University of Law GDL Courses

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

OM LOVENS UNIVERSITET

Lawsuniversitetet er en af ​​Storbritanniens længst etablerede specialiserede udbydere af juridisk uddannelse. Vi kan spore vores oprindelse til 1876 med dannelsen af ​​førende tutorial firma Gibson

Med en rig arv og et ry for innovation og moderne undervisningspraksis arbejder vi løbende på at udvikle de bedste juridiske sind.

Hvad gør os forskelligt

Hvad der virkelig skiller os fra andre universiteter er det ledende princip, at de nuværende og fremtidige advokater, vi underviser, kun bør lære i en realistisk, professionel og moderne sammenhæng med masser af praktisk, interaktivt engagement. Derfor holder vi vores kontakt timer høje og vores undervisningsgrupper små.

INNOVATION OG KONTEMPORÆR

UNDERVISNINGSPRAKSIS

Alle vores kurser - fra vores bachelor-lov grader til vores mangfoldige udvalg af postgraduate kurser og faglige udviklingsprogrammer - er designet med en unik, varieret og innovativ læring tilgang, der har vist sig at levere selvstændige advokater, der kan konkurrere i den verden i hurtig forandring af juridiske tjenester. Med fokus på at udvikle færdigheder i problemløsning, vægtning af argumenter, kritisk tænkning og kommerciel bevidsthed, er vores kurser designet til at forberede dig på de virkelige udfordringer i arbejdslivet.

KRAFTFUL TILSLUTNING

Vores track record of excellence inden for læring og udvikling har hjulpet os med at etablere globale forbindelser inden for markedet for juridiske tjenester. Derfor arbejder mange førende globale advokatfirmaer udelukkende med os for at udvikle deres folk, og hvorfor juridiske arbejdsgivere af alle typer ønsker at møde vores studerende. Det er også grunden til, at lovskoler og faglige organer rundt om i verden vælger at indgå strategiske alliancer med os.

FORSTÅELSE AF LOVEN

Juridisk Universitet er en internationalt anerkendt ekspert inden for loven. I stedet for at fokusere på akademisk forskning er vores mål at være tanke ledere i de spørgsmål, der har betydning for advokatfirmaet og den næste generation af praktiserende advokater. Vores kurser tager et indgående kig på lovens nøgleområder og giver et bredere overblik over retssystemet for bedre at kontekstualisere det, der læres.

De mest erfarne vejlederne

Over 250 af vores vejledere er kvalificerede advokater, mange stadig i praksis, og alle har stor praktisk erfaring, som de kan videregive til vores studerende. Vi lette denne proces med høje niveauer af kontakt til studievejleder og små klassestørrelser - en af ​​grundene til, at mange advokatfirmaer insisterer på, at deres praktikanter studerer hos os.

FOKUSERET PÅ ANSVAR

Vi fokuserer udelukkende på praktikbaseret træning og giver eleverne adgang til vores ekspertlovgivningsservice og juridiske ledighedsdatabase, så snart de accepterer et sted hos os. Studerende har også gavn af vores banebrydende og prisbelønnede pro bono-programmer, som giver dem mulighed for at få værdifuld arbejdserfaring ved at hjælpe ægte kunder fra lokalsamfundet.

WIDEN ACCESS

Vi tager vores ansvar for at udvide adgangen til advokatret seriøst og tilbyde en bred vifte af stipendier til at hjælpe talentfulde juridiske universitetsstuderende til at finansiere deres juridiske uddannelse og nå deres karriereambitioner.

Placeringer

Birmingham

Address
Birmingham, England, Det Forenede Kongerige

Bristol

Address
Bristol, England, Det Forenede Kongerige

Chester

Address
Chester, England, Det Forenede Kongerige

Guildford

Address
Guildford, England, Det Forenede Kongerige

London

Address
London, England, Det Forenede Kongerige

London

Address
London, England, Det Forenede Kongerige

Exeter

Address
Exeter, England, Det Forenede Kongerige

Leeds

Address
Leeds, England, Det Forenede Kongerige

Manchester

Address
Manchester, England, Det Forenede Kongerige

UK Online

Address
UK Online, Det Forenede Kongerige

Læsning

Address
Læsning, England, Det Forenede Kongerige

Liverpool

Address
Liverpool, England, Det Forenede Kongerige