Læs den officielle beskrivelse

Virksomheden

Vi forstår mere end nogen, hvor vigtigt det er for dig at få de rigtige kvalifikationer og til det rigtige tidspunkt. Vi forstår også, at når du har meget at gøre, har du måske ikke altid tid til at gå og gå på college eller endda universitet. Derfor oprettede vi dette websted, så du kan tage hele tiden du har brug for at lære mere om dine valgte emner, samt at kunne gøre det hele hjemmefra.

Vi tror på at styrke befolkningen i dag ved at tilbyde dem muligheder for at udvide og udvide deres viden og færdigheder samt give dem den hjælp og støtte de har brug for for at opnå store ting. Med tusindvis af kurser til rådighed og et hold, der vil gøre næsten alt for dig, er det sikkert at sige, at du ikke vil finde en bedre kursusudbyder på internettet, og vi vil gerne arbejde med dig for at sikre dig, at du får den bedste oplevelse og bedste resultat ud af din uddannelse.

Hvad vi gør

Her på iStudy tilbyder vi en række online-kurser for dem, der ønsker at få nye færdigheder, kvalifikationer og opdatere deres viden. iStudy kurser leveres helt online, gennem den sofistikerede elevindlæringsportal. Den studerendes læring portalen er et online learning management system, der giver eleverne mulighed for at studere for deres kurser online. Denne innovative teknologi betyder, at der ikke er nogen grund til at deltage nogen klasser eller tage fri fra arbejde for at studere.

  • Professionelle akkrediterede kurser

Alle vores kurser leveres i samarbejde med nationalt anerkendte uddelende organer, herunder det, hvad du lærer med os, betyder noget, når det kommer til at nå dine karrieremål.

  • Undersøgelse der passer dig

Du behøver ikke opgive dit job eller dit liv for at få en ny kvalifikation. Du kan lære når som helst, hvor som helst.

Mission

Vores mission er at gøre læring fleksibel, overkommelig og tilgængelig for alle. Derfor gør vi det nemt at studere i dit eget tempo, indstille din egen timeplan og sprede prisen på dit kursus rentefrit. Vi måler vores succes ved vores studerendes succes, så vi er forpligtet til at give dig den ekspertstøtte, du har brug for undervejs. Derfor vælger over 12.000 studerende at studere hos os!

Hvorfor vælge os

Med kurser, der tilføjes hele tiden, er det sikkert at sige, at vi har en passion for hvad vi gør, og det er derfor, vi vil altid gå den ekstra mile for dig og sørge for, at du får den bedste kundeservice rundt hvis du har brug for hjælp til et kursus eller noget andet af den slags. Hvis du har brug for at vide mere om vores kurser, eller hvis du vil finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig så er alt du skal gøre, så lad os vide. Vi hjælper på enhver måde, som vi kan, og dette er kun en af ​​de ting, der hjælper vores team til at adskille sig fra hele vores konkurrence.

Lær når som helst, hvor som helst

Vi ved, at et stigende antal mennesker surfer på nettet på farten ved hjælp af mobile tabletter og enheder. Derfor er vores kurser blevet produceret for at være fuldt kompatible på pc'er, bærbare computere, tabletter, eReaders og smartphones.

Denne skole tilbyder også:

Cursus

iStudy

Beskæftigelse i Storbritannien er en meget lang og kompliceret proces. De fleste virksomheder begynder at rekruttere nye kandidater næsten et år inden startdatoen for et ... [+]

Kursus højdepunkter

UK Employment Law Course er en prisvindende og det bedst sælgende kursus, der har fået CPD Qualification Standards

Det anses for at være et af de perfekte kurser i Storbritannien, der kan hjælpe elever / elever med at blive fortrolig med emnet og få de nødvendige færdigheder til at fungere godt på dette område. Vi har pakket UK Employment Law Course i 9 moduler til at lære dig alt, hvad du behøver for at blive succesfuld i dette erhverv.

For at give dig nem adgang er dette kursus designet til både deltids- og fuldtidsstuderende. Du kan blive akkrediteret om kun 12 timer, 10 minutter timer, og det er også muligt at studere i dit eget tempo.

Vi har oplevet vejledere, som vil hjælpe dig gennem hele kurset på dette kursus og besvare alle dine spørgsmål via e-mail.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk

Diploma

iStudy

For en advokat er det meget svært at styre alle hans / hendes klienter, huske og organisere deres juridiske ting, holde rekord af sagsansøgninger, aftaler og optage alle ... [+]

Kursus højdepunkter

Diplom i juridisk sekretær er en prisbelønnet og bedst sælgende kursus, der har fået CPD Certification

Det anses for at være et af de perfekte kurser i Storbritannien, der kan hjælpe elever / elever med at blive fortrolig med emnet og få de nødvendige færdigheder til at fungere godt på dette område. Vi har pakket Diploma i Juridisk Sekretær i 46 moduler til at lære dig alt, hvad du behøver for at blive succesfuld i dette erhverv.

For at give dig nem adgang er dette kursus designet til både deltids- og fuldtidsstuderende. Du kan blive akkrediteret på bare 1 dag, 3 timer timer, og det er også muligt at studere i dit eget tempo.

Vi har oplevet vejledere, som vil hjælpe dig gennem hele kurset på dette kursus og besvare alle dine spørgsmål via e-mail.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk