Læs den officielle beskrivelse

Vores College of Arts and Law Graduate School er et levende internationalt samfund med over 1500 studerende på universitetsområdet. Vi drager fordel af fremragende forskningsressourcer og et støttende miljø, der giver din forskning mulighed for at blomstre. Beliggende i Arts-bygningen på det største Edgbaston-campus er vores team af faglige og operationelle medarbejdere klar til at tilbyde support og rådgivning, når du har brug for det.

Som kollegium har vi førsteklasses faciliteter, der tilskynder til interaktion mellem discipliner og forskningsområder, så du vil være blandt ligesindede, hvilket giver dig den stimulering, støtte og udfordringer, du har brug for for at få succes.

University of Birmingham

Birmingham udvikler konstant og udvikler sig i sit ønske om at blive et førende globalt universitet. Dette opnås gennem vores forbedrede forskningsevne og rækkevidde; særpræg af vores usædvanlige elevoplevelse bredden og dybden af ​​vores akademiske portefølje vores størrelse og omfanget af vores globale netværk.

Byen Birmingham

Birmingham transformerer ikke længere; det transformeres. Med uafhængige restauranter, butikker og barer i hele centrum og populære distrikter rundt om i byen, er dette nye og livlige Birmingham beliggende mellem lokale markeder, ikoniske bygninger af vores industrielle arv og moderne arkitektur som det nye bibliotek i Birmingham.

Nye barer og butikker åbner ofte, når byen fortsætter med at opbygge sin ungdommelige og unikke identitet. Der er så meget mangfoldighed og historie i Birmingham, at butikkerne, mad og spillesteder afspejler dette. Gamle ikoner som Custard Factory er vært for alternative butikker og barer, kun en kort gåtur fra det berømte engrosmarked for fisk og klude, der alle ligger tæt på den nye Grand Central togstation og shoppingområdet.

Birmingham Law School

I næsten et århundrede har Birmingham Law School føret vejen inden for juridisk uddannelse og forskning. I dag fortsætter vi med at give vores studerende nyskabende, udfordrende og forskningsdrevet uddannelse.

Birmingham LLM tager et år (fuld tid) eller to år (deltid) at gennemføre og involverer studiet af seks specialmoduler og en afhandling. Ansøgere skal have en god bacheloruddannelse i jura eller tilsvarende.

Birmingham LLM giver studerende mulighed for at følge en generel rute, med fuld fleksibilitet i valg af modul, eller følge en af vores specialiserede Pathways . Når de ansøger til Birmingham LLM, behøver de studerende ikke at beslutte, om de ønsker at specialisere sig på dette trin, da Pathway specialiteter kan afgøres, når de studerende starter på kurset.

Shakespeare-instituttet

Shakespeare Institute, der ligger i Stratford-upon-Avon, har været et fyrtårn for internationalt Shakespeare-stipendium siden det blev grundlagt i 1951.

Shakespeare Institute-studerende drager fordel af vores spændende samarbejde med RSC, der har set universitetet blive en grundlægger af det andet sted. Det andet sted er RSC's kreative knudepunkt til repetition, træning, læring og forskning. Vores studerende kan nu få adgang til kreative og undervisningsrum på The Other Place samt ekspertisen fra RSC-kunstnere og praktikere.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLM

University of Birmingham - College of Arts and Law

Birmingham Law School's General LLM giver dig mulighed for at afgøre, hvilke lovområder der er mest relevante for din fremtidige karriere og at vælge moduler, der interes ... [+]

Birmingham Law School's General LLM giver dig mulighed for at afgøre, hvilke lovområder der er mest relevante for din fremtidige karriere og at vælge moduler, der interesserer dig mest. Dette er den ideelle Pathway hvis du ønsker at opnå masterniveau viden og færdigheder uden at begrænse dig til kun en bestemt lovgren.

Denne Pathway giver dig en bred vifte af muligheder i Storbritannien med næsten 35 moduler til rådighed, så du kan skabe en unik grad, der er skræddersyet til dine fremtidige karrieremuligheder.

General LLM Pathway giver dig mulighed for at studere moduler på tværs af hele spektret af tilgængelige emner. Denne Pathway er særligt velegnet til dem, der søger udsættelse for en række juridiske discipliner, hvilket giver dig ekspertise over hele linjen og giver de nødvendige færdigheder og viden til en vellykket juridisk karriere.... [-]

Det Forenede Kongerige Birmingham
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Birmingham - College of Arts and Law

Denne Pathway giver dig mulighed for at udvikle ekspertise inden for en bred vifte af handelsretlige fag, der giver dig et stærkt grundlag for din fremtidige karriere. LL ... [+]

Denne Pathway giver dig mulighed for at udvikle ekspertise inden for en bred vifte af handelsretlige fag, der giver dig et stærkt grundlag for din fremtidige karriere. LLM i handelsret er ideel til de studerende, der ønsker at specialisere sig i engelsk handelsret. Du vil forstå principperne og grundlaget for handelslovgivningen, men også undersøge nøgleaktuelle udviklinger og områder af innovation.

Skolen har et førende ry for ekspertise i sin forskning og undervisning på dette område, og de moduler, der er tilgængelige på LLM i Handelsret, trækker på disse styrker.

Hvorfor studere dette kursusModulvalg - Et af de bredeste udvalg af LLM moduler til rådighed i StorbritannienAnsættelsesegnethed - vores kandidater flytter til en bred vifte af karriere, hvor mange går på arbejde i topskoler og advokatfirmaerProfessionelle links - årlig lovmesse, besøg hos og fra førende firmaermoduler... [-]
Det Forenede Kongerige Birmingham
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Birmingham - College of Arts and Law

LLM i International Commercial Law er ideel til de studerende, der ønsker at specialisere sig i den internationale dimension af handelsret. Du får mulighed for at forstå, ... [+]

LLM i International Commercial Law er ideel til de studerende, der ønsker at specialisere sig i den internationale dimension af handelsret. Du får mulighed for at forstå, hvordan virksomheder opererer internationalt, og hvordan stater og det internationale system regulerer strømmen af ​​handel og finansiering.

De seneste årtier har oplevet enorm vækst i international handel, hvilket øger vigtigheden og fremtrædelsen af ​​international handelsret.

Dette lovområde giver grundlag for internationale forretningstransaktioner og udvikling af internationale markeder. Den stigende relevans af denne Pathway gør det til et glimrende valg for dem, der søger muligheder i kommerciel verden og forståelse for de globale udfordringer, det står overfor.... [-]

Det Forenede Kongerige Birmingham
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Birmingham - College of Arts and Law

Denne Pathway giver dig mulighed for at forstå de komplekse problemer i forbindelse med international handel. I den moderne verden er det afgørende at forstå principperne ... [+]

Denne Pathway giver dig mulighed for at forstå de komplekse problemer i forbindelse med international handel. I den moderne verden er det afgørende at forstå principperne og de vigtigste principper for international handel; såsom told og toldregulering samt forståelse for, hvordan det påvirker samfund, regioner og miljø.

Denne Pathway bygger på vores forskningsstyrker inden for international handelsret, EU-lovgivningen, loven om komparativ regional integration og tværnationale økonomiske forbindelser i bredere grad. Hovedfokus ligger på det multilaterale handelssystem og Verdenshandelsorganisationens lov. Vores moduler giver dig mulighed for at udvikle en dybtgående specialisering inden for nøgle relaterede områder, såsom miljø, offentlige indkøb eller konkurrenceret.... [-]

Det Forenede Kongerige Birmingham
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Birmingham - College of Arts and Law

For dem, der søger en dybere forståelse af de stadig mere globale strukturer, der styrer strafferet, samt de finere spørgsmål, der udfordrer strafferetlige strukturer, ti ... [+]

For dem, der søger en dybere forståelse af de stadig mere globale strukturer, der styrer strafferet, samt de finere spørgsmål, der udfordrer strafferetlige strukturer, tilbyder dette kursus en unik læringsmulighed og er et glimrende valg for dem, der søger lovlige muligheder rundt om i verden.

Denne Pathway bygger på Birmingham Law Schools forskningsstyrker inden for international lov, international humanitær ret, strafferet og retfærdighed og menneskerettigheder, der gør det muligt for eleverne at udvikle ekspertise inden for en bred vifte af relevante internationale juridiske fag.

Du kan studere moduler i international, tværnational og europæisk strafferet og retfærdighed sammen med mere nationalt forankrede specialiteter og en bred vifte af menneskerettighedsmoduler. Gennem vores mangeårige dedikerede mod terrorismemoduler, og de der fokuserer på specifikke teoretiske eller praktiske strafferetlige spørgsmål (lige fra genoprettende retfærdighed til psykisk forstyrrede lovovertrædere) samt vores specialiserede menneskerettighedsmoduler, giver vi vores studerende en unik mulighed for bredt studie og dybtgående specialisering.... [-]

Det Forenede Kongerige Birmingham
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Birmingham - College of Arts and Law

Denne Pathway trækker på vores styrke af forskning inden for international ret, sammenlignende lov og global juridisk teori. Du vil udvikle en mangesidig forståelse af, h ... [+]

Denne Pathway trækker på vores styrke af forskning inden for international ret, sammenlignende lov og global juridisk teori. Du vil udvikle en mangesidig forståelse af, hvordan det internationale system fungerer, men også dets centrale moderne udfordringer og den måde lov og regulering adresserer dem på.

Denne Pathway trækker på vores styrke af forskning inden for international ret, sammenlignende lov og global juridisk teori. Du vil udvikle en mangesidig forståelse af, hvordan det internationale system fungerer, men også dets centrale moderne udfordringer og den måde lov og regulering adresserer dem på. Der vil være mulighed for at fokusere på kritiske globale spørgsmål, herunder strømmen af international handel eller energiforsyning, men også globaliseringen af kriminalitet og terrorisme og de deraf følgende konsekvenser for menneskerettigheder og international udvikling mere generelt.... [-]

Det Forenede Kongerige Birmingham
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Birmingham - College of Arts and Law

Denne Pathway trækker på Birmingham Law Schools mangeårige forskningsstyrker inden for strafferet og strafferet. Straffelov er bekymret for statens mest potentielt invasi ... [+]

Denne Pathway trækker på Birmingham Law Schools mangeårige forskningsstyrker inden for strafferet og strafferet. Straffelov er bekymret for statens mest potentielt invasive påstand om myndighed: Hvis du ikke overholder loven, bliver du straffet. Denne Pathway giver en holistisk analyse af den kriminelle proces gennem en analyse af loven, dens filosofiske grundlag og dens funktion i praksis.

Studerende kan studere for at opnå et bredt overblik over strafferetlige processer eller specialisere sig i forskellige aspekter, der er så forskellige som grundlag for teorier, politiarbejde, sundhedsmæssige aspekter af strafferet eller også internationale aspekter af retshåndhævelsessamarbejdet. Mange moduler er oprettet og undervises af ledende lærde inden for det pågældende felt, og eleverne nyder godt af tæt kontakt med forskere.... [-]

Det Forenede Kongerige Birmingham
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Birmingham: Your City; Your Home

The Birmingham LLM