University of London (LLB)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Få en værdsat University of London kvalifikation overalt i verden.

I 1858 blev vi verdens ældste udbyder af fjernundervisning og fleksibel læring, der giver elever adgang til førsteklasses uddannelse i deres hjemlande. Vi er fortsat en global leder inden for fjern- og fleksibel studie med mere end 50.000 studerende i over 180 lande.

Deltag i World Class

Vores verdensomspændende ry er opretholdt af vores 18 medlemsinstitutioner og ni specialiserede forskningsinstitutter. Blandt disse er nogle af verdens højest placerede universiteter, herunder University College London, King's College London og London School of Economics and Political Science.

Disse institutioner giver det akademiske lederskab til vores kurser og sikrer, at kvalifikationerne er værdsat og anerkendt af universiteter, arbejdsgivere og specifikke faglige og lovbestemte organer.

Din succes er bygget på en track record af akademisk ekspertise og integritet. I betragtning af vores medlemsinstitutioners store omdømme og vores kvalitetssikringsprocesser er din University of London-kvalifikation af samme høj standard, uanset hvor du studerer for det.

Afstand, online og fleksibel læring

Hvis du ønsker at udvikle eller ændre din karriere eller forfølge et emne, der inspirerer dig, kan vi tilbyde:

· fleksibilitet

· Studiematerialer

· Læring støtte

· De rigtige kvalifikationer

Du kan også tilmelde dig på et lokalt undervisningscenter, som vi har godkendt til at støtte dit valgte kursus.

Studer i et tempo, der passer dig

Du behøver ikke at sætte dit liv i vente for at studere hos os. Vores fleksible studieperioder - med fuldtids- eller deltidsvalg - giver dig mulighed for at tilpasse dine studier omkring dine familie- og arbejdsforpligtelser.

Undersøg hvor du er

Hvis du rejser til arbejde eller har planer om at flytte i udlandet, skal du ikke bekymre dig - du kan tage dine studier med dig. Du kan også sætte dine eksamener på eksamenscentre over hele verden.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Law LLB »

Studier

Denne skole tilbyder også:

LLB

Bachelor of Laws (LLB)

Online 3 - 5 år November 2019 Det Forenede Kongerige UK Online

Vores verdensklasse LLB har international status. Det har været det første skridt i karriererne hos tusindvis af praktiserende advokater rundt om i verden. [+]

Vores verdensklasse LLB har international status. Det har været det første skridt i karriererne hos tusindvis af praktiserende advokater rundt om i verden.

Kursusstruktur og moduler

Vores LLB er opdelt i ruter. Dit valg afhænger af en række faktorer:

Ønsker du at studere for en kvalificeret lov grad (hvor de fleste af dine moduler er forudindstillet) eller en ikke-kvalificerende grad (som giver dig flere valgmuligheder)?Har du en grad, der gør dig berettiget til Graduate Entry? (Undersøg 9 moduler for at fuldføre, i stedet for de sædvanlige 12.)

Standard adgangsvej - Kvalificerende lovgrad (LLB)

Standard indrejse - Ikke-kvalificeret lovgrad (LLB)

Graduate Entry Route - Kvalificerende Law Degree (LLB)... [-]