New College of the Humanities

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor studere på NCH?

Grundlagt i 2011, har New College of the Humanities (NCH) baseret i Bloomsbury, London, opnået et ry som en verdensklasse akademisk institution, der fører vejen i den britiske videregående uddannelse.

I 2015 beskrev The Times NCH ​​som at tilbyde "skræddersyet videregående uddannelse" og som placeret "i spidsen for en ny æra, den akademiske ækvivalent af rumrejser", med vores one-to-one tutorial system, der giver NCH 'kanten på selv Oxbridge's one-to-two tutorial system på en afgørende måde '.

Liberale kunst-inspirerede bacheloruddannelser

NCH ​​tilbyder en unik liberal arts-inspireret bacheloruddannelse undervises til små grupper og gennem en-til-en tutorial system, der er guldstandarden for en humaniora uddannelse.

Undergraduates vælger en kombineret kandidatgrad omfattende et "hovedfag" og et gratis "mindre" emne fra enhver anden af ​​kunsthistorie, økonomi, engelsk, historie, enkeltkursus LLB, kombineret honorarlov LLB, filosofi og politik

Alle studerende på NCH kombinerer deres studier med kollegiet med en berigende eksamensbevis, som er designet til at give de nødvendige indsigter til at lede et givende og tilfredsstillende liv og tilbyder exceptionelle faglige udviklingsmuligheder. NCH ​​Diploma uddeles til kandidater ud over deres grad og sætter dem adskilt fra deres jævnaldrende ved at markere den bredere dybde af deres uddannelse.

Ekstraordinær undervisning

NCH-studerende drager fordel af en af ​​de bedste personale-til-studerende-forhold i den britiske videregående uddannelse og oplever mindst 13 kontakt timer om ugen hos vores akademikere. Til sammenligning oplever humanistiske og samfundsvidenskabelige studerende på Russell Group universiteter i gennemsnit 9,85 kontakt timer om ugen HEPI, 2014).

Undervisning på NCH leveres gennem en-til-en-øvelser, små gruppeseminarer og interaktive foredrag på mellem 10 og 60 studerende, hvilket betyder at alle stemmer høres og alle spørgsmål debatteres. Vores undervisning fakultet består af inspirerende og erfarne akademikere, der har en passion for undervisning og er aktive i forskning.

NCH's verdensklasse professoriate omfatter luminaries som Simon Blackburn, Sir Partha Dasgupta, Richard Dawkins, Daniel C Dennett, AC Grayling, Bettany Hughes, Lawrence Krauss, Steven Pinker, Sir Christopher Ricks og Adrian Zuckerman, som alle underviser og bidrager til oprettelsen og udviklingen af ​​pensum på kollegiet. Mellem dem leverer de ca. 100 forelæsninger i hvert akademisk år på NCH, hvilket giver vores elever adgang til nogle af verdens største tænkere, der er uden sidestykke på bachelorniveau.

Vores stående

I 2015 overgik graden af ​​vores første kandidater det nationale gennemsnit, hvor over 30 procent sikrede en første klasse grad i et humanistiske emne og over 83 procent opnåede en højere klasse i 2. klasse. * Destinationer omfattede Clifford Chance, Lambert Smith Hampton, Belarus Free Theatre, Deloitte, Porsche, Diageo og British Council. Andre udviklede sig til ph.d.-studier på topuniversiteter, herunder University of Oxford, UCL og LSE.

Siden universitetets start har NCH udviklet et ry for at levere en uovertruffen universitetsoplevelse. I 2015 blev NCH tildelt bedste kursus

* I 2014 sikrede 20 procent af eleverne i hele Storbritannien en første klasse grad, hvoraf 72 procent opnåede en højere grad i 2. klasse eller højere (HESA).

Postgraduate studie

NCH ​​har opnået et ry som en verdensklasse akademisk institution, der fører vejen i den britiske videregående uddannelse. Vores elever er nogle af verdens mest efterforskende sind og har en passion for at lære. At studere ved NCH er en berigende forfølgelse både personligt og professionelt, og vi overvejer, at ph.d.-studerende spiller en integreret rolle i den løbende udvikling af vores pulserende kollegiale samfund.

Vores MA-programmer fremmer avancerede færdigheder i kritisk spørgsmålstegn, informationsindsamling, syntese og analyse samt mundtlig og skriftlig kommunikation. Kandidater er tilbøjelige til at forfølge en forskningsgrad og en akademisk karriere, eller bredere beskæftigelsesmuligheder i en række forskellige industrier.

Vores kandidater

NCH ​​tilbyder en intensiv læringserfaring og enorme muligheder for individuel vækst. Studerende, der vælger at studere på Collegeet, udvikler sig til sikre, velafrundede, veltalende personer med kapacitet til selvstændig kritisk tænkning og intellektuel debat, imponerende forskningsfærdigheder, en række interesser og lidenskaber og en forståelse for, hvordan de skal anvende deres studier på verden som helhed.

Kaliber og mangfoldighed af destinationer i kollegiets første kandidater demonstrerer den akademiske og virkelige værdi af kollegiets fremtrædende tilgang til bredere, dybere og strengere videregående uddannelser.

Placeringer

London

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig