Læs den officielle beskrivelse

Manchester Met har en stolt arv fra 1824. Vi er også et af de største universiteter i Storbritannien med over 38.000 studerende.

Vi er ranket blandt verdens øverste 200 universiteter under 50 år i henhold til Times Higher Education Young University Rankings 2019, som er et mål for vores forpligtelse til at levere og støtte kvalitet og undervisning af høj kvalitet.

Faciliteter

Vi har fremragende faciliteter, herunder over 4.000 studerende-pc'er samt et på campusbibliotek, der er åbent døgnet rundt på sigt. Vi har også et investeringsprogram på 400 mio. £, der er planlagt til at forbedre vores undervisnings- og forskningsfaciliteter, bygninger og offentlige rum.

Forskning

85% af vores forskning har 'verdensledende' eller 'internationalt fremragende' virkning i henhold til Research Excellence Framework (REF) 2014-21, og vores Business School har prestigefyldte AACSB- og AMBA-akkrediteringer, hvilket placerer den blandt en elite-gruppe af handelsskoler over hele verden .

Studerende Support

Vi har meget erfarne medarbejdere, der tilbyder karriererådgivning og gratis engelsksprogede lektioner, og vi har også et dedikeret internationalt kontor for at sikre, at internationale studerende får al den støtte, de har brug for for at få succes.

Nøgle Fakta

  • Studenterfaring: Vi har over 3.500 internationale studerende fra mere end 140 lande
  • Fremragende beliggenhed: Manchester er Storbritanniens bedste by at bo i (* Global Liveability Survey 2018
  • Prisbillig: Vi har en række stipendier for internationale studerende op til £ 5.000
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLM

Manchester Metropolitan University

Vores LLM i juridisk praksis med LPC samler de væsentlige færdigheder og viden, som du kan uddanne som advokat, og mestre juridiske forskningsevner, der kan hjælpe dig me ... [+]

Kombiner din advokattræning med en LLM. Få specialiseret juridisk viden og skiller sig ud i et konkurrencedygtigt jobmarked.

Oversigt

Vores LLM i juridisk praksis med LPC samler de væsentlige færdigheder og viden, som du kan uddanne som advokat, og mestre juridiske forskningsevner, der kan hjælpe dig med at skille dig ud i et konkurrencedygtigt jobmarked.

Klar til arbejde

LPC-elementet er designet til at forberede dig på livet som advokat. Det er praktisk, interaktivt og leveret af erfarne juridiske fagfolk, der forstår, hvad det kræver for at få succes på arbejdspladsen. Når du studerer, lærer du at tænke og opføre dig som en advokat.

LPC-elementerne i kurset opfylder de faglige krav fra Solicitors Regulatory Authority (SRA).... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

International students: Introducing our University

Location address
Manchester Metropolitan University,
All Saints Building, All Saints

Manchester, England, M15 6BH GB
Social Media