Læs den officielle beskrivelse

Lejlighed. Fællesskab. Innovation.

Designet til internationale og indenlandske jurister, vores LL.M. programmer har fleksible læseplaner, der indeholder et stort udvalg af specialiserede juridiske kurser og seminarer og erfaringsmæssige læringsmuligheder. Som studerende vil du blive støttet af et lovskolens samfund, der er unikt samarbejde, herunder fakultet, der er lidenskabelige med uddannelse og et globalt netværk af LL.M. alumner. LL.M. programmer på AUWCL indbefatter et stort udvalg af kurser, erfaringsmæssige læringsmuligheder og særlige begivenheder, der giver værdifulde muligheder for studerende at interagere med ledende advokater, politikere, virksomhedsledere og diplomater. Vi inviterer dig til at opdage, hvad en grad fra AUWCL kan gøre for dig.

Internationale studerende i bopæl LL.M. Programmer på AUWCL kan kvalificere til NY Bar Examination. De fleste af disse studerende tager amerikanske juridiske institutioner, juridisk forskning og skrivning, juridisk etik, og to kurser i det grundlæggende i det amerikanske system.

Hvordan man ansøger

LL.M. Krav til støtteberettigelse

For at være berettiget til en LL.M. skal ansøgerne:

· Hold en Juris Doctor (JD) fra en amerikansk lovskole akkrediteret af American Bar Association (ABA) eller første juridik fra en udenlandsk lovskole med tilsvarende standarder.

· Indsend et udfyldt ansøgningsskema sammen med bilag inden ansøgningsfristen

· Internationale ansøgere skal opfylde det engelske sprogfærdighedskrav

· Ansøgere til LL.M. i internationale menneskerettigheder

LL.M. Stipendier muligheder

  • Behov og meritbaserede stipendier: Alle fem LL.M. programmer tilbyder stipendier. Disse delvise stipendier er tilgængelige for et begrænset antal LL.M. studerende. Stipendier ansøgninger skal indsendes med din LL.M. Ansøgning. Stipendier tildeles ud fra akademisk fortjeneste og økonomisk behov. For mere information om stipendier, se venligst vores stipendium hjemmeside.

  • ILSP Alumni Fund: The LL.M. I International Legal Studies tilbyder seks fuldtids stipendier. Alumni Fund Stipendier tildeles til nytilkomne elever, der udviser en streng akademisk dedikation til fremme af spørgsmål i international ret. Stipendier ansøgninger skal indsendes med en gennemført LLM ansøgning. Ufuldstændige applikationer vil ikke blive overvejet. Fristen for anvendelse er 1. marts til efterårsprisen og 1. oktober til forårets pris. Besøg Alumni Fund Scholarship siden for detaljerede regler og ansøgningsoplysninger om, hvordan man ansøger.

  • LL.M. Stipendier i lov

  • Sommerprogramstipendier: Ansøgere, der har deltaget i et sommerprogram på vores lovskole, kan være berettiget til særlige stipendier.

Tidsfrister

På grund af visumkrav er LL.M. Programmer har en tidligere ansøgningsfrist for alle internationale ansøgere, der skal anmode om visum.

Fall Adgang Deadlines

· Internationale studerende 1. maj

· US Citizen / Permanent Resident Students 1 juli *

Frister for forårets optagelse

· Internationale studerende 1. oktober

· US Citizen / Permanent Resident Students November 1 *

· Hybrid LL.M. 1. december

* Under visse omstændigheder kan programmet forlænge ansøgningsfristen for amerikanske statsborgere og faste beboere. Kontakt venligst Office of Graduate Admissions direkte for at se, om du kvalificerer dig til denne undtagelse. På grund af visumbehandlingstider skal enhver ansøger, der kræver visum, overholde de fastsatte frister.

· Officielle kopier af akademiske poster

Ansøgere skal indsende officielle transkripter eller notarized fuld størrelse kopier af alle lov, kandidat og grundskolen deltog, herunder en oversigt over alle kurser, undersøgelser og mærker.

"Officiel" betyder en kopi af det originale dokument, der er certificeret af en officer i din skole eller af en notar. Faxede kopier og fotokopier af akademiske optegnelser accepteres ikke. Transskripter skal skrives på skolens modersmål. Hvis dette sprog ikke er engelsk, skal dokumenterne ledsages af en bekræftet oversættelse. Institutionerne skal sende de krævede dokumenter direkte til Office of Graduate Admissions.

Internationale ansøgere, der ansøger online via LSAC, har mulighed for at indsende udskrifter gennem LSACs dokumentsamlingsservice. Denne service er inkluderet i LSACs registreringsgebyr for brug af onlinetjenesterne. Derudover kan internationale ansøgere, der anvender LSAC-systemet, vælge (ikke påkrævet) at registrere for LSAC's International Transcript Authentication and Evaluation Service mod et ekstra gebyr. Ved at bruge dette system vil LSAC godkende og evaluere internationale akademiske optegnelser.

Selvom det ikke kræves, er LL.M. Programmer accepterer også transkripter og certificerede kopier af akademiske dokumenter fra EducationUSA og WES. Ansøgeren skal kontakte WES direkte for at arrangere indsendelse. Find mere information om EducationUSA og WES online.

· 2 anbefalingsbrev

Ansøgere skal indsende mindst to anbefalingsbrev fra jurister, arbejdsgivere eller andre, der er bekendt med ansøgerens faglige og faglige kvalifikationer. Personlige referencer accepteres ikke. Ansøgeren bør kende referencer til LL.M. Programmet og har hver reference specifikt rettet mod ansøgerens evne til at gennemføre en juridisk undersøgelse. Ansøgeren bør også forklare, at indlæggelsesudvalget lægger stor vægt på breve. Anbefalingsbreve kan enten sendes i forseglede og underskrevne konvolutter sammen med ansøgningen eller sendes direkte til Office of Graduate Admissions.

· Personlig erklæring

Ansøgere skal indsende et 1-2 sider enkelt-spaced essay, der adresserer følgende:

· Hvorfor ønsker du at forfølge en LL.M. ved American University Washington College of Law .

· Hvordan tror du LL.M. vil hjælpe dig med at nå dine kortsigtede og langsigtede faglige og personlige mål.

· Hvilke beskæftigelsesmæssige og andre erfaringer du mener er særligt relevante for din ansøgning.

· $ 55,00 ansøgningsgebyr

Hver ansøgning om optagelse skal ledsages af et ansøgningsgebyr på $ 55, som kan betales online via online ansøgningsskema. Ansøgningsgebyret kan ikke refunderes. Om nødvendigt kan en check eller amerikansk postanvisning, der betales til "Washington College of Law", sendes til programmet via post. Alle checks skal trækkes på en bank, der har en filial i USA. Thomas Cook og Barclays rejsechecks er også acceptable betalingsformer. Kontanter kan ikke accepteres.

· Officiel kompetencebevis på engelsk

Uanset statsborgerskab skal ansøgere, hvis første sprog ikke er engelsk, tage en TOEFL-, IELTS-, PTE- eller Kansas-eksamen og opfylde minimumskriterierne angivet nedenfor.

Undtagelser fra denne politik vil blive givet til ansøgere, der:

·EN. Hold en første grad i lov fra en institution, hvor engelsk er undervisningssprog og et officielt sprog i det land, hvor universitetet er beliggende, er engelsk (se komplet liste over lande, der er berettiget til undtagelse) eller

· B. Hold en bachelor-, kandidat- eller ph.d.-grad fra en institution, der er akkrediteret af et regionalt akkrediteringsorgan i USA. (Se venligst hjemmesiden for en komplet liste over lande).

Engelsksprogscores kan ikke være mere end to år gamle. Besøg webstederne nedenfor for at arrangere en testdato eller for at anmode om scoringer, der skal sendes til American University.

· Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) Institutionskoden for American University Washington College of Law er 8188 og afdelingen er 03.

· International engelsk sprogtestsystem (IELTS)

· Pearsons Test of English (PTE)

Engelsksprogets minimumspoint

For at blive betragtet som optagelse er minimumskravene som følger:

· TOEFL 84 ibt eller 563 papirbaseret

· IELTS 6.5

· PTE Academic 56

· Kansas 70 eller højere på hvert underafsnit 350 eller højere på den samlede score

Bemærk: Ovennævnte resultater er minimumscore for indlæggelser. At opfylde minimumskravene garanterer ikke adgang til programmet. Hvis du ikke opfylder mindstekravet, bedes du kontakte Office of Graduate Admissions vedrørende engelsksprogsprogrammer tilgængelige via American University.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLM

American University Washington College of Law

Som en af ​​de førende internationale love LL.M. Programmer i USA tilbyder International Legal Studies-programmet en række specialiseringer, herunder international forret ... [+]

Hvor verden møder for at studere lov

Som en af ​​de førende internationale love LL.M. Programmer i USA, tilbyder International Law Studies Program (ILSP) en omfattende uddannelse, der indeholder en bred vifte af international ret kurser og seminarer, erfaringsmæssige læringsmuligheder og særlige begivenheder, der fremmer samspil med internationale advokater, diplomater, virksomhedsledere og politiske beslutningstagere. Vores fremtrædende fakultet og administration har etableret stærke bånd til forskellige internationale, statslige og ikke-statslige organisationer i Washington hovedstadsområdet og i udlandet.

Specialiseringer

Selvom en specialisering ikke er påkrævet, vælger mange af vores studerende på International Legal Studies-programmet at fokusere deres studier på et af de otte områder af folkeretten, der er anført nedenfor. For at opnå et specialiseringsbevis for ILSP LLM-graden skal eleverne gennemføre 12 studiepoeng af kurser inden for deres specialisering.... [-]

USA Washington
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
American University Washington College of Law

American University tilbyder to forskellige menneskerettighedsspor - Hybrid LL.M. i International Menneskerettigheder og Humanitær Ret og den indbyggede Menneskerettighed ... [+]

American University tilbyder to forskellige menneskerettighedsspor - Hybrid LL.M. i International Menneskerettigheder og Humanitær Ret og den indbyggede Menneskerettigheds Specialisering i International Legal Studies Program . Begge programmer adresserer behovet for specialuddannelse i international menneskerettighedslovgivning i USA og rundt om i verden i dag. Hybridprogrammet, med både on-site (bolig) og online-komponenter giver mulighed for en højkvalitets pensum med et fleksibelt og praktisk format. Studerende i begge programmer interagerer med over 40 verdenskendte eksperter, herunder menneskerettigheds- og humanitære loveksperter fra akademiet, internationale tribunaler, civilsamfundsorganisationer og internationale organisationer.... [-]

USA Washington
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
Deltid
18 - 24 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
American University Washington College of Law

Dette program anerkender karakteren af ​​den internationale menneskerettighedslovgivning som et multikulturelt og flersproget land, hvor menneskerettighedsforkæmpere, adv ... [+]

I løbet af de seneste 15 år koordinere programmet for Advanced Studies af Akademiet for menneskerettigheder og humanitær folkeret, har vi identificeret et klart behov for uddannelse og træning for professionelle, især i udlandet, med en særlig interesse i menneskerettigheder.

Dette program anerkender karakteren af ​​den internationale menneskerettighedslovgivning som et multikulturelt og flersproget land, hvor menneskerettighedsforkæmpere, advokater og regeringsrepræsentanter diskutere og forme nye standarder for menneskelig værdighed, at alle stater i det internationale samfund De skal respektere. Den LL.M. Menneskerettigheder og den humanitære folkeret lykkedes helt på spansk utvetydigt vedrører behovet for en specialist i den internationale menneskerettighedslovgivning i USA og rundt om i verden uddannelse.... [-]

USA Washington
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
Deltid
18 - 24 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
American University Washington College of Law

Master of Laws in Advocacy (Advocacy LL.M. Program) ved American University Washington College of Law , administreret af Law School's Stephen S. Weinstein Trial Advoc ... [+]

Master of Laws in Advocacy (Advocacy LL.M. Program) ved American University Washington College of Law , administreret af Law School's Stephen S. Weinstein Trial Advocacy Program, kombinerer en streng akademisk komponent og en bred vifte af praktisk retssag uddannelse. Programmet tilbyder en række kurser, eksterne skibe og muligheder for at forfølge juridisk stipendium og få undervisningserfaring. Vigtige fokuser på Advocacy LL.M. Programmet er brugen af ​​moderne teknologi i retssager og uddannelse af etiske advokater. Programmets innovative pensum vil hjælpe kandidater til forberedelse af alle aspekter af retssager.

Advocacy LL.M. er designet til at give eleverne maksimal fleksibilitet. Det blev udviklet for at tage hensyn til de forskellige behov og interesser hos studerende og praktikere. Programdeltagere kan vælge en individualiseret læseplan fra en liste over 17 kerneforsøgskampagner og 40 retssagsbaserede kurser. Hver elev skal færdiggøre den avancerede prøveforsøg og etik for advokatkursuskurser, inden han modtager deres LL.M. grad. At blive tildelt LL.M. grad, er en studerende forpligtet til at tjene mindst 24 studiepoints, mens han forfølger studier på helt eller deltid.... [-]

USA Washington
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
American University Washington College of Law

American University Washington College of Law (AUWCL) tilbyder en unik Master of Laws grad i Intellektuel Ejendomsret (IP Law) gennem en af ​​verdens førende centre for u ... [+]

American University Washington College of Law (AUWCL) tilbyder en unik Master of Laws grad i Intellectual Property gennem en af ​​verdens førende centre for undersøgelse af intellektuel ejendomsret og informationsret. Ansøgninger accepteres nu for Information Justice Fellowships - et merit stipendium, praktikophold og mentorprogram for fremragende kandidater.

Udestående ansøgere kan kvalificere sig til Information Justice Fellowship, der omfatter undervisningsstøtte til op til halvdelen af ​​de krævede kreditter samt mentorskap og muligheden for at arrangere en begivenhed, der er relevant for ens fagområde.

LL.M. Programfunktioner

Kreditkrav

AUWCL tilbyder en ABA-godkendt LL.M. grad i intellektuel ejendomsret. Tildeling af graden kræver:... [-]

USA Washington
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
American University Washington College of Law

I hjertet af Washington DC, LL.M. i loven ... [+]

En LL.M. med en forskel

American University Washington College of Law Master of Laws i lov og regering (LL.M.) vil forberede dig til at forstå de spørgsmål, der er i krydset mellem lov, politik og alle niveauer af regeringen gennem en bred undersøgelse af offentligheden lov i USA.

Dette er en LL.M. med forskel. Designet til både indenlandske og internationale juridiske kandidater, der har stor interesse for amerikansk regering og politik, demokratiets dynamik og retsstats betydning, LL.M. I lov og regering tager eleverne en bred og dyb undersøgelse af de vigtigste offentlige politiske spørgsmål af tiden. Vores organisatoriske uddannelsesprincip er, at de bedst forberedte advokater og analytikere inden for lovgivningsmæssig ret ikke kun har en fast forståelse af bestemte emner, men også en beherskelse af teorier, politiske kræfter og institutionelle realiteter, der definerer offentligret i USA.... [-]

USA Washington
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

AUWCL Ribbon Cutting Highlight Video 2 12 16