Manchester Metropolitan University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Manchester Met har en stolt arv fra 1824. Vi er også et af de største universiteter i Storbritannien med over 38.000 studerende.

Vi er ranket blandt verdens øverste 200 universiteter under 50 år i henhold til Times Higher Education Young University Rankings 2019, som er et mål for vores forpligtelse til at levere og støtte kvalitet og undervisning af høj kvalitet.

Faciliteter

Vi har fremragende faciliteter, herunder over 4.000 studerende-pc'er samt et på campusbibliotek, der er åbent døgnet rundt på sigt. Vi har også et investeringsprogram på 400 mio. £, der er planlagt til at forbedre vores undervisnings- og forskningsfaciliteter, bygninger og offentlige rum.

Forskning

85% af vores forskning har 'verdensledende' eller 'internationalt fremragende' virkning i henhold til Research Excellence Framework (REF) 2014-21, og vores Business School har prestigefyldte AACSB- og AMBA-akkrediteringer, hvilket placerer den blandt en elite-gruppe af handelsskoler over hele verden .

Studerende Support

Vi har meget erfarne medarbejdere, der tilbyder karriererådgivning og gratis engelsksprogede lektioner, og vi har også et dedikeret internationalt kontor for at sikre, at internationale studerende får al den støtte, de har brug for for at få succes.

Nøgle Fakta

  • Studenterfaring: Vi har over 3.500 internationale studerende fra mere end 140 lande
  • Fremragende beliggenhed: Manchester er Storbritanniens bedste by at bo i (* Global Liveability Survey 2018
  • Prisbillig: Vi har en række stipendier for internationale studerende op til £ 5.000

Placeringer

Manchester

Address
Manchester Metropolitan University,
All Saints Building, All Saints

M15 6BH Manchester, England, Det Forenede Kongerige