University of Birmingham - College of Arts and Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores College of Arts and Law Graduate School er et levende internationalt samfund med over 1500 studerende på universitetsområdet. Vi drager fordel af fremragende forskningsressourcer og et støttende miljø, der giver din forskning mulighed for at blomstre. Beliggende i Arts-bygningen på det største Edgbaston-campus er vores team af faglige og operationelle medarbejdere klar til at tilbyde support og rådgivning, når du har brug for det.

Som kollegium har vi førsteklasses faciliteter, der tilskynder til interaktion mellem discipliner og forskningsområder, så du vil være blandt ligesindede, hvilket giver dig den stimulering, støtte og udfordringer, du har brug for for at få succes.

University of Birmingham

Birmingham udvikler konstant og udvikler sig i sit ønske om at blive et førende globalt universitet. Dette opnås gennem vores forbedrede forskningsevne og rækkevidde; særpræg af vores usædvanlige elevoplevelse bredden og dybden af ​​vores akademiske portefølje vores størrelse og omfanget af vores globale netværk.

Byen Birmingham

Birmingham transformerer ikke længere; det transformeres. Med uafhængige restauranter, butikker og barer i hele centrum og populære distrikter rundt om i byen, er dette nye og livlige Birmingham beliggende mellem lokale markeder, ikoniske bygninger af vores industrielle arv og moderne arkitektur som det nye bibliotek i Birmingham.

Nye barer og butikker åbner ofte, når byen fortsætter med at opbygge sin ungdommelige og unikke identitet. Der er så meget mangfoldighed og historie i Birmingham, at butikkerne, mad og spillesteder afspejler dette. Gamle ikoner som Custard Factory er vært for alternative butikker og barer, kun en kort gåtur fra det berømte engrosmarked for fisk og klude, der alle ligger tæt på den nye Grand Central togstation og shoppingområdet.

Birmingham Law School

I næsten et århundrede har Birmingham Law School føret vejen inden for juridisk uddannelse og forskning. I dag fortsætter vi med at give vores studerende nyskabende, udfordrende og forskningsdrevet uddannelse.

Birmingham LLM tager et år (fuld tid) eller to år (deltid) at gennemføre og involverer studiet af seks specialmoduler og en afhandling. Ansøgere skal have en god bacheloruddannelse i jura eller tilsvarende.

Birmingham LLM giver studerende mulighed for at følge en generel rute, med fuld fleksibilitet i valg af modul, eller følge en af vores specialiserede Pathways . Når de ansøger til Birmingham LLM, behøver de studerende ikke at beslutte, om de ønsker at specialisere sig på dette trin, da Pathway specialiteter kan afgøres, når de studerende starter på kurset.

Shakespeare-instituttet

Shakespeare Institute, der ligger i Stratford-upon-Avon, har været et fyrtårn for internationalt Shakespeare-stipendium siden det blev grundlagt i 1951.

Shakespeare Institute-studerende drager fordel af vores spændende samarbejde med RSC, der har set universitetet blive en grundlægger af det andet sted. Det andet sted er RSC's kreative knudepunkt til repetition, træning, læring og forskning. Vores studerende kan nu få adgang til kreative og undervisningsrum på The Other Place samt ekspertisen fra RSC-kunstnere og praktikere.

Placeringer

Birmingham

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig