Nottingham Trent University - Nottingham Law School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Nottingham Law School er en af ​​de største universitet lov skoler i Storbritannien med et ry for innovation og levere højeste standarder for juridisk uddannelse og undervisning. Vores mission er at forberede de studerende til deres fremtidige karriere, og vi har en dokumenteret track record i graduate beskæftigelsesegnethed. Skolens legitimationsoplysninger taler for sig selv.

Undervisning ekspertise

Vores forbindelser med førende lokale, nationale og internationale advokatfirmaer og barristers kamre holde os på forkant med juridisk uddannelse. NTU er i top ti universiteter i UK for antallet af studerende, der tager årelange praktikophold (HESA 2013-14). Vores prisvindende Legal Advice Centre Projektet giver over 100 muligheder for at få givende, praktisk juridisk erfaring. Du vil blive undervist af juridisk uddannede personale, som har reelle praktisk erfaring i den juridiske industri, og også af førende akademikere, hvis forskning driver vores kurser. Vi anerkender, at fleksible studie er stadig vigtigere, der tilbyder fuld tid, deltid og fjernundervisning programmer. Alle vores bachelor lov grader er anerkendt af Solicitors forordning Authority og Bar Standards Board som Qualifying Law Grader. Vores juridiske praksis Kursus har løbende modtaget den højest mulige klassificering af Advokatsamfundet / Solicitors forordning Authority lige siden starten. Vi er en af ​​kun ni uddannelsesinstitutioner valideret af Bar Standards Board til at levere den Bar Professional Training Course. Vi tilbyder en bred vifte af llms, både akademiske og faglige, såvel som ph.d. og Professional ph.d.-programmer. Vi var de første til at tilbyde en fuld tid LLM i Advocacy Skills uden for USA. Vi tilbyder også en karakteristisk udvalg af tildeling bærende og CPD kurser for praktiserende læger, herunder vores Professional Certificate in Trade Mark Practice og Postgraduate Certificate i Legal Services forordning. Vores højtratede HD i lov konvertering Kurset har en pass sats på over 90%. Den høje kaliber af forskning på Nottingham Law School er blevet anerkendt under REF 2014. Over 88% af skolens forskningsresultater, der blev evalueret, blev anset for at være af mindst internationalt anerkendte kvalitet.

Sted at være

Nottingham Law School udestående faciliteter, herunder mock retssalene, en 13 mio £ bibliotek, over 7.000 edb-arbejdsstationer og nyrenoverede bygninger, sikre vores studerende har det bedste miljø til at lære. Vi har en hel sektion af biblioteket dedikeret til Nottingham Law School, som omfatter tidsskrifter, lærebøger, praktiserende tekster, rapporter og lovgivning. En dedikeret karrierer og rekruttering service for vores faglige kurser giver de studerende med vejledning og hjælp i deres søgen efter en uddannelsesaftale eller AUTORISATION SOM ADVOKATFULDMAEGTIG. Spændende muligheder eksisterer for at studere i Europa med vores International Summer Schools programmet. Hvorfor ikke forbedre din karriere ved at lære et fremmedsprog, deltage i en af ​​vores mange klubber og foreninger, herunder Lex Advokatsamfundet, eller holde sig i form i vores gode sportsfaciliteter?

Placeringer

Nottingham

Address
Nottingham Trent University
Burton Street

NG1 4BU Nottingham, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig