Albany Law School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Østvendt

Vores mission

Albany Law School uddanner og giver morgendagens ledere i advokatpraksis, erhvervslivet, den offentlige interesse, og regeringen. Vi forbinder klasseværelset til erhvervet, regeringen og samfundet gennem erfarne læring, engageret stipendium, og et robust netværk af alumner og tilhængere. Læring på Albany Law School er et joint venture mellem studerende og videnskabelige medarbejdere, støttet af personale, administratorer, alumner, og bestyrelsen. Vores studerende udvikler en sofistikeret forståelse af juridisk politik og doktrin, en bred vifte af faglige kompetencer, og et dybt engagement i retfærdighed og etiske værdier.

Vores vision

Albany Law School er anerkendt som et student-centreret læringsfællesskab, der giver et stramt og innovativt program for juridisk uddannelse, der responderer på skiftende behov og muligheder. Loven Skolen tilbyder Opportunity Pathways, der tiltrækker studerende med en bred vifte af interesser og baggrunde og forbereder kandidater til ekstraordinære karriere i jura, handel, offentlig interesse og regeringen. Anført af fakultetets forskere og lærere forpligtet til at fremme lov og ret, vil de studerende udvikle færdigheder, viden og professionelle værdier til at bidrage til og bly i et globalt samfund. Som kandidater de vil slutte sig til en blomstrende alumni community dedikeret til succes for loven skole, sine studerende, og dens mission.


albanylaw02

Planen: Opportunity Pathways

Opportunity Pathways er en afgørende funktion for Albany Law School. På baggrund af vores placering, uafhængighed og samfund skabte vi mulighedsstier for at inspirere, støtte og give retning til vores studerende, da de udforsker og forfølge substantielle områder, der er identificeret gennem markedsundersøgelser som modne med karrieremuligheder. Disse baner omfatter erhvervs-, skatte- og finansmarkeder; Borgerlig og kriminel advokat Regering, politik og offentlig service sundhed; Innovation og iværksætteri Og almen interesse. Mulighedskanaler formularer vores uddannelses- og mentorprogrammer, hjælper os med at identificere strategiske partnerskaber og kulminere i faglige veje, der forbinder elever med arbejdsgivere og livslang mentorer.

Opportunity Pathways definere områder af forskel og give retning for ansøgere, studerende og dimittender.

Mulighed Veje er:

  • Forretning, Skat og finansielle markeder;
  • Civil- og strafferetlige Advocacy;
  • Regering, Politik og Public Service;
  • Sundhed;
  • Innovation og iværksætteri;
  • og Public Interest Law.

Opportunity Pathways informerer uddannelses- og mentorprogrammer og kulminerer i faglige veje, der forbinder elever med arbejdsgivere og livslang mentorer.

Professionel udvikling af elever er kernen i hver mulighedsstad. Efter at have rekrutteret elever med baggrunde, der er velegnede til succes på vejen, giver lovskolen eleverne en rig pensum, kliniske og feltplaceringsmuligheder, fakultetets rådgivere, alumni mentorer, peeraffinancegrupper og faglig udviklingstræning i overensstemmelse med hver mulighedssti. Vores klinik og Justice Center, regeringen Law Center, Institut for forordning Financial Market, Center for Excellence i lov Undervisning, og vores omfattende netværk af Alumni og tilhængere alle vil bidrage til faglig udvikling og muligheder hver Albany Law School elev. Hver vej omfatter en række substantielle juridiske spor eller koncentrationer, som vil være tilgængelige for alle studerende. For eksempel kan en studerende tage kurser i international ret og samtidig føre nogen af ​​Pathways.

Et mål for en lov skolens succes er dens evne til at placere eleverne i deres valgte områder efter endt uddannelse. Albany Law School er forpligtet til at bruge sine Opportunity Veje til at optimere vores kandidater konkurrencemæssige fordel og forberedelse til at opnå beskæftigelse i deres valgte områder. Vi vil arbejde med alle studerende til at maksimere muligheden for ønskelig karriere placering og professionel og personlig succes.

De Pathways identificeret i denne plan er ikke fast eller statisk. De Pathways vil blive vurderet årligt, og ændres eller erstattes efter behov, for at sikre, at de leverer vores studerende med den mest stringent og effektiv akademisk program, og lægger vores kandidater i den bedste position til at lykkes efter jurastudiet i lyset af de nuværende realiteter af erhvervet og arbejdsmarkedet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Law MLS » Se Law Certificates » Se Law Juris Doctor » Se Law LLM »

Studier

Denne skole tilbyder også:


Certifikat i lov om cybersikkerhed og databeskyttelse

Online på universitet 6 - 12 måneder September 2019 USA Albany

Et nyt all-online certifikatprogram i Cybersecurity [+]

Et nyt all-online certifikatprogram i Cybersecurity

forstå virkningen af ​​love og politikvurdere en virksomheds eller organisationens cybersecurity og privatlivsprogramvurdere industriens bedste praksis sammen med statslige, føderale og internationale cybersikkerheds- og privatlivsregler,træffe beslutninger og rådgive højtstående beslutningstagere om, hvordan man orienterer en virksomhed eller organisation for hurtigt at tilpasse sig en stadigt skiftende risiko, overholdelse, juridisk og politisk miljø.

Programmet består af tre kurser i i alt ni kredit timer og tilbydes i et helt online, fjernundervisning format, så de studerende kan gennemføre kurser til tider, der passer bedst til deres tidsplaner. Hvert kursus tager 14 uger at afslutte og kan tages samtidigt, således at alle tre kurser kan gennemføres i et fagligt semester.... [-]


Online MS / Cybersecurity og Data Privacy

på universitet Fuldtid 1 - 2 år September 2019 USA Albany

Lovenskolen tilbyder en streng læreplan med en rig historie af ekspertise. Master studerende vil blive medlem af et fællesskab af fremtrædende fakultet, fokuserede og bestemte studerende og et netværk af vellykkede alumner, der kan tilbyde mentorskap, praktikophold og potentiel beskæftigelse. [+]

Lovenskolen tilbyder en streng læreplan med en rig historie af ekspertise. Master studerende vil blive medlem af et fællesskab af fremtrædende fakultet, fokuserede og bestemte studerende og et netværk af vellykkede alumner, der kan tilbyde mentorskap, praktikophold og potentiel beskæftigelse.

Koncentrationer:

Regerings anliggender og advokatSundhedslovSocialt iværksætteriCybersecurity og Data Privacy - Alle online

Dette onlineprogram giver arbejdsprofessionelle såvel som traditionelle studerende en fleksibel tidsplan for at fremme karrieremål i cybersikkerhed og datasikkerhed.

Lige i hjertet af New York-statens hovedstad har lovskolen uddannet ledere siden 1851. Med 10.400 alumni, der praktiserer på tværs af landet, giver dette magtfulde netværk et samfund af muligheder for sine studerende. En tilknytningsaftale med University at Albany omfatter delte programmer og adgang for studerende og fakultet til at lære af hinanden.... [-]


LL.M. for udenlandske jurister

på universitet Fuldtid Deltid August 2019 USA Albany

Loven Skolen tilbyder en streng læseplan med en rig historie af topkvalitet. Studerende vil deltage et fællesskab af fornem fakultet, fokuseret og beslutsomme studerende, og et netværk af dygtige alumner, der kan give mentorskab, praktikophold, og beskæftigelsespotentiale. Beliggende i hjertet af New York state hovedstad, har loven skole uddannede ledere siden 1851. Med 10.400 alumner praktiserer over hele landet, denne kraftfulde netværk giver et fællesskab af muligheder for sine studerende. En tilknytning aftale med University at Albany omfatter delte programmer, og adgang for studerende og fakultetet at lære af hinanden. Loven skole har en dokumenteret historie lancere strålende karrierer i hele regionen, nationen og internationalt. Præsidenter, direktører, finansielle ledere og virksomhedsejere kreditere deres Albany Law School oplevelse for deres succes. [+]

faglige krav

Loven Skolen tilbyder en streng læseplan med en rig historie af topkvalitet. Studerende vil deltage et fællesskab af fornem fakultet, fokuseret og beslutsomme studerende, og et netværk af dygtige alumner, der kan give mentorskab, praktikophold, og beskæftigelsespotentiale.

Beliggende i hjertet af New York state hovedstad, har loven skole uddannede ledere siden 1851. Med 10.400 alumner praktiserer over hele landet, denne kraftfulde netværk giver et fællesskab af muligheder for sine studerende. En tilknytning aftale med University at Albany omfatter delte programmer, og adgang for studerende og fakultetet at lære af hinanden.

Loven skole har en dokumenteret historie lancere strålende karrierer i hele regionen, nationen og internationalt. Præsidenter, direktører, finansielle ledere og virksomhedsejere kreditere deres Albany Law School oplevelse for deres succes.... [-]


Online LLM / Cybersecurity og Data Privacy

på universitet Fuldtid Deltid 3 uger September 2019 USA Albany + 1 mere

LL.M. Programmet tilbyder flere forskellige undersøgelsesmuligheder. Kandidater kan specialisere sig i offentlig administration og regulering, sundhedsret, intellektuel ejendomsret eller international ret eller kan designe en anden uddannelse end de specialiserede programmer. Skolen tilbyder en LLM i Cybersecurity og Data Privacy Law, der tilbydes helt online, så internationale studerende kan tage kurser hjemmefra. [+]

LL.M. Programmet tilbyder flere forskellige undersøgelsesmuligheder. Kandidater kan specialisere sig i offentlig administration og regulering, sundhedsret, intellektuel ejendomsret eller international ret eller kan designe en anden uddannelse end de specialiserede programmer.

Kandidater kan tage den helt online Cybersecurity og Data Privacy Law LLM fra hvor som helst i verden.

LL.M. kandidater er forpligtet til at tjene 24 point i godkendte kurser. Studerende opfordres kraftigt til at optjene akademiske kreditter, op til en grænse på seks, ved at deltage i fakultet-overvåget forskning og skrive projekter. Et minimum GPA på 2,0, nuværende og kumulativt, er påkrævet.

... [-]

Juris Doctor

på universitet Fuldtid 3 - 4 år September 2019 USA Albany

Den Juris Doctor (JD) er den første professionelle jurist tildeles en studerende, der med succes har gennemført studiet af loven. Albany Law School tilbyder tre- og fire-årige uddannelser, der fører til en JD grad. [+]

Den Juris Doctor (JD) er den første professionelle jurist tildeles en studerende, der med succes har gennemført studiet af loven. Albany Law School tilbyder tre- og fire-årige uddannelser, der fører til en JD grad.

Den ældste uafhængige jurastudiet i Nordamerika, Albany Law har været at uddanne elever og producerer fremragende advokater i mere end 160 år. Som den eneste lov skole inden 100 miles af hovedstaden i staten New York, Albany Law giver de studerende adgang til de statslige og føderale domstole, den lovgivende, statslige organer og en stærk privat sektor. Her finder du en intellektuelt streng læseplan i en meget støttende miljø; en tæt sammentømret fællesskab af engagerede studerende; og tilgængelig fakultet.... [-]


Fælles JD / MS i bioetik

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 3 - 4 år September 2019 USA Albany

Det fælles JD / MS i Bioethics program tilbydes af Albany Law School i samarbejde med Alden March Bioethics Institute ved Albany Medical College. Alden March Bioethics Institute er en internationalt anerkendt leder inden for voksende område bioetik, og dets uddannelsesprogrammer samler fremragende lærere, innovative forskere, fremragende studerende, den nyeste undervisningsteknologi og et intensivt klinisk etikprogram. MS i bioethics er designet til dem, der ønsker at sætte bioethics i arbejde i deres egen professionelle karriere. Albany Medical College er bekvemt placeret direkte på tværs af gaden fra Albany Law School , som giver lovstuderende en enestående mulighed for regelmæssigt at deltage i kliniske runder, etiske konsultationer og uddannelsesmæssige sessioner. [+]

Det fælles JD / MS i Bioethics program tilbydes af Albany Law School i samarbejde med Alden March Bioethics Institute ved Albany Medical College. Alden March Bioethics Institute er en internationalt anerkendt leder inden for voksende område bioetik, og dets uddannelsesprogrammer samler fremragende lærere, innovative forskere, fremragende studerende, den nyeste undervisningsteknologi og et intensivt klinisk etikprogram.

MS i bioethics er designet til dem, der ønsker at sætte bioethics i arbejde i deres egen professionelle karriere. Albany Medical College er bekvemt placeret direkte på tværs af gaden fra Albany Law School , som giver lovstuderende en enestående mulighed for regelmæssigt at deltage i kliniske runder, etiske konsultationer og uddannelsesmæssige sessioner.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
80 New Scotland Avenue
Albany, New York, 12208-3494 US