Læs den officielle beskrivelse

Få et værdsat kvalifikation fra overalt i verden

Uanset din placering, kan du få et værdsat kvalifikation fra University of London ved at studere med University of London internationale programmer.

The University of London International Academy samarbejder med 11 gymnasier fra University of London for at tilbyde fleksible og fjernundervisning programmer i hele verden.

"Møde lignende-orienterede personer, der arbejder gennem spørgsmål sammen, udvide vores horisont, bygge forhåbninger og drømme -. Der er uvurderlig" Olga Zhukova MBA-studerende - University of London International programmer - taler om MBA plenarforsamlingen.

Globale ledere i fjernundervisning

Siden stiftelsen i 1858 University of London International programmer har beriget livet for tusindvis af studerende over hele kloden. Det er blevet en global leder inden for afstand og fleksibel undersøgelse med mere end 54.000 studerende i over 180 lande.

Form verden

Tidligere studerende og tidligere studerende har været med til at forme verden. Ikke alene har de overvinde mange personlige hindringer for at studere, men de har også vundet Nobelpriser, reguleret lande og skriftlige store værker af litteratur.

Et program, der passer til dig

Uanset om du er en bachelor eller en professionelt udseende til at tage din karriere til det næste niveau, University of London International programmer har et program, der passer til dig.

Du kan vælge mellem mere end 100 grader, diplomer, certifikater og enkelte moduler på bachelor eller kandidatniveau. Hvis du ønsker at skifte karriere, vores fleksible studiemetoder betyder, at du kan forbedre dine færdigheder uden at opgive dit nuværende job.

Distance, online og fleksibel læring

Hvis du ønsker at få en kvalifikation, der vil hjælpe dig med at udvikle eller ændre din karriere, eller hvis du er interesseret i at dykke ned i et emne, der inspirerer dig, vi kan tilbyde:

fleksibilitet undervisningsmaterialer støtte til læring og kvalifikationer.

Undersøgelse i et tempo, der passer dig

Du behøver ikke at sætte dit liv på hold for at studere. Vores fleksible studieperioder - med muligheder for fuld tid eller deltid undersøgelse - giver dig mulighed for at passe dit studie omkring din familie og arbejdsmæssige forpligtelser.

Undersøgelse uanset hvor du er

Hvis du rejser til arbejde eller har planer om at flytte i udlandet, så fortvivl ikke - du kan tage dine studier med dig takket være vores online læringsmiljø. Du kan også sidde dine eksamener ved eksamen centre rundt om i verden.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLM

University of London LLM

Få et prestigefyldt universitet London LLM ved fjernundervisning Den LLM (Master of Laws) er en internationalt anerkendt postgraduat uddannet jurist, der kan sammenlignes ... [+]

Få et prestigefyldt universitet London LLM ved fjernundervisning

Den LLM (Master of Laws) er en internationalt anerkendt postgraduat uddannet jurist, der kan sammenlignes med en MBA i forretning og forvaltning.

Værdifulde for både juridiske og ikke-juridiske erhverv

En værdifuld kvalifikation for både juridiske og ikke-juridiske erhverv, University of London International programmer LLM, studerede ved fjernundervisning, tilbyder bredde og fleksibilitet, så du kan skræddersy din LLM grad til at opfylde dine personlige og faglige interesser, uden nødvendigvis har specialiseret sig i en retsområde.

Dette LLM ved fjernundervisning tilbyder en af ​​de bredeste valg af moduler på det globale marked, herunder: Erhvervs- og selskabsret [LLM med speciale i erhvervs- og selskabsret kursus side] International Business Law [LLM med speciale i International Business Law kursus side] Human Rights Law [LLM med speciale i Human Rights Law kursus side] International Dispute Resolution [Specialisering fordeling: International Dispute Resolution] Folkeret [Specialisering fordeling: folkeret] Maritime Law [Specialisering fordeling: Maritime Law] Bank- og finansieringsret [Specialisering fordeling: Bank- og finansieringsret] Adgang og valg ... [-]
Det Forenede Kongerige London
August 2019
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk