Læs den officielle beskrivelse

University of Hull blev dannet i 1927, hvilket gjorde os til det 14. ældste universitet i England. Med en stolt historie med akademisk ekspertise og med at skabe og inspirere livsskiftende forskning, tilbyder vi den perfekte kombination af arv og højteknologi, alt sammen i en venlig og overkommelig studentby.

Ekspertise inden for undervisning og forskning

Hull vandt en sølvpris i regeringsrammen for uddannelsesekspertise (TEF 2018), der anerkender ekspertise i undervisning og læring i britiske universiteter og colleges og har specialiseret sig i en bred vifte af højkvalitets undervisere undervist kurser og postgraduate forskning.

Vi er blandt de top 50 universiteter til forskningskraft (REF 2014) og utroligt ambitiøse over vores forskningsdagsorden. Vi tager de store globale udfordringer op - fra sundhed til levesteder, fra mad til oversvømmelse og fra forsyningskæder til slaveri. Vores syv forskningsinstitutter samler ekspertise fra alle hjørner af universitetet, og vores forskere samarbejder med centrale partnere og interessenter for at levere forskning, der er til gavn for alle, og former og informerer fremtidig politik.

Internationale studerende

Med studerende fra mere end 100 lande over hele verden, der vælger at studere på Hull, er vi en virkelig global institution. Imponerende 97,9% af vores internationale studerende går på arbejde eller yderligere studier inden for seks måneder efter eksamen (HESA 2018).

Der er ofte muligheder for at møde personale fra vores universitet i dit hjemland. For at finde ud af, hvornår vi besøger næste, kan du tjekke din landside på vores websted.

Campus og studerendes liv

Vi har investeret 300 millioner pund på nye faciliteter, herunder et bibliotek i verdensklasse, en avanceret koncertsal, studerende på campus og nye sportsfaciliteter. Her finder du alt hvad du har brug for for at studere, leve og socialisere - fra alsidige arbejdsområder til en prisbelønnet karriereservice - alt sammen på et websted. Vores prisbelønnede studentforening - med mere end 150 samfund og sportsklubber - og vores studiestøtteteam - rådgivning om spørgsmål som sundhed og velvære, penge, læringsstøtte - hvilket sikrer, at du får mest muligt ud af alt, hvad universitetet har at tilbyde.

Udforsk den virtuelle tour for at se vores smukke, grønne campus for dig selv!

122372_InternationalStudentAmbassadorsSatChattingonGrass-219crop.jpeg

Vi er også det eneste universitet, der er en officiel partner for Team GB. Dette eksklusive seks-årige partnerskab vil gavne vores studerende, der præsenterer muligheder for fælles forsknings- og virksomhedsprojekter og karriereøkonomiske muligheder.

Gebyrer og finansiering

Studieafgift varierer for forskellige kurser og programmer, se vores hjemmeside for mere information samt vores sider om stipendier og stipendier og internationale stipendier.

Adgangskrav

Vi accepterer en række internationale kvalifikationer for at finde ud af om vores adgangskrav på vores bachelor- og postgraduate kursus sider.

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, og du har brug for mere støtte, før du studerer hos os, tilbyder vi præsessionelle engelsk sprogkurser på forskellige niveauer.

Hvis du ønsker mere information om dette program fra University of Hull bedes du udfylde formularen og læse vores privatlivspolitik .

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLB

University of Hull

Lær at tænke som en advokat og opdage dine talenter til at argumentere, skrive og tænke kritisk. ... [+]

Kursusoversigt

Undersøg ved et traditionelt universitet med rød mursten, hvor loven er blevet undervist siden 1927. Dette praktiske program giver grundlaget for juridisk viden, der kræves, hvis du har til hensigt at gå i praksis.

Mulighederne for at opnå praktiske færdigheder inkluderer betalte sommerpraktikophold hos et specialiseret lokalt advokatfirma, radar og mini-pupillages, der køres i partnerskab med Wilberforce Chambers, som tilbyder oplevelsen af det arbejde, der udføres af barristers.

Du får også chancen for at hjælpe offentligheden med reelle juridiske problemer gennem vores Law Clinic-modul.

Hvordan skal du studere

Gennem hele din grad forventes du at studere i 1.200 timer om året. Det er baseret på 200 timer pr. 20 kreditmodul. Og det inkluderer planlagte timer, tid til placering og uafhængig undersøgelse. Hvordan denne tid fordelt på hver af disse varierer hvert år og afhænger af det kursus og de moduler, du studerer.... [-]

Det Forenede Kongerige Hull
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Cottingham Road
HU6 7RX Hull, England, Det Forenede Kongerige