Ulearn

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Ulearn Universe

Ulearn har samarbejdet med over 100 universiteter i England, USA og Canada.

Ulearn Universet inkluderer prestigefyldte universiteter i Storbritannien, der tilbyder hundreder af kurser, inklusive de mest efterspurgte, karrierefokuserede kurser, der panorerer gennem de mest populære domæner.

Ulearn - Investering i fremtiden

Ulearn er blevet oprettet for at imødekomme behovene for online-læring i uddannelsessektoren. Vi tilbyder en omfattende portefølje af tjenester til udbydere af videreuddannelse samt arbejder direkte med studerende og arbejdsgivere, der tilbyder uddannelse og erhvervsuddannelse af høj kvalitet.

Vi har specialiseret os i innovativ træning i det sidste årti, hvor vi leverer lærepladser, NVQ'er, læse- og læseevne-kvalifikationer, certifikatprogrammer og korte kurser, der imødekommer behovene hos arbejdsgivere og enkeltpersoner, der er interesseret i at opskalere og udvide deres videnbase.

Vores programmer er designet til at supplere arbejdsgivernes eksisterende uddannelsestilbud og forbedre hver enkelt lærers viden og færdigheder ved at vurdere deres kernekompetencer i forhold til nationale standarder. Med et team hentet fra uddannelses- og branchenbaggrund har vi den rette blanding af akademisk og praktisk erfaring til at levere ekstraordinære tilpassede træningsløsninger til arbejdsgivere og studerende, mens vi støtter FE-udbydere til at opfylde kritiske mål.

Uddannelsesservice

Ulearn sigter mod at hjælpe potentielle studerende med at træffe de rigtige valg for deres fremtid. Vi leverer en enestående uddannelsesmæssig oplevelse for at hjælpe dig med at lykkes i en hurtigt bevægende, globalt konkurrencedygtig verden, mens du studerer.

Ulearn Advantage

Hvis du gerne vil studere på universitetet i hjertet af byen, der fokuserer på at ændre verden til en bedre morgendag, vælger du det rigtige sted. Vi bruger ikke specielle formler til at vælge studerende. Vi ser på hver enkelt ansøgers ansøgning, akademisk og personlig, til at vælge studerende, der passer til vores samfund med en bred vifte af baggrunde.

Ulearn Uddannelse - Partnerskaber

Ulearn Education er en uddannelsesformidler og er stolt af at meddele, at vi arbejder tæt sammen med DMU for at lette universitetspartnerskaber.

Ulearn Education har en bred vifte af kontakter på forskellige universiteter for videregående uddannelser over hele verden, herunder Storbritannien og planlægger at opbygge globale partnerskaber gennem samarbejde med ligesindede institutioner over hele verden. Partnerskaber forbedrer dit globale brand og fremskynder din vækst.

Partnerskaber kan involvere en række aktiviteter, såsom fælles forskning , fortsat faglig udvikling, fakultets- eller studerendes udveksling, kulturelle møder eller undervisningsinitiativer .

For nylig havde rektor og justitssekretær for ”University of The Gambia” og rektor ved University of Sialkot et formelt møde med partnerskabsafdelinger i DMU, og begge parter udtrykte eksplicit intention om at deltage i GPA (General Progression Agreement) og TNE ( Innovativ tværnational uddannelse).

122178_ScreenShot2019-10-03at9.59.57PM.png 122179_ScreenShot2019-10-03at10.00.09PM.png

Ulearn - Din venlige admission manager

Ulearn vil dedikere en venlig rådgiver, der har ekspertise i håndtering af studerendes optagelser og andre studerendes krav.

Vi i Ulearn hjælper dig med at bevæge dig problemfrit ind på dit universitet - fra at organisere IELTS-uddannelse, til studentervisum, optagelsesformaliteter og også indkvartering. Vi har god erfaring med at hjælpe studerende med at sikre et sæde på det bedste universitet i England og hjælper også med at færdiggøre et studerende-venligt og budgetplads til indkvartering.

Du modtager support allerede inden du ankommer, hvilket hjælper dig i optagelsesprocessen. Vores studenttjenesteteam er altid klar til at hjælpe dig med al den hjælp, du har brug for ved optagelser eller enhver forespørgsel, du måtte have. Vi arrangerer også campusture, hvis du gerne vil have en førstehåndsoplevelse af universitetet, før du ansøger.

Med akademisk, følelsesmæssig og praktisk støtte fra Ulearn vil du være i stand til at udføre dit bedste og fokusere fuldstændigt på dine studier.

Hvordan Ulearn kan hjælpe

Vores team af venlige internationale rådgivere vil udvide al den hjælp, du har brug for til at tilpasse dig studerendes liv i England. De vil rådgive dig om personlige eller velfærdsmæssige forhold i forbindelse med indvandring, afslutte dit ophold, komme i kontakt med andre studerende fra det samme universitet

Ulearn rådgivere er også eksperter i at give dig information og rådgivning i en lang række spørgsmål, lige fra åbning af en bankkonto, studiekort, stipendier og stipendier, registrering hos en læge og finde vej.

Hvis du har brug for førstehåndserfaring fra universitetet, før du tilmelder dig, arrangerer vi også venlige universitetsture, så du kan gå rundt på universitetsområdet og få førstehåndserfaring om universitetscampus, bibliotek og tale med studerende, der studerer på universitetet .

Placeringer

Halifax

Address
The Elsie Whiteley Innovation Centre
Hopwood Lane

HX1 5ER Halifax, England, Det Forenede Kongerige