på at hæve en familie og har nu besluttet at arbejde på deres karriere.... [-]

USA Washington
September 2020
Engelsk
Deltid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Catholic University of America - Columbus School of Law

Beslutningen om at deltage i jura fortsat en lyd, smart, og opfylder investering i dig selv og din fremtid. I en kompleks verden står over for mange alvorlige udfordringe ... [+]

Indlæggelser

Beslutningen om at deltage i jura fortsat en lyd, smart, og opfylder investering i dig selv og din fremtid. I en kompleks verden står over for mange alvorlige udfordringer, der er behov for kompetente, etiske og medfølende jurister er stærkere end nogensinde.

Beliggende tæt på hjertet af Washington, DC, en by som ingen anden, og centrum for vores nations retssystem, Den Katolske Universitet America Columbus School of Law (CUA Law) er blandt de bedste valg, du kan gøre, hvis dit mål er at opgradere med de færdigheder - såsom kritisk juridisk analyse, juridiske skrivning, og effektiv oral advocacy-som er afgørende for en vellykket juridisk praksis i det 21. århundrede.... [-]

USA Washington
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

LLM

The Catholic University of America - Columbus School of Law

The Master of Laws (LL.M.) er et avanceret program for juridisk undersøgelse, der er skræddersyet til de behov, den enkelte elev. LL.M. kandidater, mentor af ekspert faku ... [+]

Læreruddannelsen (LL.M.) er en avanceret program for juridisk undersøgelse, der er skræddersyet til de behov, den enkelte elev. LL.M. kandidater, mentor af ekspert fakultet, planlægge et studieforløb i et af følgende koncentrationer: Law and Technology, Securities Law, eller komparativ og international lovgivning. Udenlandske LL.M. Studerende har mulighed for at forfølge en læseplan, der hjælper med at forberede dem til en amerikansk bar undersøgelse, mens de erhverver en bred forståelse af det amerikanske common law system. Gennem lovskolens omfattende studieforløb, LL.M. Kandidater øge deres viden om praksis ved at erhverve betydelig ekspertise inden for specialisering, de har valgt, samt honing deres færdigheder i amerikansk juridisk forskning, analyse og juridisk skrivning. ... [-]

USA Washington
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 36 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The Catholic University of America - Columbus School of Law

The Master of Laws (LL.M.) er et avanceret program for juridisk undersøgelse, der er skræddersyet til de behov, den enkelte elev. LL.M. kandidater, mentor af ekspert faku ... [+]

Læreruddannelsen (LL.M.) er en avanceret program for juridisk undersøgelse, der er skræddersyet til de behov, den enkelte elev. LL.M. kandidater, mentor af ekspert fakultet, planlægge et studieforløb i et af følgende koncentrationer: Law and Technology, Securities Law, eller komparativ og international lovgivning. Udenlandske LL.M. Studerende har mulighed for at forfølge en læseplan, der hjælper med at forberede dem til en amerikansk bar undersøgelse, mens de erhverver en bred forståelse af det amerikanske common law system. Gennem lovskolens omfattende studieforløb, LL.M. Kandidater øge deres viden om praksis ved at erhverve betydelig ekspertise inden for specialisering, de har valgt, samt honing deres færdigheder i amerikansk juridisk forskning, analyse og juridisk skrivning. ... [-]

USA Washington
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 36 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The Catholic University of America - Columbus School of Law

The Master of Laws (LL.M.) er et avanceret program for juridisk undersøgelse, der er skræddersyet til de behov, den enkelte elev. LL.M. kandidater, mentor af ekspert faku ... [+]

Læreruddannelsen (LL.M.) er en avanceret program for juridisk undersøgelse, der er skræddersyet til de behov, den enkelte elev. LL.M. kandidater, mentor af ekspert fakultet, planlægge et studieforløb i et af følgende koncentrationer: Law and Technology, Securities Law, eller komparativ og international lovgivning. Udenlandske LL.M. Studerende har mulighed for at forfølge en læseplan, der hjælper med at forberede dem til en amerikansk bar undersøgelse, mens de erhverver en bred forståelse af det amerikanske common law system. Gennem lovskolens omfattende studieforløb, LL.M. Kandidater øge deres viden om praksis ved at erhverve betydelig ekspertise inden for specialisering, de har valgt, samt honing deres færdigheder i amerikansk juridisk forskning, analyse og juridisk skrivning. ... [-]

USA Washington
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 36 måneder
på universitet
Læs mere på dansk