York St John University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores strategi

Vi har uddannet og inspireret studerende på vores campus i York siden 1841. Vores succes og resultater gennem årene skyldes delvis vores institutionelle kapacitet til at planlægge effektivt, at fastsætte klare mål og fokusere vores indsats for at nå dem.

2012-15 har været en periode med vækst, succes og øget ekstern anerkendelse af universitetet. Vi har nu flere studerende end nogensinde før, og vores fortsættelses-, opnåelses- og graduate employability satser har sjældent været højere. Vores profil inden for videregående uddannelser øges gennem vores succeser og vores voksende ry for effektiv ledelse og ledelse af universitetet. Vi har arbejdet hårdt på at forbedre vores kurser, faciliteter, akademiske standarder og styring og ledelse.

I tæt samarbejde med vores guvernører og medarbejdere på tværs af universitetet har vi udviklet en ambitiøs og spændende strategiplan for 2015-20. Det er en ramme, der gør det muligt for os at samle, forstå, prioritere og overvåge fremskridt i retning af nøglemål. Gennem implementeringen vil vi placere universitetet for at håndtere turbulens i videregående uddannelser og fortsat tilbyde gode læringsmuligheder for alle vores elever og medarbejdere.

Mission, Værdier og Vision

Vores størrelse, vores stærke samfundsethos og vores personlige tilgang til læring har gjort os til et særligt sted at studere for alle disse år.

Vores studerende og medarbejdere yder et meningsfuldt bidrag til stoffet på universitetet, og vi håber, at deres oplevelser her inspirerer dem til at forme deres samfund i hele deres liv.

Vi tilbyder vores elever og medarbejdere personlige muligheder for at lære og vokse - både akademisk og individuelt - og det understøttes af de høje niveauer af medarbejderinteraktion i vores samfund. Vi er stolte af at identificere og udvikle potentialet hos alle vores elever og medarbejdere.Vores mission

At inspirere vores elever og medarbejdere til at nå deres fulde potentiale, fremme viden og bidrage positivt til verden.Vores værdier

Vi er et inklusiv, innovativt, transformativt og ambitiøst samfund med en stærk følelse af tilhørsforhold.Vores vision

Vi vil være de bedste af Englands små universiteter.

Gennem vores strategi vil vi:

  • Forbedre kvaliteten af den studerendes oplevelse med særlig fokus på læring, undervisning og forskning, så vores kandidater udvikler færdigheder til liv og arbejde.
  • Opmuntre et mangfoldigt og kulturelt rige samfund, der bevarer samfundets opbygning i over 175 år.
  • Lever vækst i vores studie numre - Hjem / EU, international og postgraduate.
  • Sikre vores økonomiske og organisatoriske modstandsdygtighed.

Du kan se vores mission, værdier og vision for dig selv .

Alle, der arbejder her i York St John, spiller en lige stor rolle i vores succes. Så det er op til os alle at respektere vores mission, værdier og vision, dele ansvar og sætte en ære i universitetssamfundet, forbedre måden vi arbejder på, skabe et bedre studiemiljø og bygge videre på vores succes.

Campus og faciliteter

York St John University er et fremragende universitet, kendt for sin akademiske ekspertise og lydhørhed, idet den altid sætter den studerende i centrum for alt det gør. Vores storslåede campus ligger i centrum af den historiske by York.

Vores elleve-acre site på Lord Mayor's Walk er i en fantastisk beliggenhed mod den verdensberømte York Minster over byens mure. Vores prisbelønnede campus har gennemgået en 100 mio. £ transformation i løbet af de sidste 10 år for at sikre, at eleverne nyder godt af det rette miljø for at studere og leve. Oprindeligt bygget omkring en quadrangle, nyere bygninger, herunder De Gray Court og Fountains Learning Center, som huser biblioteket, it-faciliteter og et moderne foredragsteater. Fossbygningen huser vores sportshal, et fysiologisk laboratorium, et biomekaniklaboratorium, et psykologlaboratorium, en fitness suite, fysioterapi laboratorier og generelle undervisningslokaler.

Andre faciliteter omfatter en dansestudie, drama-studie, musikrum (både praktisk og teknisk), tv- og filmproduktionsfaciliteter, redigerings-suiter og dedikerede kunst- og designstudier. Der er en række cateringforretninger, og Students Union har en bar, café, butik og kontorer på campus.

Placeringer

York

Address
Lord Mayor's Walk, York
York, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig