Abraham Lincoln University

Online Law School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Abraham Lincoln University er en online institution giver nationalt akkrediteret Juris Doctor, Associate, bachelor, kandidat- og diplom / certifikat programmer.

ALU s online grad spor er praktisk og økonomisk overkommelig, ved hjælp af avanceret, let at lære, interaktiv teknologi. Tjen din uddannelse helt online i loven, strafferet, business, it, advokatfuldmægtig undersøgelser, og mere.

Tjen din online Law Degree

ALU er en af ​​de øverste Californiens lovskoler leverer en fuldt online Juris Doctor grad - vi er et stolt pioner i juridiske uddannelse afstand. ALU er registreret med Det Bar eksaminatorer i staten Bar of California i ikke godkendte fjernundervisning skole kategori.

ALU Online University: Care, Connect, Opret ALU mission er at skabe muligheder for livslang læring for studerende, der kan være underbetjente af de traditionelle uddannelsesinstitutioner.

Målet med hver ALU fakultet & medarbejder er at levere engagerende, relevant instruktion og ægte, personlig støtte til de studerende. Instruktører omsorg om elevernes unikke omstændigheder. ALU forbinder med studerende ved at tilbyde en følelse af tilhørsforhold og fejre studerende succes og bidrag til samfund, vi betjener. Vi er stolte af vores frafald og vores alumni relationer.

Abraham Lincoln University inspirerer og opmuntrer vores studerende at erobre udfordringer og nå deres fulde potentiale ved at nå deres mål i en akademisk fællesskab af livslang læring. Ved at gøre det, vi forbedre og bidrage til vores samfund og skabe den fremtid, vi søger.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Law Diplomas » Se Law Juris Doctor » Se Online DBA » Se Online BBAs » Se Online BAs » Se Online MBA » Se Online Certificates » Se Online Diplomas » Se Online BScs » Se Online MSc » Se Associate of Science » Se Associate of Arts » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Online diplom i paralegal undersøgelser programmet

Online Deltid 2 semestre September 2019 USA Los Angeles

Den Diplom i Paralegal Studies program giver fundamentet inden for loven nødvendig for at opnå en entry level position som en juridisk assistent eller advokatfuldmægtig i en lov-relaterede indstilling. Vores online på on-campus klasser giver en accelereret læringsmiljø inden for paralegal undersøgelser. Paralegal studerende får en elev-konto med Westlaw og blive effektive i at udføre online lovligt ... [+]

Online Diplom i Paralegal Studies Program

Den Diplom i Paralegal Studies program giver fundamentet inden for loven nødvendig for at opnå en entry level position som en juridisk assistent eller advokatfuldmægtig i en lov-relaterede indstilling. Vores online på on-campus klasser giver en accelereret læringsmiljø inden for paralegal undersøgelser. Paralegal studerende får en elev-konto med Westlaw og blive effektive i at udføre online juridisk forskning. Tjen din paralegal grad online og fremme din karriere. Kontakt en ALU indlæggelser repræsentative i dag for at lære, hvordan en online grad i paralegal undersøgelser kan give dig en spændende ny karrierevej for din fremtid.

Programmål Efter en vellykket afslutning af skitseret kurser, vil de studerende være i stand til: Identificer primære og sekundære kilder i loven. Brug forskning værktøjer og teknikker, der er nødvendige for at finde loven. Udarbejde skriftlige juridiske analyse identificerer problemer i en sag, at retsstatsprincippet, ansøgning, modargumenter og konklusioner. Forbered professionelle juridiske dokumenter. Demonstrere kerneviden i følgende retsområder: erhvervsret, strafferet, fast ejendom og kontrakter. Vær forberedt på at tilmelde til Associate af Paralegal Studies eller relateret grad. Forventede Student Learning Outcomes Udvikle kritisk tænkning, analytiske og sociale kompetencer, der gælder for den virkelige verdens problemer Opnå karriere mål og hurtig avancement i advokatfuldmægtig felt og beslægtede områder [-]

Juris Doctor

Juris læge (lov)

Online på universitet Deltid 4 år September 2019 USA Los Angeles + 1 mere

Den Juris Doctor program kræver 140 kvartal enheder, og er afsluttet i løbet cirka fire år. Ved passage af første års Law Students 'Undersøgelse (FYLSX, også kendt som "Baby Bar"), Generelt Undersøgelse (GBX, også kendt som Californien Bar eksamen), evalueringen moralske karakter, den Multistate Professionel Ansvar Undersøgelse (MPRE) , og ikke at være i restance med ... [+]

Juris Doctor Grad

Den Juris Doctor program kræver 140 kvartal enheder, og er afsluttet i løbet cirka fire år. Ved passage af første års Law Students 'Undersøgelse (FYLSX, også kendt som "Baby Bar"), Generelt Undersøgelse (GBX, også kendt som Californien Bar eksamen), evalueringen moralske karakter, den Multistate Professionel Ansvar Undersøgelse (MPRE) , og ikke at være i restance med familien support forpligtelser, ALU kandidater er berettiget til at blive fuldgyldige medlemmer af State Bar i Californien og er berettiget til at praktisere i Californien.

Universitetet giver arbejder voksne med en fokuseret og praktisk online juridisk uddannelse. En væsentlig forskel i ALU pædagogiske model som en online fjernundervisning institution i de tre klassen mulighederne for at forbedre den studerendes læreproces. Studerende kan:... [-]


Videoer