The University of Law Undergraduate Programmes

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Juridisk Universitet har campuser i London, Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, Manchester og Nottingham, samt vores GDL og LPC kurser undervises i University of Exeter, University of Reading og University of Liverpool, og vores LPC kursus bliver også undervist ved University of East Anglia fra september 2019. Tidligere College of Law blev vi tildelt universitetsstatus i november 2012. Vores Business School opererer ud af University of Law campusser i London Bloomsbury, Birmingham, Leeds og Manchester.

Hvad der virkelig skiller os fra andre universiteter er vores overbevisning om, at vores studerende skal lære i en realistisk, professionel og moderne sammenhæng. Vi fokuserer på træningsbaseret træning og giver eleverne adgang til vores omfattende karriere- og job ledige database, så snart de accepterer et sted hos os. Gennem vores pro bono-program kan jurister studere deres færdigheder ved at arbejde på virkelige sager, inden de uddanner.


Flere campusser i hele Storbritannien:

Med campuser baseret på otte af Storbritanniens mest pulserende og interessante byer tilbyder universitetet for lov et varieret udvalg af steder at studere i. Alle er tæt på blomstrende handelscentre, advokatfirmaer og transportforbindelser. Vi tilbyder også forskellige kurser online.

For kurser i politi og kriminologi: Du kan vælge mellem op til otte campusser i otte byer i hele Storbritannien. Vi har også vores unikke switching facilitet *, som giver studerende på LLB-studerende mulighed for at vælge at studere på en, to eller flere campuser for at prøve livet i forskellige byer under deres studier (* T


Innovativ undervisning:

Vi specialiserer os i at undervise og fokusere vores energi på at udvikle innovative, yderst effektive undervisnings- og læringsmetoder, der uddanner eleverne til deres professionelle karriere. Vi har mere end 250 kvalificerede og erfarne advokater, barristers og dommere som vores vejledere, så vi kan hjælpe dig med at udvikle de praktiske færdigheder, der kan gøre hele forskellen, når du starter din karriere i loven.


Karriere og beskæftigelsesegnethed:

Vi har en af de største juridiske karrierer og beskæftigelsestjenester i Storbritannien, med et team på over 30 eksperter.

Retsuniversitetets dedikerede beskæftigelsesservice giver eleverne adgang til arbejdserfaring og bonusser og ledige stillinger, så snart de accepterer deres sted. Resultatet er fremragende beskæftigelsesstatistik:

· 92% af vores fuldtids UK LLB studerende, der blev gradueret i 2017, sikrede ansættelse eller videreuddannelse inden seks måneder efter, at de havde gennemført deres kursus.

Støttende miljø:

Vi tilstræber at støtte flere elever fra mange forskellige baggrunde end nogensinde før for at nå deres karrieremæssige ambitioner. Derfor tilbyder vi et omfattende udvalg af stipendier og lov stipendier, herunder lovserfaring erfaring med en betydelig fond til rådighed på tværs af vores kurser .

Alle studerende får mulighed for at udnytte vores faciliteter og tjenester fuldt ud.

Handicap Support Service er dedikeret til at håndtere eventuelle krav, du måtte have under dine studier, herunder midlertidig assistance på grund af skade eller sygdom.

Vores omfattende og erfarne Employability Service giver dybdegående hjælp med CV-skrivning, interviewteknikker og generel karrierevejledning samt tilbyder et væld af muligheder for at øge din erfaring og færdigheder. I mellemtiden giver vores pro bono klinikker dig mulighed for at arbejde med praktiserende advokater om rigtige juridiske sager, mens du studerer.

Bibliotek og studiefaciliteter:

Vores veludstyrede it-suiter, omfattende lovbiblioteker, stille studieområder og livlige sociale steder imødekommer alle dine studiebehov. Vores bibliotekstjeneste giver adgang til over 20.000 ebøger på og off-campus for at finde det, du har brug for, når du har brug for det.

Studieliv:

Du vil nyde en række interaktive og livlige aktiviteter både inde og uden for klasseværelset. Erhvervsspil, mockforsøg og forhandlingskonkurrencer er blot nogle af de praktiske øvelser, du vil deltage i for at udvikle dine juridiske færdigheder. I din fritid kan du deltage i en række klubber og samfund, sportshold og fundraisingskomitéer, eller endda starte din egen samt nyde den mere afslappede side af det studerendes sociale liv.

Studentforening:

Alle studerende er automatisk medlemmer af universitetets studentforening (SA). SA har til opgave at forbedre din elev og akademiske erfaring ved at have en stærk repræsentation af studentkohorten.

Der er en bred vifte af klubber og samfund på tværs af hvert af vores campusser, der forvaltes af SA. Her er blot nogle eksempler på de klubber, vi har kørt for nylig:

· Adventure Sports Club

· Cake Club

· Charities Society

· Fodbold

· Kvinders netværk

· Yoga

Kurser:

Grundlov, politi og kriminologi:

Vores grundkursus LLB kurser kombinerer akademisk rigor med praktiske juridiske færdigheder for at give dig det nødvendige fundament til at starte din rejse i en række karriere.

Over 90% af vores LLB vejledere er kvalificerede advokater, der giver omfattende praktisk erfaring til dine studier. Vores kurser er tilgængelige som fuld tid, accelereret eller online kurser, så du kan vælge den undersøgelsesmetode, som bedst passer til dine behov. Mange af vores kurser leveres også med en Foundation Year option. Derudover tilbyder vi nu bacheloruddannelser i politi og kriminologi.

International Leadership Summer School, Berlin:

Som led i vores fortsatte engagement i at understøtte dine ambitioner tilbyder vi vores 2019 bachelorstuderende mulighed for at deltage i vores internationale lederskole sommerskole i Berlin, hvor du kan udvikle vigtige beskæftigelsesevner og udforske denne spændende by med dine kolleger ULaw studerende.

Dette er åbent for alle juridiske universiteter og ULaw Business School bachelorstuderende. Hvis du ansøger om at starte dine studier med os i september 2019, på et treårigt kandidatuddannelse, vil du kunne ansøge om vores lederskole sommerskole i slutningen af dit andet studieår. Yderligere oplysninger findes på Juridisk Universitets hjemmeside, besøg: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/.


Adgangskrav og gebyrer:

Adgangskrav og gebyrer varierer efter kursus - for mere information om adgangskrav, gebyrer, finansieringsmuligheder og stipendier og stipendier, besøg universitetets juridiske hjemmeside.

Internationale studerende:

Hvis du studerer ved Juridisk Universitet, deltager du studerende fra over 120 forskellige nationaliteter, som bidrager til et blomstrende internationalt samfund i hele vores campus.

Vi har et team til support for studerende, der er her for at give velfærdsrelateret rådgivning og vejledning; og oplysninger om visa krav kan findes på juridisk universitet hjemmeside.


Indkvartering - Undergraduate:

For vores bachelorstuderende har vi arrangeret indkvartering med specialiserede britiske studentboliger, for at sikre, at du har et behageligt sted at bo, mens du studerer hos os. Indkvartering er normalt i delte lejligheder eller i nogle tilfælde selvstændige studioer.

For bachelorstuderende garanterer vi dig et tilbud om indkvartering i det første år af din uddannelse, hvis du har accepteret os som dit faste valg og ansøgt om overnatning senest den 30. marts i indgangsåret * (* T


Åbne dage og begivenheder:

Vores åbne dage er en fantastisk måde at finde ud af om vores kurser, se vores faciliteter og møde vores vejledere og nuværende studerende. Der vil være samtaler, smagssessioner og ture, og du får mulighed for at stille dine spørgsmål. Vi vil gøre din dag så interessant og interaktiv som muligt.

Fra tid til anden tilbyder vi også online åbne dage til vores kurser. Så hvis du ikke kan gøre det til en af vores åbne dage på campus, har du stadig mulighed for at finde ud af, hvad det er at studere ved Law of Law, og stille dine spørgsmål online.

For internationale studerende kan du måske finde ud af mere om at studere hos os ved at besøge os på et oversøisk arrangement.

Britiske steder:

Undergraduate Law kurser er tilgængelige på op til otte campusser: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, London Bloomsbury, Manchester og Nottingham. Kurser tilgængelige varierer efter sted.

Yderligere oplysninger om alle vores placeringer findes på Juridisk Universitets hjemmeside, Locations side.

University of Law

133 Great Hampton Street

Birmingham

B18 6AQ

University of Law

Temple Circus

Temple Way

Bristol

BS1 6HG

University of Law

Christleton Hall

Pepper Street

Christleton

Chester

CH3 7AB

University of Law

Braboeuf Manor

Portsmouth Road

Guildford

Surrey

GU3 1HA

University of Law

15-16 Park Row

Leeds

LS1 5HD

University of Law

14 butiksgade

London

WC1E 7DE

University of Law

2 New York Street

Manchester

M1 4HJ

University of Law

1 Royal Standard Place

Nottingham

NG1 6FS

Placeringer

Guildford

Address
Braboeuf Manor,
Portsmouth Road,
St Catherines

GU3 1HA Guildford, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 (0)1483 216000

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig