Læs den officielle beskrivelse

Juridisk Universitet har campuser i London, Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, Manchester og Nottingham, samt vores GDL og LPC kurser undervises i University of Exeter, University of Reading og University of Liverpool, og vores LPC kursus bliver også undervist ved University of East Anglia fra september 2019. Tidligere College of Law blev vi tildelt universitetsstatus i november 2012. Vores Business School opererer ud af University of Law campusser i London Bloomsbury, Birmingham, Leeds og Manchester.

Hvad der virkelig skiller os fra andre universiteter er vores overbevisning om, at vores studerende skal lære i en realistisk, professionel og moderne sammenhæng. Vi fokuserer på træningsbaseret træning og giver eleverne adgang til vores omfattende karriere- og job ledige database, så snart de accepterer et sted hos os. Gennem vores pro bono-program kan jurister studere deres færdigheder ved at arbejde på virkelige sager, inden de uddanner.


Flere campusser i hele Storbritannien:

Med campuser baseret på otte af Storbritanniens mest pulserende og interessante byer tilbyder universitetet for lov et varieret udvalg af steder at studere i. Alle er tæt på blomstrende handelscentre, advokatfirmaer og transportforbindelser. Vi tilbyder også forskellige kurser online.

For kurser i politi og kriminologi: Du kan vælge mellem op til otte campusser i otte byer i hele Storbritannien. Vi har også vores unikke switching facilitet *, som giver studerende på LLB-studerende mulighed for at vælge at studere på en, to eller flere campuser for at prøve livet i forskellige byer under deres studier (* T


Innovativ undervisning:

Vi specialiserer os i at undervise og fokusere vores energi på at udvikle innovative, yderst effektive undervisnings- og læringsmetoder, der uddanner eleverne til deres professionelle karriere. Vi har mere end 250 kvalificerede og erfarne advokater, barristers og dommere som vores vejledere, så vi kan hjælpe dig med at udvikle de praktiske færdigheder, der kan gøre hele forskellen, når du starter din karriere i loven.


Karriere og beskæftigelsesegnethed:

Vi har en af de største juridiske karrierer og beskæftigelsestjenester i Storbritannien, med et team på over 30 eksperter.

Retsuniversitetets dedikerede beskæftigelsesservice giver eleverne adgang til arbejdserfaring og bonusser og ledige stillinger, så snart de accepterer deres sted. Resultatet er fremragende beskæftigelsesstatistik:

· 92% af vores fuldtids UK LLB studerende, der blev gradueret i 2017, sikrede ansættelse eller videreuddannelse inden seks måneder efter, at de havde gennemført deres kursus.

Støttende miljø:

Vi tilstræber at støtte flere elever fra mange forskellige baggrunde end nogensinde før for at nå deres karrieremæssige ambitioner. Derfor tilbyder vi et omfattende udvalg af stipendier og lov stipendier, herunder lovserfaring erfaring med en betydelig fond til rådighed på tværs af vores kurser .

Alle studerende får mulighed for at udnytte vores faciliteter og tjenester fuldt ud.

Handicap Support Service er dedikeret til at håndtere eventuelle krav, du måtte have under dine studier, herunder midlertidig assistance på grund af skade eller sygdom.

Vores omfattende og erfarne Employability Service giver dybdegående hjælp med CV-skrivning, interviewteknikker og generel karrierevejledning samt tilbyder et væld af muligheder for at øge din erfaring og færdigheder. I mellemtiden giver vores pro bono klinikker dig mulighed for at arbejde med praktiserende advokater om rigtige juridiske sager, mens du studerer.

Bibliotek og studiefaciliteter:

Vores veludstyrede it-suiter, omfattende lovbiblioteker, stille studieområder og livlige sociale steder imødekommer alle dine studiebehov. Vores bibliotekstjeneste giver adgang til over 20.000 ebøger på og off-campus for at finde det, du har brug for, når du har brug for det.

Studieliv:

Du vil nyde en række interaktive og livlige aktiviteter både inde og uden for klasseværelset. Erhvervsspil, mockforsøg og forhandlingskonkurrencer er blot nogle af de praktiske øvelser, du vil deltage i for at udvikle dine juridiske færdigheder. I din fritid kan du deltage i en række klubber og samfund, sportshold og fundraisingskomitéer, eller endda starte din egen samt nyde den mere afslappede side af det studerendes sociale liv.

Studentforening:

Alle studerende er automatisk medlemmer af universitetets studentforening (SA). SA har til opgave at forbedre din elev og akademiske erfaring ved at have en stærk repræsentation af studentkohorten.

Der er en bred vifte af klubber og samfund på tværs af hvert af vores campusser, der forvaltes af SA. Her er blot nogle eksempler på de klubber, vi har kørt for nylig:

· Adventure Sports Club

· Cake Club

· Charities Society

· Fodbold

· Kvinders netværk

· Yoga

Kurser:

Grundlov, politi og kriminologi:

Vores grundkursus LLB kurser kombinerer akademisk rigor med praktiske juridiske færdigheder for at give dig det nødvendige fundament til at starte din rejse i en række karriere.

Over 90% af vores LLB vejledere er kvalificerede advokater, der giver omfattende praktisk erfaring til dine studier. Vores kurser er tilgængelige som fuld tid, accelereret eller online kurser, så du kan vælge den undersøgelsesmetode, som bedst passer til dine behov. Mange af vores kurser leveres også med en Foundation Year option. Derudover tilbyder vi nu bacheloruddannelser i politi og kriminologi.

International Leadership Summer School, Berlin:

Som led i vores fortsatte engagement i at understøtte dine ambitioner tilbyder vi vores 2019 bachelorstuderende mulighed for at deltage i vores internationale lederskole sommerskole i Berlin, hvor du kan udvikle vigtige beskæftigelsesevner og udforske denne spændende by med dine kolleger ULaw studerende.

Dette er åbent for alle juridiske universiteter og ULaw Business School bachelorstuderende. Hvis du ansøger om at starte dine studier med os i september 2019, på et treårigt kandidatuddannelse, vil du kunne ansøge om vores lederskole sommerskole i slutningen af dit andet studieår. Yderligere oplysninger findes på Juridisk Universitets hjemmeside, besøg: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/.


Adgangskrav og gebyrer:

Adgangskrav og gebyrer varierer efter kursus - for mere information om adgangskrav, gebyrer, finansieringsmuligheder og stipendier og stipendier, besøg universitetets juridiske hjemmeside.

Internationale studerende:

Hvis du studerer ved Juridisk Universitet, deltager du studerende fra over 120 forskellige nationaliteter, som bidrager til et blomstrende internationalt samfund i hele vores campus.

Vi har et team til support for studerende, der er her for at give velfærdsrelateret rådgivning og vejledning; og oplysninger om visa krav kan findes på juridisk universitet hjemmeside.


Indkvartering - Undergraduate:

For vores bachelorstuderende har vi arrangeret indkvartering med specialiserede britiske studentboliger, for at sikre, at du har et behageligt sted at bo, mens du studerer hos os. Indkvartering er normalt i delte lejligheder eller i nogle tilfælde selvstændige studioer.

For bachelorstuderende garanterer vi dig et tilbud om indkvartering i det første år af din uddannelse, hvis du har accepteret os som dit faste valg og ansøgt om overnatning senest den 30. marts i indgangsåret ( T


Åbne dage og begivenheder:

Vores åbne dage er en fantastisk måde at finde ud af om vores kurser, se vores faciliteter og møde vores vejledere og nuværende studerende. Der vil være samtaler, smagssessioner og ture, og du får mulighed for at stille dine spørgsmål. Vi vil gøre din dag så interessant og interaktiv som muligt.

Fra tid til anden tilbyder vi også online åbne dage til vores kurser. Så hvis du ikke kan gøre det til en af vores åbne dage på campus, har du stadig mulighed for at finde ud af, hvad det er at studere ved Law of Law, og stille dine spørgsmål online.

For internationale studerende kan du måske finde ud af mere om at studere hos os ved at besøge os på et oversøisk arrangement.

Britiske steder:

Undergraduate Law kurser er tilgængelige på op til otte campusser: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, London Bloomsbury, Manchester og Nottingham. Kurser tilgængelige varierer efter sted.

Yderligere oplysninger om alle vores placeringer findes på Juridisk Universitets hjemmeside, Locations side.

University of Law

133 Great Hampton Street

Birmingham

B18 6AQ

University of Law

Temple Circus

Temple Way

Bristol

BS1 6HG

University of Law

Christleton Hall

Pepper Street

Christleton

Chester

CH3 7AB

University of Law

Braboeuf Manor

Portsmouth Road

Guildford

Surrey

GU3 1HA

University of Law

15-16 Park Row

Leeds

LS1 5HD

University of Law

14 butiksgade

London

WC1E 7DE

University of Law

2 New York Street

Manchester

M1 4HJ

University of Law

1 Royal Standard Place

Nottingham

NG1 6FS

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLB

The University of Law Undergraduate Programmes

En Dual Degree Med IE University, Spain. Et fireårigt program. Du vil opleve en virkelig international læringserfaring, der kombinerer at studere i tre år med IE Universi ... [+]

LL.B Civil og engelsk lov

En dobbelt grad med IE University, Spanien. Et fire-årigt program. Du vil opleve en virkelig international læringserfaring, hvor du studerer tre år med IE University og et fjerde år på University of Law. Succesfulde studerende tildeles både en kvalificerende spansk lovgrad og en kvalificerende ret i England og Wales. Dual-LLB hjælper dig med at udvikle en enestående profil og sætte dig på en vej til at blive en international advokat. Alle ansøgninger indgives direkte til IE University.

Kursus krav

Kontakt IE for adgangskrav - en online-ansøgning med en optagelsestest (inklusive sprogfærdighed) og en beslutning fra udvalget og en personlig samtale. ULaw har ret til at afvise ansøgere, der ikke opfylder vores standarder.... [-]

Det Forenede Kongerige London Spanien Móstoles
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Undergraduate Programmes

Kombinerer akademisk rigor med praktiske juridiske færdigheder i et forretningsmæssigt miljø giver vores LLB dig det afgørende grundlag, om du er forpligtet til at være a ... [+]

LLB (Hons) lov

Ved at kombinere akademisk strenghed med praktiske juridiske færdigheder i et forretningslignende miljø giver vores LLB dig det væsentlige grundlæggende arbejde, uanset om du er forpligtet til at være advokat eller ønsker at udforske andre karrieremuligheder. University of Law blev tildelt en sølvvurdering inden for rammerne for undervisningsekspertise og studerendeudbytte (TEF) i juni 2019. Det blev fundet, at vi leverede undervisning, læring og resultater af høj kvalitet for vores studerende og overgår konsekvent strenge nationale kvalitetskrav til UK højere uddannelse.

Kursus kravBBB på et niveau og grad C / 4 eller derover i GCSE engelsksprog eller tilsvar... [-]
Det Forenede Kongerige Guildford London Chester Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 5 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Undergraduate Programmes

Dette kursus er designet til at være den mest fokuserede professionelle lov grad tilgængelig. For studerende, der ønsker at studere et praktisk fokuseret intensivt kursus ... [+]

LLB (Hons) lov accelereret

Dette kursus er designet til at være den mest fokuserede erhvervsretlige grad, der findes. For studerende, der ønsker at studere et praktisk fokuseret intensivt kursus om to år, og som ønsker at forfølge en karriere inden for den juridiske sektor. Det er en hurtigere, mere intensiv rute, undervist af de samme vejledere og ved hjælp af de samme undervisningsmetoder af høj kvalitet som vores tre-årige ret. University of Law blev tildelt en sølvvurdering inden for rammerne for undervisningsekspertise og studerendeudbytte (TEF) i juni 2019. Det blev fundet, at vi leverede undervisning, læring og resultater af høj kvalitet for vores studerende og overgår konsekvent strenge nationale kvalitetskrav til UK højere uddannelse.... [-]

Det Forenede Kongerige London Nottingham
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Undergraduate Programmes

På vores LLB Lov med Business med Foundation Year grad, vil du studere nøgle juridiske emner og relaterede færdigheder for at opnå en bred forståelse på tværs af en række ... [+]

LLB (Hons) Lov med Business med Foundation Year

I vores LLB Law with Business with Foundation Year-grad studerer du centrale juridiske emner og relaterede færdigheder for at få en bred forståelse på tværs af en række juridiske områder, der er nødvendige for at opnå en kvalificerende juridisk grad. Et praktisk fokus med den virkelige anvendelse af loven og erhvervslivet med ansættelsesevne indlejret i kurset. For studerende, der ønsker at holde deres muligheder åbne for en karriere i den juridiske eller større forretningsverden. Det første år er et Foundation-år, der fokuserer på at udvikle en forståelse af den juridiske sektor og de nøglefærdigheder, der kræves for at gennemføre det fulde uddannelse. University of Law blev tildelt en sølvvurdering inden for rammerne for undervisningsekspertise og studerendeudbytte (TEF) i juni 2019. Det blev fundet, at vi leverede undervisning, læring og resultater af høj kvalitet for vores studerende og overgår konsekvent strenge nationale kvalitetskrav til UK højere uddannelse.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 4 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Undergraduate Programmes

På vores LLB Law with Business grad, vil du studere nøgle juridiske emner og relaterede færdigheder for at få en bred forståelse på tværs af en række juridiske områder, d ... [+]

LLB (Hons) lov med erhvervslivet

I vores LLB Law with Business-grad studerer du centrale juridiske emner og relaterede færdigheder for at få en bred forståelse på tværs af en række juridiske områder, der er nødvendige for at få en kvalificerende juridisk grad. Et praktisk fokus med den virkelige anvendelse af loven og erhvervslivet med ansættelsesevne indlejret i kurset. For studerende, der ønsker at tage en treårig juridisk grad med et praktisk fokus, men ønsker at holde deres muligheder åbne for en karriere i den juridiske eller bredere forretningsverden. University of Law blev tildelt en sølvvurdering inden for rammerne for undervisningsekspertise og studerendeudbytte (TEF) i juni 2019. Det blev fundet, at vi leverede undervisning, læring og resultater af høj kvalitet for vores studerende og overgår konsekvent strenge nationale kvalitetskrav til UK højere uddannelse.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 4 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Undergraduate Programmes

Vores LLB (Hons) lov med International Business tre års fuldtidsgrad vil hjælpe dig med at starte en karriere i den juridiske eller internationale kommercielle sektorer. ... [+]

LLB (Hons) Lov med International Business

Vores LLB (Hons) lov med International Business tre års fuldtidseksamen hjælper dig med at starte en karriere inden for den juridiske eller internationale kommercielle sektor. Dette er en kvalificerende juridisk grad, der giver dig mulighed for at gå videre til den næste fase af juridisk træning. Hvert modul undervises af erfarne fagfolk fra verdener inden for lov og forretning, hvilket giver dig de praktiske udsigter, du har brug for i din karriere. University of Law blev tildelt en sølvvurdering inden for rammerne for undervisningsekspertise og studerendeudbytte (TEF) i juni 2019. Det blev fundet, at vi leverede undervisning, læring og resultater af høj kvalitet for vores studerende og overgår konsekvent strenge nationale kvalitetskrav til UK højere uddannelse.... [-]

Det Forenede Kongerige London
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Undergraduate Programmes

Vores LLB (Hons) lov med International Business fire års fuld-time grad vil hjælpe dig med at starte en karriere i den juridiske eller internationale kommercielle sektore ... [+]

LLB (Hons) Lov med International Business med Foundation Year

Vores LLB (Hons) lov med International Business fire års fuldtidsuddannelse hjælper dig med at starte en karriere inden for den juridiske eller internationale kommercielle sektor. Dette er en kvalificerende juridisk grad, der giver dig mulighed for at gå videre til den næste fase af juridisk træning. Hvert modul undervises af erfarne fagfolk fra verdener inden for lov og forretning, hvilket giver dig de praktiske udsigter, du har brug for i din karriere. Det første år er et Foundation-år, der fokuserer på at udvikle en forståelse af den juridiske sektor og de nøglefærdigheder, der kræves for at gennemføre det fulde uddannelse. University of Law blev tildelt en sølvvurdering inden for rammerne for undervisningsekspertise og studerendeudbytte (TEF) i juni 2019. Det blev fundet, at vi leverede undervisning, læring og resultater af høj kvalitet for vores studerende og overgår konsekvent strenge nationale kvalitetskrav til UK højere uddannelse.... [-]

Det Forenede Kongerige London
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Undergraduate Programmes

Vores LLB (Hons) -lov med juridisk innovation og teknologi er en 3-årig kvalificeret ret. Det er rettet mod studerende, der ønsker at forfølge en karriere inden for den j ... [+]

LLB (Hons) lov med juridisk innovation og teknologi

Vores LLB (Hons) -lov med juridisk innovation og teknologi er en 3-årig kvalificeret ret. Det er rettet mod studerende, der ønsker at forfølge en karriere inden for den juridiske eller bredere kommercielle sektor, og som har interesse i det 21. århundrede juridisk praksis. Ud over at studere centrale juridiske emner vil du også studere moduler om juridisk innovation og juridisk teknologi. Kurset dækker områder af ret, såsom kunstig intelligens, blockchain, marketing, erhvervspsykologi og procesanalyse.

Kursus kravBBB på et niveau og grad C / 4 eller derover i GCSE engelsksprog eller tilsvarende kvalifikationer. Studerende unde... [-]
Det Forenede Kongerige London Manchester Leeds Nottingham  + 1 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Undergraduate Programmes

Vores LLB (Hons) lov med juridisk innovation og teknologi med grundlæggende år er en kvalificerende juridisk grad studeret over 4 år. Det er rettet mod studerende, der øn ... [+]

LLB (Hons) lov med juridisk innovation og teknologi med grundår

Vores LLB (Hons) lov med juridisk innovation og teknologi med grundlæggende år er en kvalificerende juridisk grad studeret over 4 år. Det er rettet mod studerende, der ønsker at forfølge en karriere inden for den juridiske eller bredere kommercielle sektor, og som har interesse i det 21. århundrede juridisk praksis. Ud over at studere centrale juridiske emner vil du også studere moduler om juridisk innovation og juridisk teknologi. Kurset dækker områder af ret, såsom kunstig intelligens, blockchain, marketing, erhvervspsykologi og procesanalyse. Det første år er et Foundation-år, der fokuserer på at udvikle en forståelse af den juridiske sektor og de nøglefærdigheder, der kræves for at gennemføre LLB (Hons) Law Degree. De efterfølgende tre år følger derefter vores fuldtids kursus, LLB (Hons) Law with Legal Innovation and Technology.... [-]

Det Forenede Kongerige London Manchester Leeds Nottingham  + 1 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Undergraduate Programmes

Vores lov med kriminologi er en treårig kvalificeret lovgrad. Kurset fokuserer på centrale juridiske emner og en række forskellige aspekter af kriminologi, herunder krimi ... [+]

LLB (Hons) lov med kriminologi

Vores lov med kriminologi er en treårig kvalificeret ret. Kurset fokuserer på centrale juridiske emner og en række forskellige aspekter af kriminologi, herunder kriminalitet, kriminel retfærdighed og kriminel adfærd. Lovmodulerne leveres overvejende af professionelt kvalificerede advokater med et højt niveau af ansigt til ansigt undervisning. Kurset har et praktisk fokus med reel anvendelse af loven og kriminologi. Anvendelsesevne er integreret i kurset for at give dig den akademiske viden og de vigtigste overførbare færdigheder, som efterspørges af dagens arbejdsgivere. Dette kursus er ideel til studerende, der ønsker at forfølge en karriere inden for den juridiske sektor eller mere specifikt inden for det strafferetlige system.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 4 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Undergraduate Programmes

Vores LLB (Hons) lov med kriminologi med Foundation Year er en fireårig kvalificeret lov grad. Kurset fokuserer på centrale juridiske emner og en række forskellige aspekt ... [+]

LLB (Hons) lov med kriminologi med grundår

Vores LLB (Hons) lov med kriminologi med grundlæggende år er en fire-årig kvalificerende ret. Kurset fokuserer på centrale juridiske emner og en række forskellige aspekter af kriminologi, herunder kriminalitet, kriminel retfærdighed og kriminel adfærd. Lovmodulerne leveres overvejende af professionelt kvalificerede advokater med et højt niveau af ansigt til ansigt undervisning. Kurset har et praktisk fokus med reel anvendelse af loven og kriminologi. Anvendelsesevne er integreret i kurset for at give dig den akademiske viden og de vigtigste overførbare færdigheder, som efterspørges af dagens arbejdsgivere. Dette kursus er ideel til studerende, der ønsker at forfølge en karriere inden for den juridiske sektor eller mere specifikt inden for det strafferetlige system. Det første år er et Foundation-år, der fokuserer på at udvikle en forståelse af den juridiske sektor og de nøglefærdigheder, der kræves for at gennemføre det fulde uddannelse. University of Law blev tildelt en sølvvurdering inden for rammerne for undervisningsekspertise og studerendeudbytte (TEF) i juni 2019. Det blev fundet, at vi leverede undervisning, læring og resultater af høj kvalitet for vores studerende og overgår konsekvent strenge nationale kvalitetskrav til UK højere uddannelse.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 4 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Undergraduate Programmes

Vores LLB (Hons) Lov med Regeringen og Politik er en Kvalificerende Lov grad studeret over tre år med muligheder, der fokuserer på regeringen og politik. Det er rettet mo ... [+]

LLB (Hons) lov med regering og politik

Vores LLB (Hons) Lov med Regeringen og Politik er en Kvalificerende Lov grad studeret over tre år med muligheder, der fokuserer på regeringen og politik. Det er rettet mod studerende, der ønsker at forfølge en karriere i den juridiske eller bredere offentlige, centrale og lokale regering eller den kommercielle sektor, og som har interesse for regeringen og politik. Det har et praktisk fokus, med beskæftigelsesegnethed integreret i kurset. Der er et højt niveau af ansigt til ansigt undervisning, som for lovmodulerne leveres overvejende af professionelt kvalificerede advokater.

Kursus kravBBB på et niveau og grad C / 4 eller derover i GCSE eng... [-]
Det Forenede Kongerige London Leeds
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Undergraduate Programmes

Vores LLB (Hons) Lov med Regeringen og Politik med Stiftelsen År er en Kvalificerende Lov grad studeret over fire år. Det første år er et stiftelsesår, der fokuserer på a ... [+]

LLB (Hons) lov med regering og politik med grundår

Vores LLB (Hons) Lov med Regeringen og Politik med Stiftelsen År er en Kvalificerende Lov grad studeret over fire år. Det første år er et stiftelsesår, der fokuserer på at udvikle en forståelse af retssektoren og de nøglekompetencer, der kræves for at gennemføre LLB (Hons) lov med regering og politisk grad. De efterfølgende tre år følger derefter vores fuldtids LLB lov med regering og politik kursus.

Kursus kravAnsøgere, der besidder 48 UCAS-point på højst 3 A-niveauer eller tilsvarende kvalifikationer samt GCSE-engelsksprog i lønklasse C / 4, modtager et tilbud efter et vellykket interview med en akademiker som led i ... [-]
Det Forenede Kongerige London Leeds
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Undergraduate Programmes

Vores LLB (Hons) lov med Foundation Year er en kvalificeret lov grad studeret over fire år. Det første år er et grundår, der fokuserer på at udvikle en forståelse af rets ... [+]

LLB (Hons) Lov med Stiftelsesår

Vores LLB (Hons) lov med grundlæggende år er en kvalificerende ret, der studeres over fire år. Det første år er et Foundation-år, der fokuserer på at udvikle en forståelse af den juridiske sektor og de nøglefærdigheder, der kræves for at gennemføre LLB (Hons) Law Degree. De efterfølgende tre år følger derefter vores fuldtids LLB-kursus. University of Law blev tildelt en sølvvurdering inden for rammerne for undervisningsekspertise og studerendeudbytte (TEF) i juni 2019. Det blev fundet, at vi leverede undervisning, læring og resultater af høj kvalitet for vores studerende og overgår konsekvent strenge nationale kvalitetskrav til UK højere uddannelse.... [-]

Det Forenede Kongerige Guildford London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 4 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Undergraduate Programmes

Den LLB (Hons) med Criminal Justice er en kvalificeret lov grad over 3 år, rettet mod studerende, der ønsker at forfølge en karriere i den juridiske eller bredere kommerc ... [+]

LLB (Hons) lov med strafferet

Den LLB (Hons) med Criminal Justice er en kvalificeret lov grad over 3 år, rettet mod studerende, der ønsker at forfølge en karriere i den juridiske eller bredere kommercielle sektorer, eller i det bredere strafferetlige system og associerede erhverv. Udover at studere vigtige juridiske emner vil du også studere Kriminalretlige muligheder, der undersøger agenturerne og lovinstitutionerne, ser på deres roller, ansvar og skøn samt spørgsmål om ansvarlighed i forhold til den nuværende udvikling i strafferet.

Kursus kravBBB på et niveau og grad C / 4 eller derover i GCSE engelsksprog eller tilsvarende kvalifikationer. Studerende under 18 år, men ikk... [-]
Det Forenede Kongerige London Birmingham Leeds
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Undergraduate Programmes

Vores LLB (Hons) med Criminal Justice med Foundation Year er en kvalificeret lov grad studeret over 4 år. Det er rettet mod studerende, der ønsker at forfølge en karriere ... [+]

LLB (Hons) lov med strafferet med grundåret

Vores LLB (Hons) med Criminal Justice med Foundation Year er en kvalificeret lov grad studeret over 4 år. Det er rettet mod studerende, der ønsker at forfølge en karriere i den juridiske eller bredere kommercielle sektor eller i det bredere kriminalsystem og tilknyttede erhverv. Udover at studere vigtige juridiske emner vil du også studere Kriminalretlige muligheder, der undersøger agenturerne og lovinstitutionerne, ser på deres roller, ansvar og skøn samt spørgsmål om ansvarlighed i forhold til den nuværende udvikling i strafferet. Det første år er et grundår, der fokuserer på at udvikle en forståelse af retssektoren og de nøglekompetencer, der kræves for at gennemføre LLB (Hons) Law Degree. De efterfølgende tre år følger vi vores fuldtids kursus, LLB (Hons) lov med strafferet.... [-]

Det Forenede Kongerige London Birmingham Leeds
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Undergraduate Programmes

Vores LLB (Hons) Senior Status grad er designet specielt til kandidater, der ønsker at konvertere til studiet af loven. Ud over at opnå en kvalificeret lovgrad på to år, ... [+]

LLB Senior Status

Vores LLB (Hons) Senior Status grad er designet specielt til kandidater, der ønsker at konvertere til studiet af loven. Ud over at opnå en kvalificeret lovgrad på to år, vil du kunne studere tre LLB muligheder for at forbedre dine karrieremuligheder. For udlændinge kan denne grad også give dig undtagelser i din hjemlandskompetence (interesserede ansøgere skal kontrollere eventuelle undtagelser med deres hjemlandskompetence inden du tager kurset).

Kursus kravAnsøgere skal have en 2: 2 eller derover fra en bachelorgrad i enhver disciplin. Studerende under 18 år, men ikke under 17 år, kan kun ansøge om vores Birmingham, London Bloomsbury og Manchester centre.In... [-]
Det Forenede Kongerige London
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Switch it Up – Study our LLB, Your Way

ULaw We Support Your Ambition

A World of Opportunity – International Student Journey (Uzbekistan)

ULaw Bloomsbury Open Day Centre Visit

Address
Braboeuf Manor, Portsmouth Road, St Catherines
GU3 1HA Guildford, England, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside
Telefonnummer
+44 (0)1483 216000